Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

Taskbar zaledi

318 pregleda · 22 odgovora · otvorena 27.06.2010. u 01:00

Evo do prije neki dan bilo sve ok, prvo mi crkne matična, onda i procesor i napojna i sve ode u pm.
Sve sam to napravio i reinstalirao i od tad nastaje problem.
Evo već nekoliko puta moram da restartujem kompjuter na dugme.
Taskbar zaledi, ne može se ništa uraditi.
Npr. Zaštopa msn i ne može više ništa.Čak se više ni vrijeme na satu ne mijenja.
U početku mislio, pošto je slabiji procesor, da je zbog wmp, on mi ugašen, al' isto sranje.
Ono što je zanimljivo je da se gore sve može raditi.I na Chrome-u i na Desktopu, ali ako idem miimize na prozor, onda sam ga zajebo, ne mogu ga više vratiti gore.
Kada zaštopa program, ne mogu uopšte da otvorim Task Manager...
Evo sad skeniram sa avastom, vidjeću da li će naći išta.
Pomagajte.
Evo sad StealtH uđe na msn, i opet zaštopa, je**m ti... (ne zezam se )

EDIT:
Išao sam na Avast da scanira samo one osnovne stvari i našao 2 virusa, kaže da je ozbiljnost visoka. xD
EDIT:
U procesima nađoh file iu14D2N.tmp, na google-u piše da je nekakav virus.
voLume je napisao/la:
Ma čini mi se da je virus, na to sam odma' i posumnjao.
Neku noć nešto pokušavao sa Ardamax Keylogger-om i javlja mi da ima virus, ja idem na disable i onda ga otvorim.
Sve dosad je bilo ok, valjda se tek proaktivir'o.xD

@fritzi
Nisi pročitao do kraja.
Ne mogu pokrenuti task manager...
Ako pokreneš nemodifikovani Ardamax Keylogger skinut direktno sa njihove stranice, neće škoditi tvome računaru... P.S Keylogger je spyware, šta si očekivao da ti antivirus neće prepoznati?
MushRoom je napisao/la:
Ako pokreneš nemodifikovani Ardamax Keylogger skinut direktno sa njihove stranice, neće škoditi tvome računaru... P.S Keylogger je spyware, šta si očekivao da ti antivirus neće prepoznati?
Ma nisam.
Nego konto sam da nije toliko ozbiljan virus, danas ću formatirati i riješiti to.
Nije skinut s njihove stranice xD.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.