Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Eurosong

475 pregleda · 40 odgovora · otvorena 27.05.2010. u 22:09

Evo u tijeku je 2. polufinalna večer 55. eurosonga !

U trenutko dok ja ovo pišem nastupa Hrvatska,meni nisu loŠe samo da je na ENG...Prokomentirajte kako se vama svidila pjesma i nastup ;)
I komentirajte druge pjesme,sve :D

Meni se svidila zenska u Armenije :P
steta sto sam prestao pratiti navedeno takmicenje..
ako bude kakva dobra koka,postajte
tATON1 je napisao/la:
ako bude kakva dobra koka,postajte ;D
Bilo ih je 5-6, steta sto nisi gledo ;)

@on topic
Meni se baš svidjela pjesma naše susjedne zemlje, tj. naših komšija xD
Bilo je tu i par dobrih pjesama, jedna je upravo sad koja je završila nastup a to je Turkey
tATON1 je napisao/la:
ako bude kakva dobra koka,postajte ;D
http://www.youtube.com/watch?v=c8dvxUv3XyY

Evo je :P
Litvanija pwna !
Lol pjesma je nidje veze kao i nasa, nikad nisu Hrvati znali poslati pjesmu kako treba j**o ih dora
KajotY je napisao/la:
Lol pjesma je nidje veze kao i nasa, nikad nisu Hrvati znali poslati pjesmu kako treba j**o ih dora :D
Cuj j**o ih dora ..

To si dobro reko neznaju bas izabrat pjesmu ..Ja sam Hrvat,ali bar je bolja od Srpske ..
KajotY je napisao/la:
Lol pjesma je nidje veze kao i nasa, nikad nisu Hrvati znali poslati pjesmu kako treba j**o ih dora :D
bgm bosna nije ništa bolja od hrvatske

u zadnje vrijeme su nam pjesme loše (to priznajem),ova nije loša
ali da su vaše bile bolje,ne

jedini tko je nešto napravio jesu srbi i ona šerifovićka
THE_BEST je napisao/la:
bgm bosna nije ništa bolja od hrvatske

u zadnje vrijeme su nam pjesme loše (to priznajem),ova nije loša
ali da su vaše bile bolje,ne

jedini tko je nešto napravio jesu srbi i ona šerifovićka
Jesam li ja rekao mozda da je nasa super, jok, rekao sam da je nidje veze ko i vasa
KajotY je napisao/la:
Lol pjesma je nidje veze kao i nasa, nikad nisu Hrvati znali poslati pjesmu kako treba j**o ih dora
Pa okano , bolje Dora nego ovo sto kod nas rade..Bosnjak-Srbin-Hrvat i sve tako u krug? Dokle? Ko da sad nije bilo boljih pjevaca ili bendova..ali red je pao na Srbina i tako je
Vala meni svaka pjesma glupa osim Hrvatske.

Bgm, niđe veze, nijedna onako 'eurovizijska'

Možda Armenija.
I ovo se polahko pretvara u nacionalisticku raspravu Zato je prekinite na vrijeme
meni je ova pjesma koju izvodi feminem dobra i sviđa mi se
mislim da možemo napraviti solidan rezultat za razliku od onih pjesama s kojima smo se sramotili kao npr. Moja štikla

btw,srbija se sramoti ove godine-koga su ono poslali
kad sam gledao njihovu pjesmu na youtube pola minute sam zagledao da li to pjeva muško ili žensko
Da se sad ne svadjamo, svak je pjesma u ku**u kao i svake godine na glupom Eurogosongu i tocka

Osim ove pjesme:

[YOUTUBE]eX_rNEPIgc8[/YOUTUBE]

lrg je napisao/la:
Cuj j**o ih dora ..

To si dobro reko neznaju bas izabrat pjesmu ..Ja sam Hrvat,ali bar je bolja od Srpske ..
I ja sam Hrvatica pa sta sad? Ne svidja mi se nasa pjesma.. Srpska jos manje, Bosna ima najbolju od nas.. Jos da je na bosanskom, bilo je super..

A naj, naj, najbolja od svih mi je Njemacka..

Love oh love
I gotta tell you how I feel about you
Cause I oh I can’t go a minute without your love
Like a satellite
I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love
Rya je napisao/la:
I ja sam Hrvatica pa sta sad? Ne svidja mi se nasa pjesma.. Srpska jos manje, Bosna ima najbolju od nas.. Jos da je na bosanskom, bilo je super.. ;)

A naj, naj, najbolja od svih mi je Njemacka.. :-[

Love oh love
I gotta tell you how I feel about you
Cause I oh I can’t go a minute without your love
Like a satellite
I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love
Cuj bosanski,znaš kako je Djole reko," Ja pričam iskrivljenu verziju Hrvatskog jezika(mislio je na srpski) to ti je slično ;)
Brega samo zna raditi pjesme na isti fazon. Nema pjevanja nego neko zavijanje "eeeeee aaaa aiiiiiiii...". Nigdje veze. Pjesma koja predstavlja Srbiju je slicna kao Moja stikla koja je Predstavljala hrvatsku koju je isto brega radio.

Pjesma koja predstavlja Bosnu, iskreno, meni se svidja ali samo na engleskom jeziku. Mislim da imamo realne sanse da se plasiramo medju prvih 10.

Pozdrav.
lrg je napisao/la:
Cuj bosanski,znaš kako je Djole reko," Ja pričam iskrivljenu verziju Hrvatskog jezika(mislio je na srpski) to ti je slično
Nebi se htjela mjesat, nisam nacionalista..

Studiram u Sarajevu i volim Bosnu isto koliko i Hrvatsku, tako da..
Rya je napisao/la:
Nebi se htjela mjesat, nisam nacionalista.. ;)

Studiram u Sarajevu i volim Bosnu isto koliko i Hrvatsku, tako da.. :-[
Nisam ni ja .. Ali nevolim sad neko kaze "Bosna je dobro igrala ovu utakmicu " Npr..pa zar je teško dodat Hercegovina?

Ja sam Herc. Pa me to živcira.. Dobro ako neko kaze ja zivim u Bosni kao ti,pa i zaista zivis u Sar...
lrg je napisao/la:
Nisam ni ja .. Ali nevolim sad neko kaze "Bosna je dobro igrala ovu utakmicu " Npr..pa zar je teško dodat Hercegovina?

Ja sam Herc. Pa me to živcira.. Dobro ako neko kaze ja zivim u Bosni kao ti,pa i zaista zivis u Sar...
Pa nije tesko, al i ja uvijek govorim Bosna, jer mi se neda Bosna i Hercegovina.. Predugacko je.. Pa skraceno, Bosna..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.