Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Koje slusalice ?

292 pregleda · 20 odgovora · otvorena 23.05.2010. u 02:07

Cao Drugari,
Razmisljam da uzmem nove sluske (ove steelseries dosadile) pa mi preporucite neke sluske samo bez steelseries i razer jer su smorili.... znaci treba da mi preporucite neki headset da bude manje od 70 e za koji vi mislite da je dobar i za cs i za muziku .... eto toliko od mene pozz 
Glup si.

Post dobio šamar od suiCidal

qpiš one za helikopter.
čuj dosadile,
Boozywoozy je napisao/la:
Platronics Gamecom 1
Ja konto te napisati, kad sam vidio temu u indexu. Vidim, preduhitrio si me.
Jarane, plantronics su kita za muziku (ne zbog kvaliteta zvuka, vec kako leze na usima). Za cs su, po meni, najbolje ikada proizvedene. Dugo vremena sam i igrao na njima.
Uzmi sebi neke phillipsove, uzmi sony (one dj-evske). Za cs ti trebaju samo malo kvalitetnije, ne treba sad izmisljati toplu vodu. Kad smo vec kod tople vode, ja sam konzumirao 'ladno pivo!

MorgaN je napisao/la:
Jarane, plantronics su kita za muziku (ne zbog kvaliteta zvuka, vec kako leze na usima). Za cs su, po meni, najbolje ikada proizvedene. Dugo vremena sam i igrao na njima.
Uzmi sebi neke phillipsove, uzmi sony (one dj-evske). Za cs ti trebaju samo malo kvalitetnije, ne treba sad izmisljati toplu vodu. Kad smo vec kod tople vode, ja sam konzumirao 'ladno pivo!

Kakav sony i philips :S Uzmes sebi fino neke sennheiser i super tebi  Ja sebi uzeo sennheiser hd 201 60 km imam ih oko pola godine zvuk odlucan sve 5 ispale su mi kamaru puta ni ogrebotine nema :S inace sennheiser najbolji prozivodjac slusalica itd
Pa vidite da se lik ku**i kao da ima para i da su mu dosadile seljak jedan :S:S:S:S:S
MorgaN je napisao/la:

Pa to su one tvoje, evo ih kod mene u ladici pa se setio ..

SteelSeries 5H v2 su ti najjace za CS-a, ali ti neces marke te ( :

Cao odo na turnir u Lamince :D
Eh ovako , imas Speedlimk meduse 2.1 pravo su dobre a kostaju oko 40 km a kvaliteta zvuka je odlicnaa . A imas i Canyon headset one su oko 30 km a isto tako dobra kvaliteta zvuka.
cRANk je napisao/la:
Kakav sony i philips :S Uzmes sebi fino neke sennheiser i super tebi  Ja sebi uzeo sennheiser hd 201 60 km imam ih oko pola godine zvuk odlucan sve 5 ispale su mi kamaru puta ni ogrebotine nema :S inace sennheiser najbolji prozivodjac slusalica itd
Skontaj da 90 % njih nikad nije culo za Sennheiser i da ce samo hladno ignorisati tvoje misljenje. I dalje se furaju na nekakav razer i ostala sranja. 
sacu vam ja pokazem moje sluske bice EDIT!

EDIT:
i ti kazes dosadile mi razer...vidi moj e kupi ovakve najbolje!

nasta vi bacate pare nmg. vjerovat

I sigourno bolje igram od tebe i pored te opreme!
nikad nista kao SENNHEISER
sto god od njih da uzmes , jednostavno VRH
Dosadile ti steelseries slušalice ?

Bože , bože .

A ako već oćeš , SENNHEISER.

Bolje su ti SteelSeries ^_^

qme ba sta ces kupovati nove sluse ostavi te stelseries najbole su ti bgm nekupuj nove te su ti drama
Roccat kave :D
160 KM/80 €
Znaci jednostavno grmee
sto ste osamarili AlienzZ-a ?? :S lik je upravu :S cuj dosadile mu steelseries i razer pa trazi druge jbt slusalice ko slusalice :S isti qrac sve :S samo sto ti padas na njihove marketinske trikove pa kontas ako platis slusalice 100 i nesto KM da su bolje od onih od 15-20 :)
ahjoj, ako imash siberiu, i one ti dosadile, slobodno ih pokloni meni, a sebi kupi druge kthxbye :*
Druze ja ipak mislim da si postavio temu iskljucivo da pokazes , tj. da se pohvalis da imas Steelseries i Razer gear !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.