Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

problema 2

83 pregleda · 5 odgovora · otvorena 30.05.2010. u 22:15

pozz raja, imam 2 problema e ovako 1: je slika na monitoru se skroz malo skoro ne primjetno drma lijevo desno.U sta god da udzem tako je znaci skroz malo al se primjeti jbg, ako se vise paznje obrati i 2 problem:mis kad otvaram foldere sa desktopa moram prvo desni klik pa ope Ne mogu direktno da otvorim sa lijevim klikom kao sto je po pravilu valjda xD, a mis je razer salmosa, znaci samo kad otvaram na desktopu ikone nece odmah lijevi klik pa eto ako mozete da mi pomognete oko ova 2 problema bicu veoma zahvalan pozz.:D:D
Jel ti CTR monitor ili LCD?
Drugi problem, vjerovatno imas virus pa skeniraj komp.
suiCidal je napisao/la:
Jel ti CTR monitor ili LCD?
Drugi problem, vjerovatno imas virus pa skeniraj komp.
joj drug ma gdje cu skenirat pc, a monitor mi je valjda CTR nije LCD a imam avg jel se moze kako odstranit taj virus poz :(:(
Farko je napisao/la:
joj drug ma gdje cu skenirat pc, a monitor mi je valjda CTR nije LCD a imam avg jel se moze kako odstranit taj virus poz
' valjda CTR nije LCD '

Hahahaha sto se ismijah HAHAH. CRT monitori su ti oni debeli sa za zadnjim krajem, LCD su tanki monitori =D

edit:
Pa pita te jel ti monitor CRT ili LCD a ti veze nemas sta je to nit koji je, mnogi problemi su razliciti jer je i arhitektura drukcija idolu...
Farko je napisao/la:
joj drug ma gdje cu skenirat pc, a monitor mi je valjda CTR nije LCD a imam avg jel se moze kako odstranit taj virus poz
Pa onda ti otvaraj stalno folder desnim klikom.Ekran ti vjerovatno crkava ili ti je blizu zvucnik ili neki magnet.
codex je napisao/la:
' valjda CTR nije LCD '

Hahahaha sto se ismijah HAHAH. CRT monitori su ti oni debeli sa za zadnjim krajem, LCD su tanki monitori =D

edit:
Pa pita te jel ti monitor CRT ili LCD a ti veze nemas sta je to nit koji je, mnogi problemi su razliciti jer je i arhitektura drukcija idolu...
dobro i sta sad? cc lol ako ne mozes pomoci nemoj se javljati pozz.:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.