Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

kupovina miša

165 pregleda · 17 odgovora · otvorena 19.08.2010. u 18:07

e valjali ovaj mis
Microsoft Intelli 3.0 ExplorerMouse
valjal za CS
ako moze odgovor u guestabook il poruke
Da, Solidan je ali ja bi ti preporucio mx518 ili Steelsereis Xai ,
Mx518 ti kosta - 72 km
A steelseries xai - 140 km
Et.
Sve od mene pozz
Na misu se ne gleda izgle,šminka..
Nego kako ti stoji uz ruku..
Jel ti velik/mal,težak/lagan.
svi kazu da je taj najbolji za igru al vecina igraca nemoze da igra na njemu zbog sponzora kupi ga ;)
Nema tu sta da se prica cista perfekcija , mis nevjerovanto lezi u ruci
cjela ti ruka legne prejak mis

5/5

PM me ako oces kupit
intelli je mis mishem
Jarane to mozes najbolje vidjeti po cijeni .Ako je mis bezveze i jeftin znas da nevalja a ako je skuplji onda je dobar .
vrabaCC je napisao/la:
Jarane to mozes najbolje vidjeti po cijeni .Ako je mis bezveze i jeftin znas da nevalja a ako je skuplji onda je dobar .
69KM
ue.ba
Nije los ali na piku. mozes naci razer miseva
za cs koji nisu skupi mozda i jeftiniji od tog ;)

zato razer 4ever ;)
Nemoj da kupujes intelli 3.0, prema meni nidje veze, uzmi Logitech MX518, bolji mu je senzor, a i bolje stoji na ruku.
ja fkt nezz sto raja voli mx toliko, intelli ubjedljivo najjaci mis za cs ...
ako pogledate malo inostranu cs scenu vidjecete da mx-a skoro nma a da je intellli(bilo koja serija) najrasireniji u gamerskom svijetu....
timmysa je napisao/la:
ako pogledate malo inostranu cs scenu vidjecete da mx-a skoro nma a da je intellli(bilo koja serija) najrasireniji u gamerskom svijetu....
Idi pitaj kHRYSTALa na njegova Fan grupa na SK-Gaming sta misli o intelli miseve, reci ce ti da uopce ne voli te miseve jer su mu previse plasticni i imaju "low" senzore, skoro svaki pro igrac koristi mx518 ili neki razer mis, osim SK gaming, koji koriste SteelSeries zbog sponzora. Ljudi ne lazite lika, Intelli misheve nikad nisu bile dizajnirane za gaming.
sry za double post nije do mene :D
bioniC je napisao/la:
Idi pitaj kHRYSTALa na njegova Fan grupa na SK-Gaming sta misli o intelli miseve, reci ce ti da uopce ne voli te miseve jer su mu previse plasticni i imaju "low" senzore, skoro svaki pro igrac koristi mx518 ili neki razer mis, osim SK gaming, koji koriste SteelSeries zbog sponzora. Ljudi ne lazite lika, Intelli misheve nikad nisu bile dizajnirane za gaming.
znaci MX518 je ipak bolji
kakav je acme pro 2200dpi xd
kerimbh je napisao/la:
znaci MX518 je ipak bolji
kakav je acme pro 2200dpi xd
Ne pitaj za neke lowtardne miseve kao acme ili a4tech ili verbatim sta ja znam :/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.