Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FIlmovi [2009 i 2010]

709 pregleda · 26 odgovora · otvorena 19.06.2010. u 11:06

Dobro jutro svima ,
Kao sto pise u naslovu molio bih vas da mi preporucite neke novije filmove ujedno i starije. Naravno i da prokomentarisemo filmove .
1.Koje ste sve filmove pogledali u 2009 / 2010 ?
2.Najbolji film iz 2009 /2010 ?
3.Film koji je po vama imao najbolje efekte
4.Najbolja radnja

To su samo neki prijedlozi , molio bih da i vi predlozite neke.
I sto je najbitnije da ne spamamo.
Zahvaljujem

Edit: ima li iko slucajno subtitle za film The Karate Kid [2010]
Neko je stavio taj film i pravo mi se svidio trailer.
Law abiding citizen !

Film je znaci prejjak ,glavne uloge su neki lik koji je relativno ne poznat i Jamie Fox koji igra ulogu advokata.
Ovaj lik koji je ujedno i producent ili reziser filma nemogu se sada sjetiti je imao jednu tesku tragediju,to jeste ubili su mu porodicu ,zenu djecu itd.
I ubice su dobile oslobadjajucu kaznu ,tako da je on 10 godina pravio plan kako ce ubiti ljude koji su odgovorni sto ubice nisu osudjene .

Nakon 10 godina on dolazi u zatvor zbog ubistva [cini mi se,a nemogu se sjetiti koga je ubio,uostalom nije ni bitno ] i iz zatvora postavlja ultimatume kako advokatima tako i sudijama i svim ostalim.
Na kraju filma slijedi sokantno saznanje ,da on cak nije imao pomagaca u tim svojim zlocinima ,nego je sve to sam radio.
U svojoj celiji je imao rupu na podu i tuda je prokopao put do svoje fabrike koja je bila odmah pored zatvora .
I tako je izlazio na slobodu i postavlja bombe itd itd.

Na kraju filma taj lik je ubijen ,to jest' nasao se ko drugi nego Jamie Fox "to save a day" ,ovaj bombas je postavio bombu u bijelu kucu ,ali on je to "saznao" i vratio mu bombu u celiju i kada je na kraju filma izlazio Jamie Fox iz celije rekao je tom liku da pogleda ispod kreveta i mozete pogadjati sta je bilo ispod .

Ugl. film prejjak ,ako nisi gledao uzmi pregledaj ,neces se pokajati .

Post dobio aplauz od 100kaa

1.Koje ste sve filmove pogledali u 2009 / 2010 ?
2.Najbolji film iz 2009 /2010 ?
3.Film koji je po vama imao najbolje efekte
4.Najbolja radnja

1.Nezz,pogledao sam ih dosta.
2.Fired Up
3.Avatar,naravno.
4.Fired Up

Fired up
Slika:
Glumci:Nicholas D'Agosto,Eric Christian Olsen,Sarah Roemer
Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=gc5stZMfpv0
Radnja:Znači glavni likovi su dva prijatelja Nick i Shawn.Oni igraju radgbi i najveći su ženskaroši u školi.Uskoro je nadolazeće natjecanje u navijanju,kamp u kojem će biti preko 300 cura i skoro nijedan strejt momak.Znači njih dvoje dođu tamo,zavode cure lažnim pričama kao bili su povrijeđeni i boje se da im one ne slome srce itd. Kasnije idu na završno natjecanje,gdje ne pobjeđuju.Shawn se zaljubljuje u Carly,kapetanicu i kolegu iz svoje škole.Film sam pogledao mislim 7 puta,prejak je.
Superhero
Slika:
Trailer:http://www.youtube.com/watch?v=VlRuC-eVmu4
Film je ismijavanje Spidermanu,X-Manu,Fantastic 4-u itd.Film je pravljen od kreatora Scary Movie-a.Glavnog lika ugrize Dragonfly i on poprima supermoći.Film je uglavnom parodija Spidermana,i mene je nasmijao do suza.
Moram sad ići biti će edit poslije,dodat ću još par movie-a.
@MaxYz

Znači ovaj film Superhero, ne da je glup, nego ne znam.
Jedini gluplji što sam gledao mislim da je onaj Kung Fu Football, tako nešto.
Što se tiče filmova iz ove godine, možda Robin Hood.

The Grudge

Znaci od svih filmova najvise volim horore,znaci izgledao sam veliki broj horora i ovaj je po meni najstrasniji.Evo sada da ga opisem u kratkim crtama.Film ima 4 djela sada treba da izadje 5 dio trailere mozete pregledati na youtube naravno.Nekada davno u Japanu zivjela je ko neka porodica,znaci muz,zena i djete koje je imalo macku.Tog muskarca u porodici pocelo je obuzimati zlo,zena i djete su to primjetili te su pokusavali da ga se klone,medjutim u njemu je zlo raslo,i jedne noci on je uhvatio zenu i ugusio je u kadi,a poslije nje djete i macku,i na kraju sam sebe ubio.Nekoliko godina poslije neki si ljudi dosli u njihovu kucu,da je kupe ali nisu znali da je ta kuca ukleta.Na podovima i plafonima su se pojavljivale cudne crne tacke,a ustvari to je bila glave ubijene zene koja se zvala "Kayoko".Dan poslije kada su opet dosli jednoj curi je se pocelo ukazivati malo djete koje se oglasavalo kao macka,i ona krene prema njemu a ono nestane,nakon izvjesnog vremena poslije pocinju se otvarati vrata na spratu i nekakvo bice puze gore po spratu a to je ustvari "Kayoko" i silazi puzeci po stepenicama i lomi sve kosti i pusta uzasno strasne zvukove dolazi do te cure i tajanstvenmo je ubija.Evo ja sam opisao moze se reci glavni dio ovog filma a vi mozete podici u videoteci ili skinuti sa neta ! ovo sam ja licno prepisao nisam copy sa neta ! eto toliko od mene ♥ !

Ovako, par filmova koje sam pogledala u poslijednje vrijeme su definitivno:

Dear John (2010.)

U filmu se radi o tome kako John Tyree (zgodan vojnik specijalnih postrojbi) tijekom dopusta dolazi posjetiti svoga oca u Južnu Karolinu i igrom slucaja na plazi upoznaje Savannah Curtis (studenticu koja je proljetne praznike dosla provesti kod kuce). Odmah su osjetili međusobnu privlacnost. Njihov se susret pretvara u burno udvaranje, a izmedju njih se radja duboka, strastvena ljubav. Kad John bude prisiljen vratiti se u svoju postrojbu, a Savannah se vrati na koledz, jedno drugome obecavaju pisati pisma. Kroz čitav niz pisama njihova ljubav nastavlja cvjetati, a izmedju njih se odigrava duboko romanticna ljubavna prica.
Kako vrijeme prolazi, John i Savannah se mogu tek povremeno vidjati. Johnovo sudjelovanje u vojnoj misiji je produženo, a Savannah kod kuce nastavlja sa svojim zivotom. Kako se svijet sve vise pocinje komplicirati, tako je Savannah stalno zabrinuta za Johnovu sigurnost, a John je rastrgan izmedju njegove odanosti poslu i zelje za povratkom kuci. Napetost izmedju njihovih želja i odgovornosti sve je veca, a oni se bore kako bi ostali predani jedno drugome.
Al kad Johnu prestaju stizat Savannina pisma, znao je da nesto nije u redu. Nakon 2 mjeseca dolazi mu pismo u kojem mu Savannah pise da vise nemoze ovako i da se zarucila. John je odlucio spalit sva njena pisma i potpuno se posvetio vojsci. Nakon par godina kad mu se razbolio tata, John se mora vratit kuci i susrece se sa Savannah.
Eh da vam ne ispricam sam kraj, jer nebi bilo zanimljivo, pogledajte film.. (:

Leap Year (2010.)

Prema starom irskom vjerovanju, kad muskarac odugovlaci s prosidbom, a zaljubljena zena cezne da bude zarucena, to moze sama uciniti, ali samo u odredjeno vrijeme i to bas 29. veljace (februara). Dakle, da bi zena preuzela sudbinu u svoje ruke mora pricekati prijestupnu godinu, jer samo tih 24 sata, svake cetiri godine moze zaprositi svog dragog, a da na sebe ne navali losu kob. U filmu ”Leap Yeah”, Anna (dekoraterka stanova) je vrlo neovisna i samopouzdana mlada zena koja vjeruje da sve moze imati. Sve je u njezinom zivotu isplanirano: suprug, posao, djeca... Medjutim kada cetvrta godisnjica njezine veze s Jeremyjem prodje bez prosnje, Anna zakljucuje da je stvarno bilo dosta i stvari odluci preuzeti u svoje ruke.
Jeremy nije nikakav negativac ili netko tko bi zavlacio svoju djevojku. On je uspjesan bostonski kirurg, izuzetno zadovoljan svojim zivotom i jako mu je stalo do Anne. Medjutim, uopce mu ne pada na pamet da se Anna zeli udati i da je njihova veza dosla do ”te” prijelomne točke. On to naprosto ne kuzi. Kako Anna slucajno saznaje za staru irsku tradiciju odlucno krece u realizaciju svog isplaniranog zivotnog puta, a obzirom da se blizi kraj veljace (februara), a godina je prijestupna, tajming joj je savrsen. Jedino sto treba napraviti je preletjeti ocean da bi se susrela s Jeremyjem koji je otputovao u Dublin i pasti na koljena, a to joj uopce ne predstavlja problem. Medjutim zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i, ipak, lose srece, Anna ce sletjeti na drugoj, prilicno pustoj strani Irske, a kako joj vrijeme za prosidbu istice u pomoc joj priskace neotesani vlasnik puba Declan koji bas i nije najprijaznije stvorenje koje je upoznala, a njezine probleme uopće ne razumije. Posto nemoze nikako stici do Dublina, moli Declana da je odveze. Jer je on jedini taxista u tom gradu. I dalje sami saznajte jer nije spica da vam sve ispricam..

Ostatak filmova nisam pisala jer sam vidjela da su vec neki spomenuli, pa nema potrebe da stavljam slike i opisujem. Izdvojila sam ova 2 jer jos nisu bila spomenuta..

Neznam za ove novije filmove jer ih bas nepratim , jer po meni nemogu dodati vode ovim filmovima starijim , stariji filmovi imaju radnju , imaju zaokruzenu kompoziciju imaju jednostavno sve sto je potrebno jednome filmu.
Sto se tice horora nevolim ih gledati jer prejodnastavni su uvijek isto , i samo se ponavlja i ponavlja jedna te ista radnja ,nastoje da nas zaprepaste , uliju nekakav kao "strah" u kosti , al' po meni to nedjeluje , jedini horor koji je djelovao jeste "Strah u ulici Brijestova" i ovaj sto ga svi spominju Paranormal Activity jednostavno taj flim je toliko dobro uraden da bi svaki komentar bio suvisan.
Najvise volim gledati trilere.Zasto ?
Zato jer je radnja toliko slozena, a ja volim takve radnje , pogotovo kada se radi o serijskim ubojicima , e takvi su mi najdrazi.Zasto ? Zato jer iscekujem toga ubojica do posljednjeg trenutka, i sam u sebi nagadam vidis 'ko bi to mogao biti ?
I kraju se uspostavi tamo neki "lijevi" da je bash on taj ubojica,i ujedno mi to popravi za 100% dojam od citavome filmu.
Volim takodjer gledati komedije , najprije pogledam redatelja (posto sam ja u tim vodama ,glumim 4 godine u MTM - Mostarski teatar mladih ,znaci pogledam redatelja pa tek onda glumce),strasno volim komedije , jer je to jedini nacin da ubijem,sjetu,tugu..
U meni komedije bude ushicenje,radost narocito srecu.
Najbolje su mi svi dijelovi Americke Pite zaista prejako (svi znaju vjerovatno sta se radi)zatim zovem se Zohan (mislim da je tako ) prica o feminiziranom covjeku koji zeli postati frizer, i upravo postaje to ,pridobije svoje musterije od 15 - 85 god : P , i poslije svakog' sisanja pruzi im dodatnu uslugu - Sex ; D .
Daleko mi je najbolji film ,star je jako - Ledena staza.
Prica o Jamajkanskom bob - timu , kojima je zivotna zelja , da otidu na svjetksko prvenstvo u bas tome sportu , medutim nemaju uvjeta,nemaju trenera a niti novca , vjezbaju na vrucem jamajnskom tlu voznju bobom ; O ,traze dugi period trenera , prodaju sve svoje dragocjene stvari i na kraju otidu na to zeljeno Prvenstvo ,tamo ih svi ismijavaju ,rugaju im se , smiju .
I na kraju nista ne osvoje ,al' dobiju zeljeno , ono po sto su i dosli a to je - Respect.
Drama bash i ne volim gledati , takodjer ni kriminalisticke filmove a pogotovo fantazije .
Al' sto se tice drama , jedan jako dobro,dobro , uraden film je film Samo najjaci,film o plesu tkz. brazilskom plesu (capoera),znaci glavni glumac, neznam mu sada tocno ime , dolazi u skolu , gdje je glavna tema : nasilje,droga,prostitucija i zajedno sa djecom "Step by step" uci ih capoeru , dok mu se u meduvremenu suprostavljaju razni dileri,vode dilera i narkomanskih lanaca. To mi je daleko najboljii film.
Akcije volim gledati , al' previse preuvelicavaju stvari , pogotvo akcije tipa "1 protiv 100" sa Jackien Chanom (izuzev Gas do daske 1,2,3) , tipa film "Kill Bill" , tipa filmova Jan Claude Van Dam ,Chak Norrisa itd.
Jedan od najboljih filmova sto sam pogledo' u posljednje vrijeme jeste Gas do daske 3 , sa Jackiem Chanom i ludim crncem (neznam mu sada tocno ime ) znaci radjen na isti kalup kao i 1,2 samo sto se radnja odvija u Parizu , opet otmica ,opet bitka,svada izmedu njih dvojice, ali se na taj film toliko moze oplakat da to istina nije.

Eto dosta od mene nadam se da nisam smorio. ;$

EDIT :
Ovo nisam kopiro ni sa jedne stranice,nego sam samo svoje misljenja ,zapazanja , radnju filmova smjestio u jedan post, jer zaista filmovi po meni nas poticu , da spoznamo vrijednosti zivota , jer svakakvih filmova ima i svaki je specifican na neki svoj , posebni način.
Pozdrav

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.