Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Poništeno pitanje 158 bodova

Pogodi rezultat i strijelce; Njemačka vs BiH

917 pregleda · 90 odgovora · otvorena 03.06.2010. u 14:54

EDIT PO MILIONITI PUT: Tekma zavrsena. 3:1 za Njemacku. zabili Lahm, Schweinsteiger 2 puta, za BiH Edin Džeko. Bilo je pogodjenih rezultata, al' ne i strijelaca, tako da bobe ne odese nikome! Vise srece iduci put

_____________________________________________________________________________________
<3 BiH

TEMA JE LOCKANA ! POSLIJE TEKME, AKO JE NEKO POGODIO NEK MI SE JAVI DA SKRATI MUKE I MENI I VAMA
_______________________________________________________________________________________________

Za početak, temu odobrio DeGraw koji voli u čmar. :'P

Znači, ko pogodi rezultat i strijelce večerašnje utakmice dobija bodove. Ne serite da je teško! ne morate minuta pisat XD

Evo sastava BiH: Hasagić, Spahić, Nadarević, Mravac, Salihović, Rahimić, Jahić, Misimović, Pjanić, Džeko i Ibišević.

Zamolio bih odgovornog Asmira za ovu temu da je lock-a pred sami početak utakmice, da ne bi neko cheat upalio!

pogodi i bodovi su tvoji :Đ GL & HF

EDIT: Možete editovat postove do 20:20 kada počinje tekma, od tada ko bude uhvaćen; kastracija muda! tj. 'lađenje

_______________________________________________________________________________________________

EDIT 2: VIDIM DA POJEDINI PIŠU SAMO STRIJELCE ZA BIH, PA BIH VAS ZAMOLIO DA PIŠETE I ZA NJEMAČKU, HVALA !!!

WARNING: Ako pogodite rezultat i strijelce za BiH, a pri tome niste napisali strijelce za NJEMAČKU, ne računa se !!!
Evo da ja kažem i ovako ce biti, odmah uplati prvu kladionicu na koju naletiš

1 : 3

Dzeko, Ibričić, Jahić
ajde napiši sastav njemačke pa da i ja sudjelujem
slabo pratim nogomet i mislim da će završiti 2-0 za njemačku,e sad tko će zabiti gol

iako bi volio da im ibričić jednog uvali
zašto on ne igra ??
Rexon je napisao/la:
Njemacka-Bosna 2-1

Franz Beckenbauer ce dati 2 gola!

Za bosnu Dzeko!

rexone dragi koliko ja znam ballack je povrijedjen nece igrati na SP a evo rezultat
Njemacka - BiH 2:0
strijelci : Klose i Schweinsteiger
Nadam se da cu dobit bodove hahah :D
Bosna vs Njemacka

2:0

Pjanić strijelac drugi ibišević
THE_BEST je napisao/la:
ajde napiši sastav njemačke pa da i ja sudjelujem
slabo pratim nogomet i mislim da će završiti 2-0 za njemačku,e sad tko će zabiti gol

iako bi volio da im ibričić jednog uvali
zašto on ne igra ??
Klik.
0 - 11

Strijelci: Prvi sastav koji izadje Bosne ce da da golove svako po jedan ukljucujuci i golmana
Prva ce povest Njemacka 1:0 pa Bosna 1:1 i onda Njemačka 2:1

Strijelac za BiH :
Ibišević

Podolski i Klose za Njem
2-1 za njemačku ...
Podolski i Gomez daju golove...
za Bosnu džeko.
volio bih da pobijedimo al vrloo teško...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.