Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Ljudi koji su promijenili svijet

742 pregleda · 55 odgovora · otvorena 30.05.2010. u 00:14

Dragi Gameri jedna zanimljivost ..

Naime , Časopis Time je objavio svoju listu od sto najutjecajnijih ljudi na svijetu u 2010. Među odabranima su se našla i imena poput Lady GaGe, Sare Palin, Baracka Obame...

U kategoriji svjetskih vođa na prvom mjestu ljestvice se nalazi trenutni predsjednik Brazila Luiz Inácio Lula da Silva koji je na vlast došao 2002. i napravio čuda u poboljšanju zdravstvenog i obrazovnog sustava u vremenu kad je zemlja dosegla potpuni ekonomski kolaps. Ovogodišnji pobjednik u kategoriji Heroji je bivši američkki predsjednik Bill Clinton zbog svojih zasluga oko koordiranja pomoći za Haiti. Najutjecajnija umjetnica u 2010. je zasluženo Lady GaGa na čiju pojavu (ako već ne glazbu) nitko ne može ostati ravnodušan. Glazbenica je izgradila unikatan javni imidž i vojsku obožavatelja s kojom se ni Michael Jackson ne bi posramio.

Mozete i na youtube-u pogledati isjecak

LINK
"Najutjecajnija umjetnica u 2010. je zasluženo Lady GaGa na čiju pojavu (ako već ne glazbu) nitko ne može ostati ravnodušan. "

kako ostat ravnodushan na onoliku hrpu komercijalnih catchy sranja shto je ona izbacila?
dno dna.. al eto..

Post dobio aplauz od Murilo

Zilla je napisao/la:
"Najutjecajnija umjetnica u 2010. je zasluženo Lady GaGa na čiju pojavu (ako već ne glazbu) nitko ne može ostati ravnodušan. "

kako ostat ravnodushan na onoliku hrpu komercijalnih catchy sranja shto je ona izbacila?
dno dna.. al eto..
jesi idol..

Post dobio šamar od Murilo

Lady Gaga je druga prica....

nema razlike izmedju nje i redtube 
Zilla je napisao/la:

dno dna.. al eto..
U samom početku mi je nekako bila draga, i svidjele su mi se neke njene pjesme, al' s vremenom mi je postala odvratna.

GaGa low! FUJ!
< Šta je to GAGA promjenila da mi je znati ?
< Jedino što je izašla na scenu , početa se glupirat i BOOM ?
< Ona sad fol poznata ?

Gaga je retardirani hemofrodit i muzika joj je ko turbofolk samo sto je u pitanju svjetski pop, turbopop tacnije, potpuno je ista ko Dana International ako se neko sjeca. Obama puno sere malo radi, ma Castro je najjaci za sve njih, i Chavez ofc.

Ako niste znali tu ima I Didier Drogba
Sta da vam kazem vise !

Titulom heroja za 2010. okitili su se i Didier Drogba i Serena Williams. Drogba, napadač engleskog Chelsea, kapetan reprezentacije Obale Bjelokosti, poznati je dobrotvor koji ni u jednom trenutku ne zaboravlja svoju domovinu.

Kada su prošle godine ubijena dvadeset i dva navijača Obale Bjelokosti u želji da vide svoje voljene heroje kako igraju najvažniju sporednu stvar na svijetu, Drogba je odlučio svaki dolar koji zaradi uložiti u izgradnju bolnica u svojoj zemlji.

silver je napisao/la:
< Ona sad fol poznata ?

http://www.wakeupproject.com -> The Arrivals Serials
Samo da znate... Ko dira Lady Gagu, dira i mene!
Prije bih se karinđ'o sa Lady Gagom nego sa pola članova gamersa.
Nek vas sram bude!
silver je napisao/la:
< Ona sad fol poznata ?

Ima dobru qrcinu!
>> Smirite tenzije , to su ljudi koji su dosta toga postigli u zivotu , i vjerojatno nisu slucajnim odabirom svrstani u 100 Najutjecajnijih ljudi na Svijetu ?!

btw :

Lady Gaga - Paparazzi FTW ♥

EVO SONGERICE
reLo je napisao/la:
Samo da znate... Ko dira Lady Gagu, dira i mene!
Prije bih se karinđ'o sa Lady Gagom nego sa pola članova gamersa.
Nek vas sram bude!
Kako i ne bi, kad je 99% članov gamersa bilo i ostalo muško.
Kakve Gage, kakvi crni centarfori. Da nije bilo Tesle preko ku**a bi se mi sad forumali.

Post dobio aplauz od ultranumb

ok Lady GaGa i nije bas stvari dosta promijenila, ali je dovela MASONE do velikog izrazaja, moze se primijetit u njenim spotovima, 2 prsta preko oka, tamo vamo, ali to sto pricate da je hermafrodit, to je bilo cisto zbog medija, da nabije popularnost, i nemojte pricat neke stvari koje ne znate, npr da je ona htjela da onako izgleda, uopste nije, to su je ljudi ucinili samo da zarade..

MONEY MAKE THE RULES

ultranumb je napisao/la:
Kakve Gage, kakvi crni centarfori. Da nije bilo Tesle preko ku**a bi se mi sad forumali.
Nazalost, taj spisak je za amere. Njema treba mazati oci, a ne informisati ih ljudima kao sto je Nikola Tesla, gospodar munja i gromova.

Ali jos zalosnije je sto omladina iz nasih krajeva ne zna za sta je on zasluzan. Cime je to promjenio svijet. Covjece, najveca promjena, najvece otkrice odkad ljudi postoje, ali eto... skolstvo na nivou. 

ultranumb je napisao/la:
hahhhaha :)
(Y)
K1Cho je napisao/la:
ok Lady GaGa i nije bas stvari dosta promijenila, ali je dovela MASONE do velikog izrazaja, moze se primijetit u njenim spotovima, 2 prsta preko oka, tamo vamo, ali to sto pricate da je hermafrodit, to je bilo cisto zbog medija, da nabije popularnost, i nemojte pricat neke stvari koje ne znate, npr da je ona htjela da onako izgleda, uopste nije, to su je ljudi ucinili samo da zarade..

MONEY MAKE THE RULES
Daj ba na sred scene joj chuna ispala ne baljezgaj ziv bio.
codex je napisao/la:
Daj ba na sred scene joj chuna ispala ne baljezgaj ziv bio.
za sta sluzi photoshop kralju moj ^^

udji malo dublje u sve te price, malo citaj, gledaj tv, malo saznaj zasto se sve to radi, kriza udarila stari treba love zaradit, za pare se sve radi :)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.