Neznam za ove novije filmove jer ih bas nepratim , jer po meni nemogu dodati vode ovim filmovima starijim , stariji filmovi imaju radnju , imaju zaokruzenu kompoziciju imaju jednostavno sve sto je potrebno jednome filmu.
Sto se tice horora nevolim ih gledati jer prejodnastavni su uvijek isto , i samo se ponavlja i ponavlja jedna te ista radnja ,nastoje da nas zaprepaste , uliju nekakav kao "strah" u kosti , al' po meni to nedjeluje , jedini horor koji je djelovao jeste "Strah u ulici Brijestova" i ovaj sto ga svi spominju Paranormal Activity jednostavno taj flim je toliko dobro uraden da bi svaki komentar bio suvisan.
Najvise volim gledati trilere.Zasto ?
Zato jer je radnja toliko slozena, a ja volim takve radnje , pogotovo kada se radi o serijskim ubojicima , e takvi su mi najdrazi.Zasto ? Zato jer iscekujem toga ubojica do posljednjeg trenutka, i sam u sebi nagadam vidis 'ko bi to mogao biti ?
I kraju se uspostavi tamo neki "lijevi" da je bash on taj ubojica,i ujedno mi to popravi za 100% dojam od citavome filmu.
Volim takodjer gledati komedije , najprije pogledam redatelja (posto sam ja u tim vodama ,glumim 4 godine u MTM - Mostarski teatar mladih ,znaci pogledam redatelja pa tek onda glumce),strasno volim komedije , jer je to jedini nacin da ubijem,sjetu,tugu..
U meni komedije bude ushicenje,radost narocito srecu.
Najbolje su mi svi dijelovi Americke Pite zaista prejako (svi znaju vjerovatno sta se radi)zatim zovem se Zohan (mislim da je tako ) prica o feminiziranom covjeku koji zeli postati frizer, i upravo postaje to ,pridobije svoje musterije od 15 - 85 god : P , i poslije svakog' sisanja pruzi im dodatnu uslugu - Sex ; D .
Daleko mi je najbolji film ,star je jako - Ledena staza.
Prica o Jamajkanskom bob - timu , kojima je zivotna zelja , da otidu na svjetksko prvenstvo u bas tome sportu , medutim nemaju uvjeta,nemaju trenera a niti novca , vjezbaju na vrucem jamajnskom tlu voznju bobom ; O ,traze dugi period trenera , prodaju sve svoje dragocjene stvari i na kraju otidu na to zeljeno Prvenstvo ,tamo ih svi ismijavaju ,rugaju im se , smiju .
I na kraju nista ne osvoje ,al' dobiju zeljeno , ono po sto su i dosli a to je - Respect.
Drama bash i ne volim gledati , takodjer ni kriminalisticke filmove a pogotovo fantazije .
Al' sto se tice drama , jedan jako dobro,dobro , uraden film je film Samo najjaci,film o plesu tkz. brazilskom plesu (capoera),znaci glavni glumac, neznam mu sada tocno ime , dolazi u skolu , gdje je glavna tema : nasilje,droga,prostitucija i zajedno sa djecom "Step by step" uci ih capoeru , dok mu se u meduvremenu suprostavljaju razni dileri,vode dilera i narkomanskih lanaca. To mi je daleko najboljii film.
Akcije volim gledati , al' previse preuvelicavaju stvari , pogotvo akcije tipa "1 protiv 100" sa Jackien Chanom (izuzev Gas do daske 1,2,3) , tipa film "Kill Bill" , tipa filmova Jan Claude Van Dam ,Chak Norrisa itd.
Jedan od najboljih filmova sto sam pogledo' u posljednje vrijeme jeste Gas do daske 3 , sa Jackiem Chanom i ludim crncem (neznam mu sada tocno ime ) znaci radjen na isti kalup kao i 1,2 samo sto se radnja odvija u Parizu , opet otmica ,opet bitka,svada izmedu njih dvojice, ali se na taj film toliko moze oplakat da to istina nije.
Eto dosta od mene nadam se da nisam smorio. ;$
EDIT :
Ovo nisam kopiro ni sa jedne stranice,nego sam samo svoje misljenja ,zapazanja , radnju filmova smjestio u jedan post, jer zaista filmovi po meni nas poticu , da spoznamo vrijednosti zivota , jer svakakvih filmova ima i svaki je specifican na neki svoj , posebni način.
Pozdrav