Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ljudi koji su promijenili svijet

742 pregleda · 55 odgovora · otvorena 30.05.2010. u 00:14

Dragi Gameri jedna zanimljivost ..

Naime , Časopis Time je objavio svoju listu od sto najutjecajnijih ljudi na svijetu u 2010. Među odabranima su se našla i imena poput Lady GaGe, Sare Palin, Baracka Obame...

U kategoriji svjetskih vođa na prvom mjestu ljestvice se nalazi trenutni predsjednik Brazila Luiz Inácio Lula da Silva koji je na vlast došao 2002. i napravio čuda u poboljšanju zdravstvenog i obrazovnog sustava u vremenu kad je zemlja dosegla potpuni ekonomski kolaps. Ovogodišnji pobjednik u kategoriji Heroji je bivši američkki predsjednik Bill Clinton zbog svojih zasluga oko koordiranja pomoći za Haiti. Najutjecajnija umjetnica u 2010. je zasluženo Lady GaGa na čiju pojavu (ako već ne glazbu) nitko ne može ostati ravnodušan. Glazbenica je izgradila unikatan javni imidž i vojsku obožavatelja s kojom se ni Michael Jackson ne bi posramio.

Mozete i na youtube-u pogledati isjecak

LINK
K1Cho je napisao/la:
za sta sluzi photoshop kralju moj ^^

udji malo dublje u sve te price, malo citaj, gledaj tv, malo saznaj zasto se sve to radi, kriza udarila stari treba love zaradit, za pare se sve radi
Photoshop je za slike ako nisi znao, uporedi Danu International ako znas ko je sa Gagom, gledaj im pokrete, fiziku tijela, lica i glasa.

Ne owna photoshop vec plasticne operacije, haj cao informisani.
codex je napisao/la:
Photoshop je za slike ako nisi znao, uporedi Danu International ako znas ko je sa Gagom, gledaj im pokrete, fiziku tijela, lica i glasa.

Ne owna photoshop vec plasticne operacije, haj cao informisani.
idi kupaj ribe
Lady Gaga bozanstvo pa je "oBOŽavaju" ?

Iskreno ne slusam muziku nikako tako da mi i ne interesuje ko sta pjeva, izlgeda i nastupa.
Kakve Gage, kakvi crni centarfori. Da nije bilo Tesle preko ku**a bi se mi sad forumali.
v3Tr0x je napisao/la:
Kakve Gage, kakvi crni centarfori. Da nije bilo Tesle preko ku**a bi se mi sad forumali.
da nije bilo tesle, pitanje je vremena kad bi neko drugi izmislio to sto je on 'izmislio', tako da.. kako god okrenesh forumali bi mi ne boj se :d
Zilla je napisao/la:
da nije bilo tesle, pitanje je vremena kad bi neko drugi izmislio to sto je on 'izmislio', tako da.. kako god okrenesh forumali bi mi ne boj se :d
Da nije bilo Tesle bitaj Boga da li bi jos uvijek nko radio na tome da izmisli stoti dio onoga sta je Tesla smislio.

Tesla sam vrijedi kao 50% naucnika svih vremena. Jos da ti je znati koliko je samo Tesla izmislio stvari, a sada se drugima ti izumi pripisuju.

I da je neko drugi izmislio sve sto je on 15, 20 godina kasnije, upitno je da li bi tehnika bila i priblizno danasnjoj. "Forumali" sigurno nebismo.
v3Tr0x je napisao/la:
Stvarno mi se svidio tvoj post , i nisam se mogao susdrzati a da ne odgovorim.Potpuno se slazem sa tobom i drago mi je sto je bar neko normalan izmislio nesto sto nam je potrebno.. A ne ova LADY GAGA. Prije par godina je radila u klubu a sad je medju ljudima koji su promijenili svijet. Sta je ona to promijenila molim vas ?
J'bo ovo, ne'a gazzela

Btw. chemi, ako vec imas doube acc, drugi koristi samo kad ti je ovaj banovan (u tvom slucaju svako 2 sdemice ).
Lady Gaga, sranje da izvinu ljudi kakvo odavno nisam vidio, koje preseravanje, da opet izvinte, a Barack Obama, bezveze, piun...
Kad već toliko spominjete pokojnog Teslu

beznadežno doba, evo šta bi im se (za)desilo: Aladin bi pokušao da protrlja lampu, i ubila bi ga struja. Milošu Obiliću bi se sudilo pred Međunarodnim sudom pravde zarad kršenja običaja i prav(il)a rata/eto vam jednog contradictio in adiectvm!/ kao i za međunarodni /da ne kažem-kosmopolitski/ terorizam, Sveti Juraj bi se našao na meti društava za zaštitu životinja i verovatno bio dekanonizovan, Filipu Višnjiću i Homeru bi se sudilo zbog kleveta i širenja lažnih vesti, Mojsije bi bio optužen za izazivanje opšte opasnosti i remećenja prirodnog okoliša zarad epizode s razdvajanjem mora, Cezar bi bio zbačen s vlasti, svrgnut zbog neodgovorne politike na rubikonu i osuđen zbog-nezakonitog kockanja. Odisej bi se, vrativši se kući, suočio s punopravno važećom brakorazvodnom parnicom, kao i odštetom koju bi imao platiti supruzi za neredovno vršenje bračnih Nužnosti i-prevaru.Kraljević Marko i ine kabadahije dobile bi trajnu zabranu za jahanje zbog pijanstva, kao i tužbu zbogradi navođenja životinja i ine stoke marvene na alkoholizam /protivprirodni blud, najverovatnije/ kao i uništavanje put(ov)ne infrastrukture, Edip bi imao da nađe doooooooooobrog psihijatra i morao bi izbeći krvavi incest, Orfej bi se drogirao kao pijani babun i izdavao CD-e i video-albume za “Grand” produkciju, Kaligula bi bio predsednik najjače stranke na ovim prostorima, Nostradamus bi bio prvi čovek svoje agencije za proricanje budućnosti /Svetl/anin/e, jakako!/ i imao bi stalni, i uz to-najgledaniji termin na TV “Pink”, a Tesla…Siroti, dobri, stari, ludi, samotni, Mrtvi Nikola, e, on bi i dalje bio daleko, tamo daleko, daleko-ispred svog i svih inih “naših” i vaših ….Vremena.

Post dobio aplauz od ultranumb

nera_f je napisao/la:
J'bo ovo, ne'a gazzela :-X ;D

Btw. chemi, ako vec imas doube acc, drugi koristi samo kad ti je ovaj banovan (u tvom slucaju svako 2 sdemice ;D).
Ja i Chemi ga zajedno delimo.. Zato sto sam se ja nakupio opomena...
Nekako vise volim ovaj jadniji nacin zivota. Ne fura me taj "jet set" nikako, sve je sami kich i ubleha.
v3Tr0x je napisao/la:
Sta ti mislis da tesle nije bilo niko nebi napravio struju ? Pa jbt kad tad bi neko drugi uradio sto je on. Jest da je on 1. i svaka cast al prije ili kasnie bi je i neko drugi otkrio kao i sve ostalo -,-

Lady gaga. Ima po meni dobre pjesme. Ne idem u dalje ali ugl cuo sam svasta o njoj i gadi mi se pomalo...

Obama nije predsjednik zato sto su ga izabrali. TO je americka politika. Veliki broj crnaca je sve vise digo neke ustanke i radili sranja. I njega su stavili da bi se sve to smirilo i zataskalo..
Svi znamo u kakvim uvjetima crnci u americi zive. ima i bogatih al 99% njih je siromasno :(

to je od mene CUS

sc00pex je napisao/la:
Sta ti mislis da tesle nije bilo niko nebi napravio struju ? Pa jbt kad tad bi neko drugi uradio sto je on. Jest da je on 1. i svaka cast al prije ili kasnie bi je i neko drugi otkrio kao i sve ostalo -,-

Lady gaga. Ima po meni dobre pjesme. Ne idem u dalje ali ugl cuo sam svasta o njoj i gadi mi se pomalo...

Obama nije predsjednik zato sto su ga izabrali. TO je americka politika. Veliki broj crnaca je sve vise digo neke ustanke i radili sranja. I njega su stavili da bi se sve to smirilo i zataskalo..
Svi znamo u kakvim uvjetima crnci u americi zive. ima i bogatih al 99% njih je siromasno

to je od mene CUS

Crnci i ne zaslužuju da žive.

A tebi ako je Gaga draža od Tesle, skoči kroz prozor, momentalno!
reLo je napisao/la:
Samo da znate... Ko dira Lady Gagu, dira i mene!
Prije bih se karinđ'o sa Lady Gagom nego sa pola članova gamersa.
Nek vas sram bude!
Sta cu sa pola sa cjelim Jer ovde brate nema zenska HAHAHAHHA A ja nisam peder, ima mozda neko zensko al i to nevalja

Lady Gaga hmm, po meni nista nije uradila sem dobre muzike

Obama, prvi predsjednik amerike koji je crnac, puno sere malo radi

Castro je tata !

Oprah Winfrey - Zena koja je po meni dala najvise u dobrotvorne svrhe !

Pozdrav.

To ste se na listu stavljaju donatori mi je sasvim glupo.
Pokusacu da objasnim , mada ovo je samo moje misljenje.
Znaci oni daju te pare i pomazu siromasnim zemljama/ljudima jer ih oni imaju vise nego sto ce ikada moci potrositi.Znaci zive ko lordovi a to sto oni doniraju su sitnice njima.Nema tu jos nikog ko je pravi donator bar po meni.Eto Oprah pomaze na sve strane a pogledaj kako ona zivi!Da me neko nebi pogresno shvatio i rekao , zaradila je ima pravo da radi sta hoce evo primer.Za koji ce ti krasni ku**c OSTRVO!!!Mislim van svake pameti i proseravanje da kupis ostrvo samo za sebe.Koliko se samo kuca moglo izgraditi i koliko se gladnih usta moglo nahraniti tim parama.
Zasto im je potrebno u svakoj kuci koju imaju neke slike i umjetnine , koje kostaju vise nego nasi stanovi i auta i kompletna imovina sto imamo ? Sve u svemu lako je biti dobrocinilac kada ni sam vise nemas ideje gde da trosis svo to bogatsvo koje posjedujes.

Post dobio aplauz od Murilo

Ljudi koji su promjenili gamers.ba a time i svijet krajem 2009 i cijelu ( do sada ) 2010 su : FosiL i abraham

Ozb sada, bolje Ekrema furat' nego Lejdi Gaga/u. Znate zašto je uspješna, zato što kao i ove "naše" pjevačice ( Karleuša... ) snimaju spot polugole, ako ne i gole?!
v3Tr0x je napisao/la:
Crnci i ne zaslužuju da žive.

A tebi ako je Gaga draža od Tesle, skoči kroz prozor, momentalno!
Ti nisi taj koji odlucuje da li neko zasluzuje ili ne zasluzuje da zivi.

Sto se tice te famozne Gage , ne dopada mi se , ima ku**c to se vidjelo , izjavila je to tacnije.

A sto se tice Tesle , pa definitivno najvazniji izum pored Pencilina i iPhona.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.