Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

NBA FORMAT

222 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.08.2007. u 13:43

je li moguce editovati komentatora u nba 2007
da ne prica ENGlish vec da ja napravim Bosanski
BTW to sam radio u CS-u
ono NeeD BackuP pa ja kazem na Bosanski
PLEASE HELP
neznam moze li to na NBA
prvi put cujem za to osim na cs

Post dobio šamar od Schulz

Tesko ****n je to posao drugo je u CS-u tamo imas 10 rijeci i to je lagano ali tu treba snimiti sva imena i ostale komentare pa zamjeniti,probaj naci gotovo pa zamjeni mada ne vjerujem da ima ..... (tako sam ja za PES,mada mislim da nba nije tako popularna ko PES pa nema)...
ma ne trebaju meni igraci
ja bih samo ono
from downtown, 3 point i tako to
Mozes ....

Kao sto i oni prave novi patch za fifu i PES za komentatorom
Mislim da je moguce, imas na stranici http://www.nba-serbia.com > Download Area > Nba live tools
Reg. se i imas mislim i drugacije komentatore i alate za editovanje nba igre.
Pozz.
Probaj naci odgovor po tim nekim nba forumima i to,,kao sto je rekao momak prije mene.
Medutim :c/ProgramFiles/EaSports/Nba

Tamo probaj naci Sound ili comentator ili tako nesto folder pa tamo probaj izmjeniti...

Samo drug trebat ce ti vremena

Za ovaj eksperiment je potreban mikrofon i strpljenja!!!
Rješenje
               stravikus je napisao/la:
nadem ja to ali nemogu da ocitam format

Poslusaj ti mene, nemoze se to raditi samo da kliknes na ikonu i da editujes, moras imati odredjeni program za odredjene stvari, skini tamo programe i probaj raditi, mislim da se te stvari rade u .big forumatu, to je barem osnovni program za edit.
               mayer_ je napisao/la:
alo neces moci...ovi likovi sto su pravili patch nisu mogli stavit komentatore al su EXTRA npravili patch jer EA soprt valjda zabranila ae pozz

Lik tacnije ime mu je Igor i radio je patch za balkansku ligu...A hoce i kometatora samo trebaju dobar glas...

A EA SPORTS ma neka idu grudvat se

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.