Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BalkanStyle SAMP

93 pregleda · 7 odgovora · otvorena 03.07.2010. u 13:12

Evo predstavljam San Andreas MultyPlayer server imenom BalkanStyle.Server je roleplay ali dozvoljavamo malo DM.
Sada neznam koliko ste svi upuceni u samp ali evo sto sve mozete radit na mom serveru i zasto je tako poseban.
Jeste li ikada zamislili da igrate hokej kosarku nogomet kao lik u GTA nevjerovatno zabavno sa dobrim animacijama koji daju dojam kao da igrate pes ili nba jos pritom sami se podjelite u tim i igrate.Razni racovi na server:Karting(sa malim kart autima),Cross(sa cross motorima po ofroad putu),Rally(s vrha planine u SF pa sve do LS),402 ili ti ga Drag.Na serveru ima jos i Need For Speed racova koji UR clan moze aktivirat i PD vas moze hvatat.Server je dobro izmapan interesantne mape su npr naftna platforma de radite da bi zaradili novac.Na serveru ima 5 ownershipova
/v /mo /le /bi /pl.Na serveru nikad nije dosadno jer uvjek je neki race ili se igra neki sport ili se prelaze misije.U misijama ako ste mafijas idete po drogu,pakete,rekete, posiljke.Na serveru ima 5 mafija i 5 organizacija:GhettoGang,Ruska Mafija,Kineska Trijada,LCN,Underground Racer,PD ,FBI,SWAT,BalkanTV,MD.Svaka baza ima pomicne kapije ,interijere ,oruzarnice i vozila.
evo adresa nase stranice http://www.balkanstyle.net/index.php i nas IP 78.159.115.100:7777
Dodite i zabavite se.
zasto me kickate stalno, ni ne spawnam se odmah kickan
Glup server sad ja usao i neki event cross ja posla svoj ID kad ubagano sve i svima je ubagano plavo nesto i kicka me lik ,

Pitam gamesagea za pomoc kaze ne znam i ode -.-' puno admina djece nemoš igrat ...
Eldar001 je napisao/la:
Glup server sad ja usao i neki event cross ja posla svoj ID kad ubagano sve i svima je ubagano plavo nesto i kicka me lik ,

Pitam gamesagea za pomoc kaze ne znam i ode -.-' puno admina djece nemoš igrat ...
otvori stranicu sve ce ti bit jasno

to sto ti je bilo bjelo treba ti se /setint a btw stalno se ujedinjuemo sa nekim serverima pa je neki noob admin bano ovog jer nije znao da je head sa ujedinjenog servera btw da je scripta losa nebi imo do 50 igraca dnevno
BalkanStyle je napisao/la:
to sto ti je bilo bjelo treba ti se /setint a btw stalno se ujedinjuemo sa nekim serverima pa je neki noob admin bano ovog jer nije znao da je head sa ujedinjenog servera btw da je scripta losa nebi imo do 50 igraca dnevno
ili je skripta predobra ili je to sto ste platili 6 server ownera da se njihovi serveri ujedine sa vasim? :) ja mislim da je ovo drugo ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.