Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Gamers.ba] Prijedlog

371 pregled · 29 odgovora · otvorena 27.06.2010. u 13:44

Pozdrav, ev malo sam razmisljo i smislio par stvari koje bi uvecali ugodjaj na gamers.ba, a ti primjeri su:

1) Kupnja bodova(npr 1KM=10 bodova na slican nacin kao premium kupnja ili na gladiatusu kupnja rubina tj na siteu kliknes kupi tamo napises svoj broj moba i posaljes poruku sa moba na broj od posluzitelja)

2) Ugradnja Gamers.ba chata

3) mogucnost uredivanja svog profila slicno kao na bloggeru

4) veci broj smajlija

meni se osobno najvise svidaju 2,3,4
1) 0/5
G.ba bodovi su 4fun, djeca ih shvata preozbiljno pa vidimo po forumu smijesne situacije provaljivanja gdje bi oni dali sve za malo bodova, al sta drugo ocekivat od djece. Kao drugo zabranjeno je prodavanje/kupovina bodova za pare sto podrzajem, a i dok se to radilo cjenkali su da su bodovi vrijedniji od KM, npr. 50bod - 2 km, mislim presmijesno jos ti sto predlazes 10bod-1km mislim jesil normalan? Hljeb je 1km tj. 10 bodova, a kad bi se odobrilo nasto bi haos na portalu.

2.) 0/5
G.ba je forum, nije MSN, nepotrebno, kad vidim komentare na Slike dana mogu mislit sta bi na chatu bilo, debilzam najveceg nivoa.

3.) 3/5
Sadasnje opcije uredjivanja profila su sasvim ok i dovoljne, jedino sto nebi bilo lose uvest na profile je neke stvari sa starog g.ba, info koliko imas aplauza, samara i od koga, punu listu tema, vijesti, postova itd. Ili uvest avatar da bude animirani gif, sto nebi bilo lose za FA gdje bi se uveo novi contest, za ani. gif avatare.

4.) 0/5
Spamer? Bjazi...
Ali najjaci kaze 1 km - 10 bodova hahhahhaha lol :O.
A samo mi se svidja chat da uvedete.
Prijedlog 1 - lol;

Prijedlog 2 - bio chat, niko ga nije koristio;

Prijedlog 3 - imaš info;

Prijedlog 4 - jedino korisno, možda da se ovedu one zvijezdice za FA ocjenjivanje radova.
Prvo, za marku deset bodova ? LOL pa nisi normalan majke mi, dosta se džepovi pune bU-u i od premiuma, još mu za 10 bodova davat' marku ?

OMG brate gdje ti je pamet, mislim, razmisli malo.
Ko ce bolan kupovati bodove ?
Ima ovih mladjih sto bi ga popusili nekom' za bodove ,ali osim tih mentalno zaostalih bica nema niko ,tako da je to cista glupost.
Ma meni se ni 1 ne svidja. . . to kupnja bodova mogli bi uzeti para ovi vlasnici site, njima odgovara mada sumnjam da ce pristati na to

Ovo drugo, je bilo i niko nije bio na njemu

Ovo trece, nidje veze :]

Ovo 4, necu da mi bude gamers.ba djeca.ba

Hvala, Dovidjenja :*
Prijedlozi sux zesce .... kad bi se uveo chat "grupnjak" onda nebi bilo maltene ni tema na indexu dobili bi odgovre na chatu ha ja .... a ostalo sto si ti nabrojo ne vrijedi ni spominjat
1) Ako si pametan, zaradićeš bodove, na kraju krajeva, imaš uz premium 20 bodova.

2)Čuj chat, pa zašto imamo GB i PM.

3) Imaš info i imaš opciju uredi profil tako da mislim da nije neophodno.

4) Smajlija je ipreviše da bi se novi dodavali.

Prijedlozi failaju, ja mislio nešto pametno.
Portal teži ka unikatnosti, sve to što si nabrojao več postoji na pojedinim portalima.

Što se tiče prijedloga, dramatično su loši, bilo je do sad 1337 boljih prijedloga pa nisu uvedeni, nadam se da će biti uskoro pošto se počelo raditi na stranici, dosta toga je ispravljeno i dodano.

Mislim da je sad prioritet da se popravi a to je Gather, još je u beta fazi a ima dosta bugova a diže se dosta mixeva, mislim da bi to bilo ugodno sa korisnim.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.