Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

razer mish i slusalice

92 pregleda · 7 odgovora · otvorena 16.07.2010. u 18:42

Prodajem
slušalice- Razer pirana
miš- Razer lachesis

Koristene su nesta manje od mjesec dana nema ogrebotine nijedne extra radi.
Prodajem iz razloga tog sto cu da prestanem igrati cs.

Ako neko oce da kupi neka doda post dole i dacu mu cijenu i opis na msn : [email uklonjen]

AKO KUPITE I MIŠ I SLUŠALICE DOBICETE GRATIS MOJU NAJDRAZU PODLOGU DIZAJNIRANA SAMO ZA AK-47 I M4A1 PUSKE.

Pozz
Kupoprodaja se otvara nedeljom, ili pik.ba, sve ostalo je zabranjeno
Neznam citate li vi sta.. na ovom sajtu ili samo uletite i zaljepite stvari i ko te j**e..

Bojanova tema koja jos u zanimljivim stoji tako da.

and..

mirofina tema..
sokooma je napisao/la:
pa na ........ ti se ja majke jesi ti tu da pravila neka objasnjavas to moraju nadlezni a ne ti mazlume !
i zna se sta ide kad neko pogrijesi tema kanta i opomena !
da li je na odmet nekoga upozoriti, iako sam obicni user kao i ti, tvoje ponasanje je kao i ponasanje onih koji su te tako lijepo odgojili i vaspitali i necu da se spustam na takav nivo, ocekujem samarcinu za tvoj post.. i nemoj me citirati da ne produzujem temu bespotrebnim spamom..
Limmaa je napisao/la:
da li je na odmet nekoga upozoriti, iako sam obicni user kao i ti, tvoje ponasanje je kao i ponasanje onih koji su te tako lijepo odgojili i vaspitali i necu da se spustam na takav nivo, ocekujem samarcinu za tvoj post.. i nemoj me citirati da ne produzujem temu bespotrebnim spamom..
Vidis i sam da je djete , to je pririodno danasnja djeca iz Bosne su toliko bezobrazna i retardirana da je cudo.
alfabet je napisao/la:
Vidis i sam da je djete , to je pririodno danasnja djeca iz Bosne su toliko bezobrazna i retardirana da je cudo.
hajd ko da ti imas 50 god :S niko nije rodjen naucen ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.