Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[TUT-Osnove]League of Legends

180 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.06.2010. u 15:31

-Pretražite net i vidjet ćete da nije nikakav c/p.Koristio sam wikipediu i svoje znanje o igri.
-Ima jedna tema od Rexon-a ali ona gotovo ništa ne opisuje.
-Uvod:

League of Legends je prije bila znana kao League of Legends:Clash of Fates je igra koja je napravljena prema Doti,izdata i napravljena je od Riot Games za Windows XP.Najavljena je oktobru 2008. godine a u aprilu 2009. godine je izašla beta a igra je izašla iz bete u oktobru 2009. godine.Vi igrate ulogu summonera koji upravlja jednim champion-om.
-Kako i gdje download igru?:
Igru skidate s oficijalne stranice,gdje se i registrujete.
-Champions:
Igra broji preko 55 različitih champion-a.Svrstavaju se u 5 skupina:
-Assassin
-Fighter
-Tank
-Mage
-Support.
Za razliku od ostalih igara ove vrste neki championi mogu "mješati nekoliko klasa" tako je recimo "Jax" Assassin/Fighter a Sion Tank/Mage.
-Gameplay:
Igra se u 2 tima koja mogu imati od 1-5 igrača.
Prvi team je stavljen na jednu stranu mape a drugi na suprotnu stranu u blizini "Nexusa".Match je gotov kad jedan tim uništi protivniči Nexus ili ako se drugi tim preda.Da bi se došlo do Nexusa treba se uništiti više Turreta.Turrets su stavljeni u Lane,put od jedne baze do druge baze.Leveluje se ubijanjem Championa i Miniona.Minioni ili creepovi su stvorenja kojima upravlja NPC.Minioni se stalno spawnaju i nisu teški, za ubiti.Ako jedan tim uništi protivnički "Inhibilator" tim koji ga je uništio će spawnati nekoliko Super Miniona.S pomoć golda se kupuju itemi koji ojačavaju vašeg championa,a mogu pomoći i timskim kolegama.Championi kreću s prvog levela a maximalni je 18.Summoner(vi,vaš profil) može dostići maximalno level 30.Na kraju svakog meča dobivate XP i IP.
-Store:
S pomoću IP-a kupujete nove Champione i Rune.Rune stavljate u "Rune Book".One mogu pojačavati neke atribute kao Ability Power,Mana,Health itd.
IP=Influence Points
Također u igri postoji RP=Riot Points,koji se za razliku od IP kupuju pravim novcem.Pomoću RP-a možete kupovati skinove.Za kupnju skinova morate posjedovati odgovarajućeg championa,Skinovi mjenjaju izgled championa.
Također tu su Boostovi koji povećavaju dobit IP-a i/ili XP-a.Kao i Skinovi,Boostovi se mogu kupovati samo pomoću RP-a
-Liste:
-Lista championa
http://www.leagueoflegends.com/items/
-Lista itema
-Lista Runa
-Planirani dodaci za LoL
Hvala za čitanju,ako mislite da bih trebao nešto nadodati ili ispraviti obratite mi se na PM/GB.

Sjajno si ovo napisao ! :D

Dodaj me na LoL :

Acc name: Knaan
a u igri Rexon!
Rexon je napisao/la:
Sjajno si ovo napisao !

Dodaj me na LoL :

Acc name: Knaan
a u igri Rexon!
Hvala,evo idem te dodati sad.
BTW:Kad hoćeš da te netko doda daš samo ingame nick zato jer acc name ti je samo za logiranje u igru.
Fino si ovo srocio . Igrao sam nekoliko dana tu igru, al' nisam ja za takav tip igre poput lol-a, dote i to. Vama koji igrate, GL
Grafika totalno sranje, ne vrijedi se prebacivati sa dote na ovo. HoN sam igrao dok je bio free i u svakom pogledu nadmasuje LoL i dotu.
Moje licno misljenje, ako neko hoce da pocne igrati LoL.
riSk je napisao/la:
Grafika totalno sranje, ne vrijedi se prebacivati sa dote na ovo. HoN sam igrao dok je bio free i u svakom pogledu nadmasuje LoL i dotu.
Moje licno misljenje, ako neko hoce da pocne igrati LoL.
HoN ti dođe vako = Copy DotA, Edit graphic = HoN
LoL se samo bazira na DotA-u u jednom segmentu : Gameplay (pri tome mislim na heroje i njihove statse te mapa)
LoL je igrica sa sebe ... U HoNu su svi heroji iz DotA-e dok LoL ima zasebne heroje ... Što se tiče grafike, grafika je sasvim zadovoljavajuća i samim tim može na 90% današnjih računara, dok HoN, gdje se pri 5v5 ne konta ko koga roka, zahtijeva više i štopa na dosta računara.
Moje lično mišljenje jer sam igrao sve troje (i to dugo ... HoN sam igrao oko 3 mjeseca a evo LoL igram 4ti, a DotA-u sam igrao oko 3 godine) ...
Iskreno HON je cisto smece... ja sa svojom konfom igram na full sve i kad se sastane 10 heroja lag... Dok u LOL-u je sve prejako! 1. heroji i sve ostalo grafika na pocetku izgleda "bebasta" ali na kraju prejaka
empty_king je napisao/la:
HoN ti dođe vako = Copy DotA, Edit graphic = HoN
LoL se samo bazira na DotA-u u jednom segmentu : Gameplay (pri tome mislim na heroje i njihove statse te mapa)
LoL je igrica sa sebe ... U HoNu su svi heroji iz DotA-e dok LoL ima zasebne heroje ... Što se tiče grafike, grafika je sasvim zadovoljavajuća i samim tim može na 90% današnjih računara, dok HoN, gdje se pri 5v5 ne konta ko koga roka, zahtijeva više i štopa na dosta računara.
Moje lično mišljenje jer sam igrao sve troje (i to dugo ... HoN sam igrao oko 3 mjeseca a evo LoL igram 4ti, a DotA-u sam igrao oko 3 godine) ...
+1
Meni je ovo iskremo jako losa igrica.Igrao sam i HON i LOL i igram DOTU.Za mene jako losa na pocetku imas oko 10 heroja i moras neke pojene skupljat za nove , a pojeni se sporo skupljaju...
J3B4C je napisao/la:
Meni je ovo iskremo jako losa igrica.Igrao sam i HON i LOL i igram DOTU.Za mene jako losa na pocetku imas oko 10 heroja i moras neke pojene skupljat za nove , a pojeni se sporo skupljaju...
Očito je da ne shvaćaš ovu igru.Ja sam igrao 3 dana i mogao sam kupiti 7 championa,i kupio sam desetak runa.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.