Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

mx518 popravka

164 pregleda · 16 odgovora · otvorena 20.05.2010. u 22:56

Uglavnom nisam cak ni siguran da je hardwareski problem ali pretpostavljam. Jeste da mi se pojavio odmah nakon formata i slicno, al opet mislim da je hardwareski problem.

Uglavnom mis mi se sam svako par sekundi gasi, pa nakon toga upali ili promjeni sensitivity na pocetni. Mis sam kupio prije neke 3.5 godine, pa mi nije ni cudno da ne radi kako treba.

Uglavnom Cico (bloodseker) mi rece da je do kabla i da bi trebao zamjeniti kabal. Interesuje me vase misljenje o tome, i ako je kvar do kabla gdje popraviti i koliko kosta?

Uglavnom hvala ^^

Uglavnom <3
Uzmi samo skrati kabal od misa i radit ce 100% imao isti problem skratio sam kabal i evo ga radi "ko nov"

zamjena kabla ti je oko 10-ak KM al stas dzaba davat pare kad mozes sam odradit to
Evo meni se danas bas to desilo, i krivo mi bilo odma uzo kabal od drugog logitech misa i zamjenio sad radi. Samo brate pazi ove glajdove (gumice) ako ih sjebes grebat ce ti po podlozi.. to sam ja uradio i sad nez stacu :S
ma samo promjenis kabal, ili skratis zavisi gdje otiso
< Isti problem imao,
< Ošarafi dole šarafe , i gore gdje ti je spojen kabal vidi da se nije neka žica prekinula, ako jeste samo je malo zalemi i to je to
< Ako nije ni to , promjeni kabal
< Uzmi neki obični kabal od bilo kojeg Logitech misa , izvadi ga i zalemi na isto mjesto gdje je bio stari kabal
< I to je to

< Mislim da ti za tu popravku uopste servis netreba ,)
w1z je napisao/la:
Evo meni se danas bas to desilo, i krivo mi bilo odma uzo kabal od drugog logitech misa i zamjenio sad radi. Samo brate pazi ove glajdove (gumice) ako ih sjebes grebat ce ti po podlozi.. to sam ja uradio i sad nez stacu :S
Ko ti je rek'o da zamjeniš kablove?

Btw rek'o sam ti čim nađem mx dam ti ja svoje glajdove...
MYS je napisao/la:
Ko ti je rek'o da zamjeniš kablove?

Btw rek'o sam ti čim nađem mx dam ti ja svoje glajdove...
predsjednik! <3

hajde na ts ba da se zezamo malo i odo ja kod starog
Poznat problem, kupi obični Logitech miš i uzmi iz njega kabal i stavi u MX518. Ako zajebeš glajdove, imaš na PIK-u kupiti - 10ak maraka ...
masssiv je napisao/la:
Uzmi samo skrati kabal od misa i radit ce 100% imao isti problem skratio sam kabal i evo ga radi "ko nov"

zamjena kabla ti je oko 10-ak KM al stas dzaba davat pare kad mozes sam odradit to
Sta mu vrijedi sto skrati kabal kada je mozda pokvaren na pocetku.Zamjeni ti sav kabal i miran si
kabal uzmi od bilo kojeg logitech misa i stavi u taj mx::) imao sam isti problem ! napravio NEO HOTA LUDII <3
i ja imam isti belaj samo neznam kako cu ja to sam promjenit najvise bih volio da mogu dati negdje 10KM da mi to neko 100% odradi !
Isti problem mi se desio prije 5 dana, usred cwa, iznerviran ga iskopčam ubacim G5, prekida i on, ubacim inteli1.1 sve normala, i eo danas oprobam MX518 da vidim u čemu je fazon i radi mi ko nov, izgleda neću morat' majstorisat

Inače, samo kabal zamjeni
kabal buraz nedavno sam ga popravljao :D
masssiv je napisao/la:
Uzmi samo skrati kabal od misa i radit ce 100% imao isti problem skratio sam kabal i evo ga radi "ko nov" :D

zamjena kabla ti je oko 10-ak KM al stas dzaba davat pare kad mozes sam odradit to ;)
ovisi gdje je prekid..to se dogada u moga frenda...rastavi ga pa ga malo procackaj i spoji malo i tako to...
Imao isti problem ,do kabla je ja uzeo mx 510 koji nije radio i zamijeni kabal ,to mozes i sam ,jednostavno je
- uzmes kabal od nekog drugog logitech mis zamjenis i radi ce, bar je meni tako bilo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.