Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kvalifikacije: Bosna i Hercegovina 1:3 Mađarska

0 pregleda · 22 odgovora · otvorena 07.09.2006. u 12:41

Eh' ovako: Katastrofalno suđenje prije svega je ovaj odraz rezultata. Može se i te kako primjetiti da ovaj sudija s "Kipra/Cipra" otvoreno želi Bosnu i Hercegovinu da "destabilizira" ili što je moguće više utječe na igru momčadi i slabljenje momčadskog duha i samopouzdanja. Dodijelio je crveni karton Emiru Spahiću potpuno bez razloga!

Evo sad nekoliko mojih mišljenja o ovoj utakmici.

1) Penal, crveni karton i razlog
Sudija koji je "Grk sudi utakmicu! Apsolutno na sve moguće načine daje kartone, dosuđuje penal koji uopšte ne postoji. Iz svih uglova se vidi da nema povlačenja od strane Emira Spahića. Zašto? Odgovor je jasan! Želi izbaciti Bosnu i Hercegovinu iz igre za EURO 2008 prije susreta s Grčkom; Kako bi tu Grci mogli osvojiti bodove od presudnog značaja!

2) Oštra/gruba igra Mađarske
Onom njihovom igraču s brojem 9 trebalo je dati ne 1 nego 3 crvena kartona, kako je samo: Igrao grubo, glumio i udarao se gotovo. Još je 1 s brojem 6 ne jednom neko 10ak puta pokosio/polomio naše igrače.

3) Penal za Bosnu i Hercegovinu
Čisto igranje rukom Mađarskog reprezentativca, dakle čist penal! Iako 100% ne bi dosudio da je bilo 0:1, ali ovako kad je 0:3 svejedno je!

4) Žuti kartoni za Bosnu i Hercegovinu i Mađarsku
Žuti kartoni bili su večina nerealni posebno ona dva u minuti "Emiru Spahiću"! Bez veze žuti karton dobili su "Sergej Barbarez, Elvir Bolić i Mirsad Bešlija". Dok je 50% startova Mađarskih reprezentativaca bilo za crveni karton!?

5) Taktika selektora Blaža Sliškovića
Moje mišljenje je da selektor nije napravio pravu stvar bez obzira koliko mi voljeli/le "Elvira Bolića" mislim da je njega izdala snaga, i sinoć ništa nije napravio! Po meni su trebali igrati u 4-4-2 formaciji:
Golman: Kenan Hasagić
Odbrana: Emir Spahić, Saša Papac, Ninoslav Milenković i Vedin Musić
Veza: Mladen Bartolović, Zlatan Bajramović, Ivica Grlić (kojeg sinoć nije bilo neznam zašto?), Mirko Hrgović (Da je Mirsad Bešlija u najboljoj formi on bi bio tu!)
Napad: Sergej Barbarez, Zvjezdan Misimović

6) Ostalo
Mislim da igrači kao što su Hasan Salihamidžić trebaju da se izjasne hoće li ili neće igrati za reprezentaciju! Ako ste primjetili Hasan Salihamidžić igra samo kad se igra s Španijom, Francuskom itd... Ovom prilikom treba čestitati BH Fanaticosima koji su ponovo bili 12ti igrač!

Ovom prilikom takođe želim čestitati našoj mladoj reprezentaciji (U21) na izborenom baražu i nerješenim ishodu u Norveškoj 1:1.

GL & HF!
_zveck_ je napisao/la:
Ostali smo i bez Barbareza - dao ostavku...

sta rece bolan

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.