Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Zeljo FTW

699 pregleda · 27 odgovora · otvorena 13.07.2010. u 21:17

Prije svega zelio big da pozdravim sve navijace Zeljeznicara (ciji nogometasi hodati ne znaju) i predsjednika Hapoel Tel Aviva kojeg sam zamolio da svojim igracima kaze da ne smiju zabiti vise od 4 golda ali eto ocigledno me nije poslusao.

Kako je utakmica u toku i Hapoel Tel Aviv vodi sa 5-0 zanima me sta vi mislite moze li se "nas" najbolji nogometni klub vratiti u ovu utakmicu( ) jer ipak je to prvak BiH koja je inace svjetska sila sto se tice nogometa.

Ja inace ne pratim ovu nasu silu od lige pa se bas ne razumijem u kvalitet nasih klubova pa tako i Zeljeznicara koji je kako cujem prvak Bosne i Hercegovine pa je poslan da brani nas ugled i cast u svjetskom nogometu ali eto nije bas uspio .

Toliko od mene zelim nasim momcima da se sto manje osramote mada je iako tek pocelo drugo poluvrijeme vec 5 golova razlike i iako izgledaju smijesno na terenu .

Zeljo ♥

P.S. Nemojte me banovati (naravno pozdravi i nasj dragoj administraciji , njih ne smijemo nikako zaboraviti)
Ako je Željo, kao prvak BiH, ovako slab, kakve su tek onda ekipe koje su ostale iza njega :S

Post dobio aplauz od KillaOR

reLo je napisao/la:
Ako je Željo, kao prvak BiH, ovako slab, kakve su tek onda ekipe koje su ostale iza njega :S
Svaka cast na komentaru !
ako toliko psujete na Zelju, prvo pogledajte gdje ste i kako ste , ako mi gubimop 5:0, ostali bi gubili 10:0 !
- zasto nikad ne pogledate gdje ste vi ?
Hvala !
A kako su ih hvalili na kraju sezone i na pripremama reko bi coek poderat ce barcelonu
reLo je napisao/la:
Hmmmm..to jest ali treba se zanti da su otisli 2najbolja igraca Željezničara Bekrić,Bešlija daBogdo da je njih ovdje ovi nebi opstat mogli
Bekrić,Bešlija <3
Spectors je napisao/la:
Hmmmm..to jest ali treba se zanti da su otisli 2najbolja igraca Željezničara Bekrić,Bešlija daBogdo da je njih ovdje ovi nebi opstat mogli
Bekrić,Bešlija <3
Beslija je strijelac bio
axEm je napisao/la:
Beslija je strijelac bio
Pa svejedno nek je strijelac da se njemu daju lopte sad drugaciji rezultat bi bio sad na terenu al vako
GL ZELJO BORI SE

btw:nadoknadit ce se ovo na koševu
malak je napisao/la:
A kako su ih hvalili na kraju sezone i na pripremama reko bi coek poderat ce barcelonu
Inače je Hapoel elita evropskog fudbala.
dYi je napisao/la:
Pa svejedno nek je strijelac da se njemu daju lopte sad drugaciji rezultat bi bio sad na terenu al vako
GL ZELJO BORI SE

btw:nadoknadit ce se ovo na koševu
Navijam za Želju... Ali, kao prvo, utakmica se igra na Koševu a, kao drugo, ovo ne može ni Real protiv Drinovca nadoknadit.
reLo je napisao/la:
Navijam za Želju... Ali, kao prvo, utakmica se igra na Koševu a, kao drugo, ovo ne može ni Real protiv Drinovca nadoknadit.
Pardon moja greška pa eto isto bit ce pun stadion sigurno...vices aBd
Ti i ostali, koji se djavo javljate bolan ? Ne znate hodat' a kamol igrat' fudbala, samo znate visiti na Gamer.ba ili samo igrati igrice . Daj ba nemojte mi vi pricati kakav je Zeljo ili neko drugi . Vi nemate pojma o fudbalu, samo znate pricati ko je dobar, ko nije . Daj nemojte vise pricat' kad ne znate molim vas . Samo ste obicni navijaci, a niste ni to koliko vidim.
Ali vidim da si 100% navijac Sarajeva, pa naravno hejtas Zeljeznicar sto trenutno igra a Sarajevo ne. Kako neki koji najvijaju za Sarajevo pozele fino srecu Zeljeznicaru a ne ko ti balavac koji jedva ceka sutra kako bi rekao, kakav zeljo, tardan 5 : 0 izgubio. Razmisli malo, gostuju, naravno da ce lakse biti Hapoel - u pred svojim ovolikim navijacima .

< Znam da je Hapoel jaca ekipa sve to, ali i Sarajevo je bilo ovdje, prolazilo ali opet nije otislo dalje ? Pobjedilo Sarajevo 2 vise utakmice, wauuu ? Ali opet nije prosao, tako da ...

R.I.P NK Zeljeznicar, iskreno saucesce ='(
reLo je napisao/la:
Pa druže kako ijedan klub može bit' jaki u Europi kad im je svaki igrač pušač / pjandura / narkoman, kao i svaki drugi čovjek u Bosni ? Ne mogu se poredit' niskim, ja bih svim BiH klubovima zabranio ikakva izvanregionalna takmičenja samo radi toga.

Nema tu ništa čudno.
Ma kaki nemogu se oni vratit sve i da koce 70. min a 5-0
1BGU1 kralju zeljo bar igra u evropi a posto si ti sigurno neki navijac sarajeva...
tisina molim te pokrij se usima klempavim i sakrij se u rupicu i suti molim te...
Ti si jedan obicni DEBIL tj. SABAN kojem je ovaj poraz zelje sve u zivotu samo da bi mogao sutra napisati , 0:5 sta vi pricate..

za takve je hitler bio.
i da gubis 10 nula tvoja pjesma bi se uvijek cula pa vi kako hocete
vEYRON je napisao/la:
1BGU1 kralju zeljo bar igra u evropi a posto si ti sigurno neki navijac sarajeva...
tisina molim te pokrij se usima klempavim i sakrij se u rupicu i suti molim te...
Kao prvo ja nisam navijac niti jednog kluba ove usrane ligea kamoli Sarajeva i Zelje cijim je navijacima glavni cilj izazvati nerede,napiti se i tuci medjusobno, kao drugo ne mogu se pokriti usima kao neki ovdje jer nisu dovoljno velike a ni klempave kao tvoje, a sto se tice toga tisina ti me neces sigurno usutiti ... Serem se na Zelju i Zeljinog Zelju kao i na ovu ligu i da ne zaboravim tebe .

Nisam napisao ovu temu da bi vrijedjao nekoga nego cisto da pokazem kakva je ova zemlja u fudbalu a i sportu opcenito zato molim te ne ostavljaj glupave postove i ne javljaj se ako nemas sta pametno reci ...
mislim znao sam da ce se ovo desiti, provokacije standardnih PITARA, koji su oshli na 2 utakmice al kad su djabe bile karte :P

mislim realno losa je cjela bosna sto se tice fudbala, tako da neam razloga za tih provokacija,
al naravno nase slavno sarajevo, nasa institucija fudbala, oni su ipak najbolji, koji nisu medju top3 mogli zavrsiti...joj mene..a ja protiv samo sarajeva se namjestale utakmice, da zijane...ee jes mi ih zao, oni se smiju zelji sto zijani od hapoela, a sarajevu ce trebat jos jedno 10 utakmica da pokusaju pobjediti slobodu da vrate sebi onih 3 boda ;)

Post dobio aplauz od ultranumb

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.