Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Eurosong

475 pregleda · 40 odgovora · otvorena 27.05.2010. u 22:09

Evo u tijeku je 2. polufinalna večer 55. eurosonga !

U trenutko dok ja ovo pišem nastupa Hrvatska,meni nisu loŠe samo da je na ENG...Prokomentirajte kako se vama svidila pjesma i nastup ;)
I komentirajte druge pjesme,sve :D

Meni se svidila zenska u Armenije :P
Hrvatska se oprostila. Byee
nije prošla hrvatska
a kažu da su bile jedne od favorita LOL

prošle su i gore pjesme od naše ali nema veze...

za mene je eurosong sada gotov,pogledat ću sutra bih jer mi je to ipak druga domovina
da ja razjasnim stvari
jezik kojim je čitava jugoslavija pričala je zapravo srpski, koji je poslije nazvan srpsko-hrvatskim iliti hrvatsko-srpskim (da se ne bi neko uvrijedio )
a bosanski jezik je zapravo taj isti srpskohrvatski, nego nekom krivo sto nema jezik

nego eurovizija je sranje teško, feminem - nea šanse, onaj naš padobranac isto tako, a za bregović je piso za srbiju, tako da je ovo jedno veliko razočaranje ^^,

@ rya
ako ti je teško pričat, reci bih ili ti beha
Iskreno mislim da je pjesam Hrvatske bolja nego naša ali da je naša bolja od Srpske.
izgleda da se ove godine traže malo brže pjesme tako da su se Hrvati malo zeznuli al et.
Irska ima jaku pjesmu ali bi volio kad bi Njemci pobijedili jer imaju dobru pjesmu ali i organizacija bi bila na mjestu sljedeće godine :)
- Iskreno drago mi je sto nije hrvatska prosla! Zasto ? Zato sto su ko "lafo" bile za BiH, sad odjednom Hrvatice... MA MRŠ!

Njemacka nidje veze, nevalja ni jedna pjesma...
Rya je napisao/la:
I ja sam Hrvatica pa sta sad? Ne svidja mi se nasa pjesma.. Srpska jos manje, Bosna ima najbolju od nas.. Jos da je na bosanskom, bilo je super.. ;)

A naj, naj, najbolja od svih mi je Njemacka.. :-[

Love oh love
I gotta tell you how I feel about you
Cause I oh I can’t go a minute without your love
Like a satellite
I’m in an orbit all the way around you
And I would fall out into the night
Can’t go a minute without your love
NAJJAČA UBJEDLJIVO !
farell je napisao/la:
- Iskreno drago mi je sto nije hrvatska prosla! Zasto ? Zato sto su ko "lafo" bile za BiH, sad odjednom Hrvatice... MA MRŠ!

pa one su i bosanske i hrvatske pjevačice
zašto ?
rodom su u bih ali su karijeru napravile u hrvatskoj....

ne znam puno o njima tako da ne mogu ništa detaljnije pričati ali imaju pravo nastupati za koga hoće
kako je prosao Milan Stankovic MIKICA ?
Nije nista cudno sto Hrvatska nije prosla. Ko je veceras mogao glasati za njih ? Samo Slovenija, a cisto sumnjam da su oni glasali. Zna se vec kako se glasa na eurosongu, tu se ne gleda ni kvalitet pjesme ni izvedba vec samo balkanci balkancima, nordijci nordijcima, sovjeti sovjetima.
farell je napisao/la:

Malo rec glup ...

btw. Steta sto komsije nisu prosle , fina im je pjesma pravo , prema mom misljenju negdje u rangu sa nasom .
milan je napisao/la:
kako je prosao Milan Stankovic MIKICA ?
OvoE Balkan, Balkan,Balkan, KAMAAAAAAN.

Ide Mikica, tuce nogom, mase siskama!

Stankovic ce imati najbolji plasman os zemalja regiona. Zasto? Zato sto je pjesma otkacena! Ove iz Feminema ne bih pustio da ovce cuvaju. Je***a ih pjesma, 90% u tom fazonu. A Vukasinu bih toplo preporucio casove engleskog jezika. J**o ga onaj ruski naglasak engleskog! xD
Meni su favoriti Rumunija , Njemacka i Srbija. Prejake pjesme imaju...
Bas je looda ova stankoviceva pjesma, rumunija ima dobru p**** i pjesmu, a Njemacka mi nako simpaticna
Sinoc sam se baš iznenadio ko je dalje prošao...

Kipar, nisam mogao vjerovat', a zao mi Hrvatske i Slovenije :/ al' sta je tu je... zna se kako se glasa na Euroviziji, susjedi pwnaju.
3NTEl je napisao/la:
Sinoc sam se baš iznenadio ko je dalje prošao...

Kipar, nisam mogao vjerovat', a zao mi Hrvatske i Slovenije :/ al' sta je tu je... zna se kako se glasa na Euroviziji, susjedi pwnaju.
A ja odigro da nase prolaze 1.15 i padnem.

Smjesna su ta natjecanja postala jer vlada politika.
TeroweNth je napisao/la:
Malo rec glup ...

btw. Steta sto komsije nisu prosle , fina im je pjesma pravo , prema mom misljenju negdje u rangu sa nasom .
bmk, moje misljenje...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.