Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje

Jeli moguce da je izaso 1.21?

1.175 pregleda · 21 odgovor · otvorena 14.09.2006. u 11:46

Kad se pokusam da se konektujem na bnet pise mi da moram promijenuti verziju ,a 1.20e mi je. Juce sam igro wc3 a danas mi govori da moram promijenuti verziju. Dali je moguce da je izaso 1.21 i ako jeste da mi neko da link. Hvala unaprijed
Simple as this NO
EldO je napisao/la:
nije al nemoj igrat sa no-cd hack

Ahahaha EldO iti si budala
ma i meni se to pojavljivalo na europi al kad sam preso na west amer sve je bilo ok!!
ma nece nikome... valjda treba da izadje nova verzija, ili je nekako server oboren :s
Nije iziso 1.21

Ne smijes koristiti no-cd crack i moci ces se konektirat. Valjda nova blizzard zastita protiv pirata...
pa jos je bolje sto su napravili ovo sa zastitom kad jednom napravite virtual vise nikad ne trebate reinstalirat wc3 z*** novih verzija ili se glupirati sa no cd crackovima etc...
p.s vi sto igrate na europe battle net ste debili pa nema veze ovo za vas xD
i da moci jos jednom da kazem da je glup nece izac u ova dva dana gluuup
Aha moca, tebi 1.21 ima 2 mjeseca izlazi za dan-dva, tim tempom bi dosad dosli do jedno 1.31 a ne 1.21...
A sto se tice moce normalno da je glup Pozz moca haruna.!
Blizzard ima automatski sistem banovanja IP-a(koji traje od 5 min do 2 sedmice), ovjerite Battle.net froume za vise informacija.
nomad ako je moca glup sto pretpostavlja kada ce izaci patch sta si ti onda ako sa se orginal keyevima ne znas spojit na orginalni server..koja li je to slozenost algoritma O(2^n) a?
Alasto)2 je napisao/la:
nomad ako je moca glup sto pretpostavlja kada ce izaci patch sta si ti onda ako sa se orginal keyevima ne znas spojit na orginalni server..koja li je to slozenost algoritma O(2^n) a?

znas sta? e pa nista. *****emi ti se malo previse furas na ovim forumima. nije da se svadjam nego si malo pravis . Kretenu jedan! Alasto)2
znas sta? e pa nista. *****emi ti se malo previse furas na ovim forumima. nije da se svadjam nego si malo pravis . Kretenu jedan! Alasto)2
n0mad je napisao/la:

A ti si iz stoca...

AHAHAHAHAHHAHH

AHAHAHAHAHA
AHAHAHAHAHAAHAH

AHAHAHAHAHAHA

AHAHAHH...

HAHAHAHAHAHAHG
Ne mogu vjerovat da covjek iz Stoca ima nesto za rec bas ne mogu vjerovat...
lol kolja loool

Zadnji edit: 23.09.06 u 13:39:19

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.