Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mozel pomoc!!!

112 pregleda · 13 odgovora · otvorena 25.07.2010. u 17:54

imam problem na g.ba...

kad god napisem post on se pojavljuje 2-3x kao da sam ga ja napisao a nisam,mora da je neki bug i uzbog toga sam dobio puno samara...

pa ako neko moze da pomogne ...
To kad napises post i uradis da reload stranicu ili refresh kako vec , pa ti se ponovi post .

bai
Kad' napises post, nemoj pritiskati refresh, zato jer se post' napise 2 x .Sva mudrolija .
Nisi jedini kome se to dešava,i meni je al onda kasnije,kad napišem neki post onda se i taj post koji nije bio reg se tu (odnosno odjednom je tu) pozz.
RazoR_xD je napisao/la:
Nisi jedini kome se to dešava,i meni je al onda kasnije,kad napišem neki post onda se i taj post koji nije bio reg se tu (odnosno odjednom je tu) pozz.
zato sto koristite mozille i radite refresh i reloadujete stranicu i duplirate automatski post, koristi chrome pa ti nece to dozvoljavati da uradis
Lima je napisao/la:
zato sto koristite mozille i radite refresh i reloadujete stranicu i duplirate automatski post, koristi chrome pa ti nece to dozvoljavati da uradis
Ako mi nevjeruješ oš da ti pošaljem ss pa da vidiš da kolko sam na gb.a uvijek sam ulazio preko chroma,preko mozile neulazim jer mi nevalja.Poz.
RazoR_xD je napisao/la:
Ako mi nevjeruješ oš da ti pošaljem ss pa da vidiš da kolko sam na gb.a uvijek sam ulazio preko chroma,preko mozile neulazim jer mi nevalja.Poz.
meni bar chrome da upozorenje..
zato jer kad napises post refresas stranicu :S
Je**m sunce vise 10 vas napise i gledam vrijeme razlicito vam post !
Nema to veze sa browserom. To je sigurno bilo do konekcije, pa si vise puta refresovo stranicu, tako da si napisao vise postova od jednom.
Ja mislim da ti je to zbog refrešanja stranice , šta vi ljudi mislite ?
hvala...

lock and kanta :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.