Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Glasanje] Gamers.ba Moviemaking contest v2.

1.249 pregleda · 59 odgovora · otvorena 25.06.2010. u 18:05

Današnjim danom rok za pravljene movie-a je završen. Prijavilo se 7-8 membera, a nažalost samo 6 su napravili movie ( idući put ako ćete bit neozbiljni nemojte se ni prijavljivat ). Nemojte da bude da sam nekoga oštetio, staviću svačiji movie čiji sam dobio na PM/GB.
Sistem glasanja je jednostavan. U komentar napišete redni broj ispred movie-a uz obrazloženje zašto je po vama taj movie najbolji. Napomena : Glasove bez obrazloženja ne priznajem ! Da vas još jednom podsjetim koje su nagrade :

#1 - 150 bodova + premium + 50 bodova od miire - ta + ulazak u HQ - team.
2# - 100 bodova + 50 bodova od miire - ta
3# - mjesto : 50 bodova + 50 bodova od miire - ta

Movie-i su sljedeći :

1# miire movie :
CS : The REAL GAME

2# v1rtuz movie :
CS : AWP POWER BY V1RTUZ

3# apuri movie :
Gamers.ba Transform Tittle

4# bioniC movie :
CS | Milan 'fsn1g' Vetnic Unlimited

#5 hejm1 movie :
CS: MIRRORS

Gl all ! Neka najbolji pobjedi !

Ako imate nekih problema s contestom obratite se miire - ta, ipak je on glavni ;)

KAKO GLASATI ?
- Ime movia ; ?
- Autor movia : ?
- Zasto ste glasali za taj movie : ?

- Ime movia ; [MOVIE] CS: MIRRORS BY HEJM1 FOR [GAMERS.BA CONTEST V2]
- Autor movia : HEJM1
- Zasto ste glasali za taj movie : Svidaju mi se efekti. sve je lijepo uklopljeno. Svida mi se muzika i tako to :D
Veoma teska odluka izmedju movie broj 1 i 4, dok je broj 3 na neki nacim posebna kategorija..

Movie broj 1 je ono sto bi nazvali klasicnim frag movie-om, sa dobrim izborom fragova koje prikazuje i sa dobro uradjenim "prelazima" ..

Kod movie broj 4 mi se svidja odabir muzike, slow motion efekti i primjeticete, u par scena mijenja perspektivu (hint: de_inferno, kada CT dolazi do bomb site-a) To stvara malo napetosti, mislim zna se da ce CT poginuti, ali pitanje je kako :D

Tako da moj glas ide za:

- Ime movia : CS | Milan 'fsn1g' Vetnic Unlimited
- Autor movia : bioniC
- Zasto ste glasali za taj movie: <pogledati tekst iznad>
v1rtuz je napisao/la:
ako ucestvuje on onda mora da glasaju svi a ne samo g.ba useri i naravno glas ide mire mire mire... kao sto glasaju na drugim contestima tako i odje ..sledeci put upotrebi ovo sto sam ti reko
- Ipak ovo je Gamers.ba takmicenje . I prvo takmicenje je ovako bilo . Na sljedecem takmicenju cemo bar poboljsat nagrade i glasanje .

Ali i to da glasaju svi za mireta ? Miire prosli put nije pobjedio, i bioniC naravno dobija glasove, dok ostali imaju po + il ++ . Tako da ne glasaju samo za miireta

- Ime movia ; CS | Milan 'fsn1g' Vetnic Unlimited
- Autor movia : bioniC
- Zasto ste glasali za taj movie : Malo je zeznuo prijelaz pjesama na 0:41, al od ovih sviju, najvise mi se svidja. Glazba, itd.. Stvarno mi nekak mocno djeluje
(nakon onog ALIVE, uff. )
miire je napisao/la:
- Ipak ovo je Gamers.ba takmicenje . I prvo takmicenje je ovako bilo . Na sljedecem takmicenju cemo bar poboljsat nagrade i glasanje .

Ali i to da glasaju svi za mireta ? Miire prosli put nije pobjedio, i bioniC naravno dobija glasove, dok ostali imaju po + il ++ . Tako da ne glasaju samo za miireta :o

;)
Potpisujem. U naslovu piše Gamers.ba Moviemaking contest, a on kaže : "Nek' glasaju svi a ne samo useri g.ba" Omg -.-'

@v1rtuz : A što ne bi glasovi išli stalno miretu ? Valjda je frajer svojim radom zaslužio da se glasa za njega..

Bezveze vam je pričat, miire učestvuje i ćao, ako pobjedi vjerujte mi to je jedino zaslužena pobjeda !
elitewow je napisao/la:
Potpisujem. U naslovu piše Gamers.ba Moviemaking contest, a on kaže : "Nek' glasaju svi a ne samo useri g.ba" Omg -.-'

@v1rtuz : A što ne bi glasovi išli stalno miretu ? Valjda je frajer svojim radom zaslužio da se glasa za njega..

Bezveze vam je pričat, miire učestvuje i ćao, ako pobjedi vjerujte mi to je jedino zaslužena pobjeda !
Podsjeti me zasto mire ima moderatora? Cekaj, da nije zato sto radi najbolje movie ovdje, i zna mnogo toga, vise od ostalih? On ima prednosti sto se tice toga, znaci zna mnogo vise.
Kakogod, ja nemam nista protiv njega, naprotiv sjajno je odradio movie, sto sam naravno i ocekivao od njega. I sta sada ako mire osvoji prvo mjesto? Mislim da ne bi bilo zanimljivo.
Zanimljivije je pustiti ove "slabije".
Bolje bi bilo da je napravio neki movie 4fan, da se ne takmici..
Svi znamo da je mire ovdje sto se tice moviea n1, i mislim da bi bilo fer i korektno da je samo okacio 4fan movie. Evo zamislite ovu situaciju. Raven(znate ko je on) dio organizacije, i sad dodje on napravi movie i niko nema sanse protiv njega? hah? I osvoji glavnu nagradu u tom slucaju to je puno bodova, za razliku od 2. i 3. mjesta.
Kakogod, necu da ulazim u dalju raspravu, radite sta hocete ne zanima ne, iznio sam svoje misljenje o svemu ovome, i molio bih bez citiranja i da me postedite glupih odgovora.

Post dobio aplauz od miire

- Ime movia ; THE REAL GAME
- Autor movia : MIIRE
- Zasto ste glasali za taj movie :
MOVIE je fenomenalan, simple and clean, + kraj je najbolji dio movie-a
nista se vise ne moze reci, jedino vidjeti
browNe je napisao/la:
Podsjeti me zasto mire ima moderatora? Cekaj, da nije zato sto radi najbolje movie ovdje, i zna mnogo toga, vise od ostalih? On ima prednosti sto se tice toga, znaci zna mnogo vise.
Kakogod, ja nemam nista protiv njega, naprotiv sjajno je odradio movie, sto sam naravno i ocekivao od njega. I sta sada ako mire osvoji prvo mjesto? Mislim da ne bi bilo zanimljivo.
Svi znamo da je mire ovdje sto se tice moviea n1, i mislim da bi bilo fer i korektno da je samo okacio 4fan movie. Evo zamislite ovu situaciju. Raven(znate ko je on) dio organizacije, i sad dodje on napravi movie i niko nema sanse protiv njega? hah? I osvoji glavnu nagradu u tom slucaju to je puno bodova, za razliku od 2. i 3. mjesta.
Kakogod, necu da ulazim u dalju raspravu, radite sta hocete ne zanima ne, iznio sam svoje misljenje o svemu ovome, i molio bih bez citiranja i da me postedite glupih odgovora.
- Nisam samo moderator zbog toga, ovdje moze biti svako movie maker i moze praviti movie kakav zeli . Samo ti treba ideja . Ovo sto pravis je 1% tesko . Samo treba imat' ideju i to je to . Od dobre ideje = PREJAK Movie, kao ALIVE .

Kao sto sam rekao, da sam .org ja naravno ne bih se takmicio, u prvom jesam bio .org i takmicio sam se, pa nisam pobjedio . Tako su memberi odlucili . Tad su rekli da je bioniC - ov movie najbolji i on je pobjedio =] .

Znaci, ne zelim da sada mene neko hejta jer sam moderator, jer nisam trebao da se prijavim ili tako nesto . Sljedeci put kad bude neko takmicenje od strane mene bice bolje . Ali kad neko drugi pravi takmicenje, naravno prijavim se .

Toliko sad od mene, danas se zavrsava glasanje . Sad' ne znam tacno, ali vidjet' cu sa elitewow.

I da ne zaboravim, rekao sam fino, oni koji imaju vise od 100 postova mogu glasat'. Obrisao sam nekoliko glasova tako da ne bude zabune . Postujte pravila :] .

browNe je napisao/la:
1. Raven je 1 od boljih mmakera u svetu, ne mesaj njega u ovome.
2. Aj sad ti zamisli ovakvu situaciju: Moviemaking contest (nemora biti na g.ba), svi bolji mmakeri ucestvuju, i dodje neki lik, tek se reggao na sajt, vidi da ima contest i prijavlja se, uradi najbolji movie, ali ljudi glasaju za nekog moderatora ili membera koji je aktivan na sajt, eo primer 1 godinu, jer ljudi misle: "Ae sad ovaj tek dosao, ovaj drugi je moderator, bolji je njegov movie". Samo kazem, moderator nemora radit najbolje movie, mozda ima neko ko radi bolje.
Eo uzimam primer Alive, u svakom trenutku moze se javit' neko ko radi profesionalne 3D animacije, i uradit' 10x bolje od MiX(eP).

PS Nemam nista protiv miireta ili bilo ko od moderatora, samo sam uzmio moderator kao primer, ipak ja i miire radimo zaedno u HQ-Movies

bioniC je napisao/la:
1. Raven je 1 od boljih mmakera u svetu, ne mesaj njega u ovome.
2. Aj sad ti zamisli ovakvu situaciju: Moviemaking contest (nemora biti na g.ba), svi bolji mmakeri ucestvuju, i dodje neki lik, tek se reggao na sajt, vidi da ima contest i prijavlja se, uradi najbolji movie, ali ljudi glasaju za nekog moderatora ili membera koji je aktivan na sajt, eo primer 1 godinu, jer ljudi misle: "Ae sad ovaj tek dosao, ovaj drugi je moderator, bolji je njegov movie". Samo kazem, moderator nemora radit najbolje movie, mozda ima neko ko radi bolje.
Eo uzimam primer Alive, u svakom trenutku moze se javit' neko ko radi profesionalne 3D animacije, i uradit' 10x bolje od MiX(eP).

PS Nemam nista protiv miireta ili bilo ko od moderatora, samo sam uzmio moderator kao primer, ipak ja i miire radimo zaedno u HQ-Movies

Znam da moderator ne mora raditi najbolji movie, u ovom slucaju glasao sam za v1rtuza, jer je momak uradio najbolje bar po meni(njegov movie mi se svidja). Glupa ti je ta situacija sto sam je trebao "zamisliti", fino sam rekao postedite me glupih komentara, ja iznio svoje misljenje i ne zelim da ulazim dalje u raspravu, jer me ovo ne zanima. Radite sta hocete, neka se takmici ko hoce mene se ne tice.
I nemojte me citirati jos jednom napominjem, svoje misljenje zadrzite za sebe.
Manite se dječijih svađanja i prepucavanja.

Morate svatiti da je ovo samo gamers.ba, a ne neki sajt za filmove, gdje možete dobiti realnu ocjenu filma.

www.style-productions.net

i tamo postavljate, ako zelite da PRAVU ocjenu filma vaseg.
browNe je napisao/la:
Mozda dobijem ban ali stavno mi je doslo preko qrca ...

Kazes mod je zato sto zna najvise? MOD JE ZATO STO ZNA VISE TU OD VAS KORISNIKE koje nemajte pojma sta je to MM nego samo lupate svidja mi se ono ovo i glas za njea ...miire nezna ni 5% od to so zna bioniC pa cak i ja,zna samo jedan je***i SLOWMOTION i sta drugo ? NISTA ...lizite mu guzu tu jel je mod,i nemojte vi meni da pricate gluposti jel nemate pojma samo da se glasa i to zna se za koga ...ae pozz !
v1rtuz je napisao/la:

Kazes mod je zato sto zna najvise? MOD JE ZATO STO ZNA VISE TU OD VAS KORISNIKE koje nemajte pojma sta je to MM nego samo lupate svidja mi se ono ovo i glas za njea ...miire nezna ni 5% od to so zna bioniC pa cak i ja,zna samo jedan je***i SLOWMOTION i sta drugo ? NISTA ...lizite mu guzu tu jel je mod,i nemojte vi meni da pricate gluposti jel nemate pojma samo da se glasa i to zna se za koga ...ae pozz !
Ok, kako ti kazesh .

- nemoj pricati o necijem kvalitetu . Ja da imam vremena ja bi radio campath. Pitaj malo nyonyu i ostale da sam mogao uradit bolji movie, ali pao mi sistem ? Ostalo mi 2 dana do zavrsetka takmicenja ?

Znaci duplo bolji sam movie trebao da uradim, sa campath sve . Tako da nemoj da pricas . Iskreno mene boli neka stvar ako je tebi krivo ili nesto tako . Meni se niko nema sta ulizivat' ja svakog postujem, gotivim i tako to . Tako da nije do toga . Memberi samo glasaju za onog ko je napravio bolji movie .

Bionic mozda ovaj put nije napravio neki bash dobar movie .

Ako cemo o tebi pricati, iskreno ni ti nisi nista bolji . Meni nije problem napravit one jadne fotke dole ili tako nesto . Tako da nemoj pricat da ne znam NISTA ? Slowmotion ne radim u svakom moviu, tako da nemoj da pricas gluposti . To je samo u sklopu fraga, da uljepsam frag . Mod sam jer sam se trudio da postanem. Trudio se, pravio tutoriale i dobio tako .

Tvojih je****h 5% je samo u tvom mozgu . Iskreno bioniC radi predobro, ali ipak ti nemas sta pricat'.

Ae hf .
4# bioniC movie

zasto?
ha
najvise mi se svidio valjda
on i miire imaju najbolji od ovih 5
Moj glas ide za

4# bioniC movie :
v1rtuz je napisao/la:

Nisam nigdje napisao " MOD JE ZATO STO ZNA NAJVISE ".
Napisao sam fino da zna vise od vas, pa cak i tebe. Mislim da se to vidi u moviu tj ovom contestu. Prihvati neke cinjenice. Pogledaj njegovoe ostale movie koje je pravio, takodjer uporedi sada ovaj svoj movie sa njegovim? Izvini, ali njegov je bolji, iako sam ja svoj glas dao tebi. I tvoj komentar ovdje je suvisan, pogledaj sta sam pisao u proslim postovima. I sada fino opet bih sve zamolio "nemojte da me citirate, svoje glupe komentare tj svoja misljenja zadrzite za sebe"
Ja stvarno nisam shvatio zasto se raspravljate oko contesta koji je onako uradjen 4fun, da dobijes nekoliko bodova, znaci nije neka nagrada za "ajmo sad se pobijemo". Rlx i ko pobedi GJ za njega. Sledeci put - sudije.

EDIT: Iskreno, da bi mogao da glasam, glasao bi za hejm1. Onako svidja mi se movie, muzika je predobra, malo mozda sjebao sync ali stvarno je dobar movie.
bioniC je napisao/la:
Ja stvarno nisam shvatio zasto se raspravljate oko contesta koji je onako uradjen 4fun, da dobijes nekoliko bodova, znaci nije neka nagrada za "ajmo sad se pobijemo". Rlx i ko pobedi GJ za njega. Sledeci put - sudije.

EDIT: Iskreno, da bi mogao da glasam, glasao bi za hejm1. Onako svidja mi se movie, muzika je predobra, malo mozda sjebao sync ali stvarno je dobar movie.
Starno na kraju je ispalo glupo ovo takmicenje zbog nekih osoba . Naravno sljedeci put 100% nece moci biti na takmicenju, kad zeli da vrijedja nece biti vishe na takmicenju :] . [ v1rtuz decko ] .

Onda Andrej, tvoj i moj glas za hejm1 - a sam uvazio, jer je ipak momak fino uradio a ii pocetnik je .] Zasluzio je bar da ima 4 glasa

Svaka cast svima, ovo sto je prva nagrada podjelimo za drugo i trece :]

bb .
Glasam za broj 1 naravno sretno mire evo sada sam gledao sve je dobro uradjeno muzika i sve ostalo znaci

Broj 1 CS : The Real Game

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.