Pozdrav,
Zamolio bi nadlezne da makar 1-2dana ostave je u zanimljive, da raja vidi da moze i za 0 $ dobiti Servere
Dugo vam nisam pisao novosti pa da vas malo prosvjetlim
Raserv pored placanja putem paypala ( ne 2checkouta, nego direktno paypala ), engleske verzije sitea je dobio i
REFFERAL.
Necu da garantujem da smo prvi po ovome, ali na balkanu za sigurno da jesmo.
http://www.raserv.org
Znaci, za one koji zele besplatan server, sve sto trebaju uraditi je slati njihov link prijateljima i sakupiti odredjeni broj. Zavisi sta zele
300 - Clan War
400 - 24+2
500 - 30+2
650 - clanwar + Public
Znaci, od sada vasim trudom mozete zaraditi server. Potpuno besplatno.
Uzivajte vas raserv.org
D.o.o Parcijala : 4422274971472
Sto se tice hackanja. Ima zastita za IP.Kada postignete odredjeni limit, mi cemo da provjerimo sve logove, ako bude istih logova, necete dobiti Nagradu.
Zamolio bi nadlezne da makar 1-2dana ostave je u zanimljive, da raja vidi da moze i za 0 $ dobiti Servere
Dugo vam nisam pisao novosti pa da vas malo prosvjetlim
Raserv pored placanja putem paypala ( ne 2checkouta, nego direktno paypala ), engleske verzije sitea je dobio i
REFFERAL.
Necu da garantujem da smo prvi po ovome, ali na balkanu za sigurno da jesmo.
http://www.raserv.org
Znaci, za one koji zele besplatan server, sve sto trebaju uraditi je slati njihov link prijateljima i sakupiti odredjeni broj. Zavisi sta zele
300 - Clan War
400 - 24+2
500 - 30+2
650 - clanwar + Public
Znaci, od sada vasim trudom mozete zaraditi server. Potpuno besplatno.

Uzivajte vas raserv.org
D.o.o Parcijala : 4422274971472
Sto se tice hackanja. Ima zastita za IP.Kada postignete odredjeni limit, mi cemo da provjerimo sve logove, ako bude istih logova, necete dobiti Nagradu.
xD poslo u 4 moje grupe n FB od po 30000 clanova skupicu ja 10000 pa ce te mi dadnete citav server xDDDDDD
vi iz klana su me rekli satarom gadjat ako enbude servera xDD zato odma reci jest prevara/nije prevara
xD poslo u 4 moje grupe n FB od po 30000 clanova skupicu ja 10000 pa ce te mi dadnete citav server xDDDDDD
vi iz klana su me rekli satarom gadjat ako enbude servera xDD zato odma reci jest prevara/nije prevara