Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[GLASANJE] FA Contest by Songy

1.933 pregleda · 129 odgovora · otvorena 25.06.2010. u 21:53

Dobra vecer svima.

Dakle, kao sto vidite, dosli smo i do prvog kruga glasanja, koji ce biti jednako vazan kao i drugi. Dakle da napomenem, sada imate svi priliku da glasate, i prva 3 rada koja budu imala najvise glasova, ulaze u finalni krug gdje cemo ja i v3tr0x izabrati prvaka i vice-prvaka contesta.

--------------
__

__

__

__

__

__

----------------

- Click na thumb kako bi vidio citav web
- Glasati smiju samo oni koji imaju vise od 50 napisanih postova
- Glasate tako sto samo napisete broj rada u post (redni broj imate prikazan na preview-ovima)
- Pozeljno je da napisete razlog, iako niste primorani
- Svaki neprimjereni komentar ce biti sankcionisan
- Smijete glasati samo 1 rad

Glasanje traje 3 dana od ovoga dana, dakle prvi krug zavrsava u Ponedjeljak, 22:00h, a dan poslije toga, dakle Utorak bi se trebale podjeliti nagrade i privesti contest kraju.

Vise informacija o nagradama mozete naci ovdje.

To bi bilo sve sto trebate da znate.

Toliko od mene.
Sretno svima.
Adis

Ako imate pitanja obratite mi se na PM
Nisam htio uci da glasam ali kada vidim ove debilne glasove za broj 2 (ko god da je uradio) onda se odlucim i udjem da glasam.
Da ovaj portal nosi naziv gaymers i da je onako pink boje vi ne biste nikada ali nikada usli ovdje, zato je debilno sto glasate na osnovu svojih nekakvih djecijih principa a ne na osnovu izgleda.
Moj glas ide za broj 3 svidja mi se jer je uradjen u zelenoj boji a zelena je moja omiljena boja.
Ovako dajem glas na web 2 sada cu detaljno analizirati ostale
1.
Fine boje jer i ja korsitim crnu boju. Ali evo sta mi se ne svidja kod ovog dizajna:
Ima previse slobodnog prostora
trebalo je ljepse poredati neke stvari
nema linije tako da se malo gubim :)
Sviđa mi se ovo zanimljive pitanja tabovi
3.
Mislio sam dali cu glasati za ovaj ali sta da kazem prevelika slova, i bas si stisnuo sve xD ovaj dizaj ima 3 mjesto po mom misljenju
4.
Pozadina mi se sviđa ali ima malo ovih tema samo 5 slotova po tabu
5. Slican kao deafut dizajn sviđa mi se banner ali dole mi nije nesto.
6. Ovaj dizajn mi se isto siđa i po meni on je na mjestu No.2.

i br 2.
Sviđa mi se dio za profil.Boje su također dobre. I jednostavno on je moj no1.

I kada bi sada spojili neke dizajnove tj neke fazone to bi bio perfektan dizajn.

Npr od 2 uzmete profil
od 1 uzmete tabove i sve smiksate :)
Po meni rastura ... ima to nesto :D

EDIT: Najvise mi se svida Video dana :D :)
bolji kec jer ima bolju raspodijelu stvari i nekako ljepše izgleda, elegantno
2. Ubjedljivo

Razlog:

Zato sto je lik (ko god da je) odrok'o samo takoo!
Moj glas ide za rad br. 2

~ Jednostavno mi se najvise svidja, lijepe kombinacije boja i fontovi.

Edit : Ipak petica .. predomislio sam se .. dobar je dizajn .. bolji od jackyja .. msm gay boja .. nije gaymers .. da je gaymers.ba nikad ne bi niko usao .. i skoro da su samo promjenjene boje

Vote : #5
glasam za dizajn br.2

razlog: sve je receno u prijasnjim postovima, fino popunjen prostor, svidja mi se ovaj gore prostor za profil, samo malo ova boja nekako nije lijepa za oci, bilo bi bolje da je neka kao kombinacija crna-plava, ali i ovako je prejaka

btw. je li ovo neka priprema za mijenjanje g.ba dizajna ili samo onako ?
2 <3
znači rad je prejak
Moj glas ide za rad pod brojem 5,prosto jednostavan i normalan.

Svako ima svoje mišljenje,ali nije ovo treba.ba pa da biram neki
glasam za br 2
Dvica owna
Od ponudjenih, najbolji mi izgleda 4. rad i glasam za njega.
- Uz dosta izmjena bio bi lijep skin. Malo ima prostora za teme na indexu. Vijesti su potisnute sa indexa (ovaj slide nije dovoljan), a recenzije su skroz izbacene (cak i iz navigacije)
- Razmisljao sam dugo da li da dam glas za rad broj 5. Realno, rad broj "5" je najbolje uradjen od ovih ponudjenih, ali mi ima previse slicnosti sa sadasnjim tako da sam odlucio dati svoj glas 4. radu.

Mislim da bi spajanjem "5." rad sa bojama i pozadinom "4." rada dobili super skin
ha'puc ja ne smijem glasati
Rek'o Vam je Rammo da nemate zivot i da ste najobicnije propalice. Svjetlo dana je fino

Post dobio šamar od archie

Glasam za rad pod rednim brojem #2, jer je sexy, svidja mi se. Boje prejako uskladjene, fino sve.

Samo da prokomentarisem prvi rad, na kojem nije nesto puno izmjenjeno, samo ovo gore sto pise Gamers.ba i jos neke male izmijene ^_^

Dobar mi je i ovaj zeleni, fino sve uklopljeno, samo da nema ovoh hostinga, nekako mi pokvario izgled.

I ovi ostali radovi nisu losi.

#2 ftw

/hail

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.