Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 20 bodova

Deaktivacija Facebook profila ..

864 pregleda · 31 odgovor · otvorena 17.06.2010. u 14:18

Evo imam malo veci podhvat trebaju mi ljudi koji imaju volje a i koji se razumiju ... znaci ostali ne javljajte se haha

Rjec je o Facebook profilima poginulih momaka (od kojih mi je jedan rođak) koje zelimo Ukloniti , al niko nezna sifri i nemamo predstave kako da to odradimo pa ako neko moze pomoc ...

http://www.livno-online.com/zupanija/17038-smrtno-stradala-dva-mladica

http://www.facebook.com/profile.php?id=1663804163#!/group.php?gid=127193560644986&ref=mf
Wtf!!!! RIP A support ti bi ti trebo to uradit ali ne ocekivaj nista za oko 10 dana jer rijetko to gledaju a isto mislim da nebi trebali brisati profil samo blokirati da se ne pise nista po zidu :(
Mokee je napisao/la:
bolje da si postavio temu potrebam mi je haker.daj mi njegov email na kojem je facebook napravljen i dobit ces sifru za 10 min
I onda bi to adminstracija "Gamers.ba" shvatila neozbiljno i tema bi otišla u kantu ?
Mokee je napisao/la:
bolje da si postavio temu potrebam mi je haker.daj mi njegov email na kojem je facebook napravljen i dobit ces sifru za 10 min
ma tko ce mu probit sifru, kako vi ne shvacate da se msn,facebook,gelipo i takva sranja NEMOGU hakirat, jedino da netko ima njegov pass u svom acc dump-u
Neka pocivaju u miru.

A ako imas pristup racunaru pokusaj na browseru (chrome, mozilla) options - passwords - show saved passwords.
Ne mora ovaj redoslijed biti ovakav ali je slican.
Jason je napisao/la:
Uzmi iz opštine papir da je ta osoba umrla, i skeniraj. Pošalji Facebook supportu, or whoever trebaš poslat na Facebooku email...

I napiši fino na engleskom da je osoba umrla, i da daješ dokaz...
Taj papir iz opđtine se zove Smrtli list ili Smrtovnica ...
Vidi odes mu na komp i onda na browseru koji je koristio(valjda firefox) odes na Tools/Options/Security i onda ima pise saved passwords i tu klinki i imas passworde od svega .
RIP

Ako poznaješ dobro te momke možeš odgovoriti na pitanja za promjenu passworda na njihovom e-mail. Pa onda kad to odradiš promijeniti pass na facebooku i deaktivirati acc.

R.I.P.

Mislim da brisanje accounta nije solucija nego bi mogao izbrisat sve frendove tako da ostanu slike itd. Iz Livna sam takodjer tako da znam za ovu dvojicu momaka koji su poginuli. Tomislav Krišto - Korjen (20) , Ivan Bartulović - Kety (19). R.I.P. jos jednom!!!
samo mi daj e-mejlove od njih i daj mi svoj msn na pm pa cemo to rijesiti izbrisat cu racune skroz

R.I.P
R.I.P za momke , a što se ovoga tiče ja bih poslušao na tvome mjestu savjet od RY-e znači vas više da stave da je Lažni profil , i kraj balade izbrisano ...
Ne znam, ali ja to nebi ni dirao, ni posjecivao.

Neka stoji, ako nista neka Facebook team napravi zabranu na pisanje po zidu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.