Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

842 pregleda · 44 odgovora · otvorena 18.07.2010. u 20:26

Evo vidim uveli su napokon nazad gif avatare

Ajde postajte da vidimo kakvi su vaši
yesssss .. konacno nakon 5 godina (3 sa ovim acc) mogu promijenit svoj username :3 !
ellyx je napisao/la:
Gdje je to bilo Poka'im se na onog ko traži change username-a, msm to je stvarno najveća glupost, al et.
Gdje god da je bilo ti ni ostali useri nisu mogao vidjeti
Ja cu uskoro napraviti svoj, pa cekam premium
ash je napisao/la:
Bilo je - ili gif ili promjena username-a, tako da ce promjena username-a biti za sve
trebao si namjestiti i da se moze vidjeti i na GB

TIeSTO_11 je napisao/la:
Zašto nebi bilo i jedno i drugo za sve ?

: )
Čuj i jedno i drugo. Pa vidiš da nemamo izbora? Al koja je to glupost, ako sam ja ellyx uvijek ću biti a ne danas ellyx, sutra pr0_cS_ ili tako nešto? Pa nije CS da se svaki 2 dan mjenja nick, i ako se i tamo obično ima standardna 2-3 i tjt. Daj ba sad 50% ljudi neće moći koristiti .gif zato što nisu premium. Pa ako ti se toliko mjenja nick, kupi premium jednom u 2 mjeseca pa mjenjaj koliko ti je volja.
A kada se izgubi premium odnosno istekne, sta onda bude ako si imao gif avatar ?
ellyx je napisao/la:
Čuj i jedno i drugo. Pa vidiš da nemamo izbora? Al koja je to glupost, ako sam ja ellyx uvijek ću biti a ne danas ellyx, sutra pr0_cS_ ili tako nešto? Pa nije CS da se svaki 2 dan mjenja nick, i ako se i tamo obično ima standardna 2-3 i tjt. Daj ba sad 50% ljudi neće moći koristiti .gif zato što nisu premium. Pa ako ti se toliko mjenja nick, kupi premium jednom u 2 mjeseca pa mjenjaj koliko ti je volja. :-X
Mislim da nisam tebe pito ?
KajotY je napisao/la:
trebao si namjestiti i da se moze vidjeti i na GB :D

Zaboravio :D
ellyx je napisao/la:
Čuj i jedno i drugo. Pa vidiš da nemamo izbora? Al koja je to glupost, ako sam ja ellyx uvijek ću biti a ne danas ellyx, sutra pr0_cS_ ili tako nešto? Pa nije CS da se svaki 2 dan mjenja nick, i ako se i tamo obično ima standardna 2-3 i tjt. Daj ba sad 50% ljudi neće moći koristiti .gif zato što nisu premium. Pa ako ti se toliko mjenja nick, kupi premium jednom u 2 mjeseca pa mjenjaj koliko ti je volja.
Mislim da su donijeli odluku za njih dobro, meni je svejedno.

Problem je, sto djeca mijenjaju (tj. hoce da mijenjaju) username-e, pa more admine. Onaj kome je stalo da ima svoj nick, koji ce ga imati do kraja "karijere", nece ga ni mijenjati. A administraciji ce biti lakse.

ellyx je napisao/la:
pa i ako bude opcija promjene username-a neces moci svaki dan mijenjati, nego mislim da ces moci mjesecno 1 promjeniti i ne znam zasto toliko cmizdrite za taj .gif avatar, imam premium ali ga necu staviti, nidje veze ili mi avatar bilo nesto sto "stoji" ili sto se "krece" -.-''
NIGHTY1z je napisao/la:
pa i ako bude opcija promjene username-a neces moci svaki dan mijenjati, nego mislim da ces moci mjesecno 1 promjeniti i ne znam zasto toliko cmizdrite za taj .gif avatar, imam premium ali ga necu staviti, nidje veze ili mi avatar bilo nesto sto "stoji" ili sto se "krece" -.-''
@Jewel Nemožeš ti ovim botovima to objasnit

-Eto meni je stalo, jel imaš šta protiv Ti bi možda volio nešto drugo ja bi ovo i gtv. No citiraj!
ash je napisao/la:
Bilo je - ili gif ili promjena username-a, tako da ce promjena username-a biti za sve
Kako to da ti možeš imati .gif avatar a nemaš premium?

:D:D

hahaha
ol'skul avatar.

e jel ko zan sta trebam uraditi
imam xpsp3 na dvd koji sam sprzio sa cd
krenem da formatiram racunar podesim boot opcije i onda mi izbaci
invalid boot

windows booting c/windows
ash je napisao/la:
Kad će se moć mjenjat' usernami ?
Coool ;

- Stavio neku budalu, samo skakuce
Fkt, idolan je onaj koji kupi premium samo zbog GIF avatara.

GG administracijo

Trudis se na sajtu, pises pametne postove, pomazes ostalima i tako skupljas je***e bodove i kupujes stvari u shopu (koji opet ne rade dok ne platis masno)....

I sad kad pogledam ovi novi korisnici koji kupe premium ce imati vise opcija na sajtu nego ja bez premiuma, bas ono pametno od Administracije
Neću iz principa više nikad uzeti Premium.
veći ste klošari od političara , sreća nakupovo se prije ovoga premiuma >.<

i btw 75 x 75 lmao

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.