Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[contest] G.ba battle - glasanje

342 pregleda · 26 odgovora · otvorena 18.05.2010. u 23:07

Večer i poštovanje dragi memberi .

Evo nakon odrzana 2 G.ba battle "turnira" , dodjoh na ideju da otvorim jos jedan . Znaci, ovo je samo glasanje, dali ste za taj contest. Ako budete za, bit ce otvorena nova tema, od strane mene sa pravilima, sta je to battle, i ostalo .. Temu bi "podrzavao" Nera, ako bi bila na nivou - "Naravno da cu podrzati ali ako bude na nivou ! " . E pa hajd' tema neka ostane do sutra, ako moze, jer je vecina membera u svojim toplim krevetima . Pa krenite polako .

edit - Ovaj battle, ajmo rec' to vam je takmicenje, sa tekstovima, ko ima bolju liriku, i flow, znaci ja uradim jednu pjesmu, a sad neko drugi "odgovara" pjesmom, i onda nadlezni kaze ko je koga ubio lajnama i tim sranjem. E sad, ovdje su uslovi drama, tako da cemo sam oorganizovat takmicenje u tekstu. Nadam se da ste skontali ?
Nisam bio kad je taj prvi bio, definitivno sam za (potući ću vas ko telad )
Ja sam za , i naravno prijavio bih se .
AJMO MOMCI DA BRANIM TUTULU BREEE

E organizuj nesta kao prosli put jer ako budu stavljali po postovima na nista nece liciti.

Tako da , nek salju nekome PM i posteno da se postavi pa nek raja glasaju kako im se svidja.

Reci kad ovo tacno pocinje... od kad do kad da uhvatim vremena nesta napisati... + daj nam neku temu ?

Hvala
<3

@ Prvi kontest su bili 'disovi' , a drugi textovi sa temama. Nisu isti contesti bili.
Kad zavrsite ja mogu upasti sa House muzikom,live streaming da se zabavimo uz house i da se ga pobjednik posteno zalomi :D 9-)
SNACK24 je napisao/la:
AJMO MOMCI DA BRANIM TUTULU BREEE

E organizuj nesta kao prosli put jer ako budu stavljali po postovima na nista nece liciti.

Tako da , nek salju nekome PM i posteno da se postavi pa nek raja glasaju kako im se svidja.

Reci kad ovo tacno pocinje... od kad do kad da uhvatim vremena nesta napisati... + daj nam neku temu ?

Hvala
<3

@ Prvi kontest su bili 'disovi' , a drugi textovi sa temama. Nisu isti contesti bili.
pa da , ako bi ovo bilo , dobro bi bilo ko prosli put da postave neke teme i nekome salje na pm...ili ako su oni nekako drukcije tj bolje osmislili onda uredu ako ovo bude i ja mozda napisem nes
uNda je napisao/la:
Kad zavrsite ja mogu upasti sa House muzikom,live streaming da se zabavimo uz house i da se ga pobjednik posteno zalomi 8-)
Neofirno reklama hahahahahah <3

Pripremi mi beat kakav, osvajam i ovaj samo za tebe
SNACK24 je napisao/la:
Neofirno reklama hahahahahah <3

Pripremi mi beat kakav, osvajam i ovaj samo za tebe ;D
Sto se pravis glup,nije u fazonu reklama nego druzenje,marketinga imam dovoljno,hvala,cao.
uNda je napisao/la:
Sto se pravis glup,nije u fazonu reklama nego druzenje,marketinga imam dovoljno,hvala,cao.
ne shvatas salu , al hajd -,-
SNACK24 je napisao/la:
ne shvatas salu , al hajd -,-
whateva
Mogao si postaviti neku anketu lakse bi bilo da vidis cega ima vise DA glasova ili NE . AKo nemaas ankete neko drugi da digne ko ima .

JA sam protiv ovoga i ako znam da ce svi reci DA jer previse smjesni tekstovi ...jedan psuje tekst ono kao LUD SAM , drugi neka srceparajuca pjesmica i to .....ali mozda se nadje nesto da valja ...

hf
može D:
uNda je napisao/la:
Kad zavrsite ja mogu upasti sa House muzikom,live streaming da se zabavimo uz house i da se ga pobjednik posteno zalomi 8-)
Ja cu da budem konobar. Hladni spricer, sokovi, mlade meme!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.