Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Cs Server

60 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.05.2010. u 17:17

Pozz svima; eo da odma pocnem o problemu:
neki dan sam digao server i sad me zanima kako da promjenim ono kod servera sto mi pise counter-strike
ako neko zna neka mi javi,bez spamova PLS; trazio sam i po googleu i ovde ali nisam nasao
izvini qme ak spamam al mozes li lijepo objasniti gdje ti pise to counter strike jel kad udjes na srw ili gdje....pojasni malo
Ako je protokol 47 48 imas u cstrike/dproto.cfg imas dole pred kraj pisate Counter-Strike , ako je 47 protokol imas plugin Link
dem0 je napisao/la:
izvini qme ak spamam al mozes li lijepo objasniti gdje ti pise to counter strike jel kad udjes na srw ili gdje....pojasni malo
Ono brate kad odes find servers pa do imena servera pise ti counter strike , da napomene ja hocu na svom serveru to da promjenim da mi nepise counter-strike Pozz
company je napisao/la:
Ono brate kad odes find servers pa do imena servera pise ti counter strike , da napomene ja hocu na svom serveru to da promjenim da mi nepise counter-strike Pozz
nezz bgm jel to moze ja nezzz
a ak ikako moze onda je to sigurno u ftp-u
pozzz
Eldar001 je napisao/la:
Ako je protokol 47 48 imas u cstrike/dproto.cfg imas dole pred kraj pisate Counter-Strike , ako je 47 protokol imas plugin Link
Hvala !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.