Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preporuka ( Filmovi )

130 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.07.2010. u 19:35

Pozdrav , gdje ste

- Treba mi preporuka filmova , znaci akcija , filmovi slicni filmu : THE BOURNE IDENTITY , i jos imaju dva nastavka ovog filma .

- Znaci trebaju mi slicni njemu , ono udara se i tako , ali da nesto ili istraziva ili neku takticu odradiva .

- Hvala svima

- EDIT: Takode mozete preporuciti par filmova od ovog glumca ali da su dobri ako ima sta
http://www.starpulse.com/Movies/Bourne_Identity,_The/Similar_Movies/
ma imas filmova dobrih koliko oces . evo 2 filma koja su mi se iskreno najvise svidjela : drzavni neprijatelj i jedan horor : paranormal activities . Posebno moras pogledati ovaj horor .
zar nije lakse pogledati ovdje i vidis koji su noviteti i filmovi slicni koje ti trazis i pogledas sazetke na YT
Blazzer97 je napisao/la:
ma imas filmova dobrih koliko oces . evo 2 filma koja su mi se iskreno najvise svidjela : drzavni neprijatelj i jedan horor : paranormal activities . Posebno moras pogledati ovaj horor .
Paranormal Activity horor? Jes ku**c, ni trzn'o se nisam.

J**o ga hljeb kako ste svi maloumni, film ne može gluplji bit. Još neke priče "šokiralo se 10 ljudi, pogledali trejler za PA2", j**o te Paranormal Ac. Pa ti ljudi su vjerojatno psihički nestabilni.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.