Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Internazionale FC vs FC Bayer Munchen

670 pregleda · 71 odgovor · otvorena 22.05.2010. u 22:44

Utakmica je zavrena sa rezultatom od 2:0 pobjedom Intera, golove je postigao Milito u 33 i 70min.

Vas dojam o utakmici ?
Čestitke Interu !

Predobra igra, Murinho taktički samo. =)

Neka je pobjedio Inter, zasluženo.

PS : ne piše se Interancionale već Internazionale =)
svaka cast interu :D a bajern nek svoju sansu trazi iduce godine :r
a ne fkt ne kontam zasto se stavljaju ovakve teme koga briga necije misljenje o utakmici svako je gledao na svoj nacin mislim tema je za 10 :/ :|
Ispravka nije 33. nego 35 ;)
- Ma najjaci su, mada sam bio 90 % ubjedjen da ce Bayern osvojiti, al' kad sam vidio igru Intera, onda se sve okrenulo ^^

- Vrhunska utakmica, nema sta..
- Murinho kralj, doce u Real aBd...

<3

BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPIOOON, OPET ŠAMPIOOOOON, OPET ŠAMPION!

Post dobio šamar od ultranumb

Svaka čast Interu ,i nije dobio 2 : 0 ,vec 0 : 2 ha ya
Cestitke Interu, momci su predobro odigrali .

- svaka cast
nakon vecerasnje utakmice prestajem pratiti nogomet. Mislim kad ovakva ekipa osvoji LP, ne znam sta da kazem, ovo ne lici na nogomet, a ono portugalsokom govnu toplo preporucujem da se uhvati klikera i ostavi nas obicne smrtnike da ipak mozemo pogledati je***i nogomet u finalu LP
Zanimljiva utakmice sa dosta prilika. Navijao sam za Bayern jer su mi nekako drazi od Intera, steta sto izgubise.
Cestitke Interu
Pao na kladionici. Pogodim ko će krenuti sa centra, ko će dati prvi gol, ko će imati prvi korner i padnem ovo ..
Inter cim sam vidio da igraju vs. Bayern M. - zasto? Iz prostog razloga sto Inter ima dovoljno jak spic, nastrojen "golgeterski" dok sa dr. strane ko moze zabiti go, to je Roben, ne kazem da Bayern M. nema tako jake napadace ali ipak pored Interovih razlika je VELIKA.

Svaka cast naravno Interu koji je opet na krovu Europe, ipak MANCHESTER UNITED <3 !
SPEC7RE je napisao/la:
Pao na kladionici. Pogodim ko će krenuti sa centra, ko će dati prvi gol, ko će imati prvi korner i padnem ovo ..
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Special One :D

bez komentara :O
- bio sam ubjeden da ce bayern pobjediti, al eto inter pobjedio zasluzeno svaka cast

Jesam rek'o da će inter dobit
PLASTELINHO je napisao/la:
MA INTER <333333333333 KAMANNNN ! nananananna !8)8)8)8)8)
<3
svaka cast interu, iako me nervira Jose Mourinho svaka cast na postavljenoj igri.
Aleoooooo aleoooooo inter je šampioooon....

FORZA INTEEEEERRRRRR !!!

Toooo legendeeeee!!! MILITOOOOOOO...

Murinjo najjačii!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.