Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Kosarka : SP2006

476 pregleda · 17 odgovora · otvorena 01.09.2006. u 11:41

USA out, idemo dalje... Kao sto sam i predvidio Grci dizu Amerikance na odbranu... Jannakis definitivno najjaci trener u Evropi.... dokazuje to po ko zna koji put.. Svaka cast Grcima! Moji favoriti...
ma nema , Grci osvajaju ...

USA doooown .!.
iskreno mislio sam da ce ih ovi ubiti sutevima u reketu i tricama dakle ne direktno na centre ici ... ali svaka chast ubili ih grci iako sam za USA navijao ... ali su ih polomili mangupski ... svaka im chast ... shut im je za 10 !
jbg ˝svemoguca˝ amerika je popusila od grka.grci su veoma jaki ali tu su josh argentina i spanija,a danas ce se znati,final=grcka i argentina ili grcka i spanija
gg nista vise
zao mi amera al biche bolje
steta ovaj put sam bio 100% siguran da ce USA osvojiti , a i nacin na koi igraju mi se posebno svidjao...nadam se da ce Grci izgubiti u finalu
samo cu reci GL&HF

greece!!!
Spanija u finalu, svaka im cast... , nadam se da ce i osvojiti...
Spanija pobjedila Argentinu .... Argentina out...

- Final -

Grcka vs Spanija

Spanija osvaja ...

GL Spania
neee Arentina out, why God whyyy
               Luc!fer je napisao/la:
Sve je to ok,ali nije mi jasno kako se ameri vise ne opamete i ne sastave da valja ekipu i osvoje vise to sp.
btw ja mislim da im je ovo 3 sastav po jacini....

I sastavili su bili ali su Shaq i Kobe otkazali... sta hoces vise ? Wade je MVP prosle sezone.... po meni im fali igrac tipa Ben Wallace...
mislim da ce grci osvojit finale pogotovo ako nebude gasol igro
koliko sam vidio nevjerujem da ce igrat finale
Ljudi spanija je zemlja jaka sa argentinom navaro prakticno nije ni igrao a i calderon nesto malo ludi su.Moj su favorit

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.