Je li iko od vas primjetio namjerna igranja rukama u interovom kaznenom prostoru, koje je sudija ignorisao.
Ali zato Bayernov igrac dobije zuto jer ga je ovaj iz Intera nabio nogom u muda. Divno.
Inace, igraci su igrali dobro, posteno, na nivou.
Sve u svemu, utakmica kao i svaka druga. Jedna u nizu od par desetina hiljada koje se godisnje odigraju.
A i ne volim ove prodane duse. Ako navijas za nekoga, navijaj do kraja. A ne 90% ljudi navija za Barcu, pricaju gluposti protiv Intera kako ce izgubiti 3:0. Onda dodje tekma i svi su odjednom navijaci za Inter i krv ce svoju dati za njih. Odjednom je Murinjo glavni, svi su govorili kako ce on izvesti Inter kao sampion, kako je on 12., 13., pa i 11150. igrac na terenu jer je toliko dobar trener.
Boze kako ljudi mjenjaju misljenja. Bilo bi dobro kada bi se toliko redovno i kupali.
I jos nesto. Sto je onaj rekao, Bayer je igrao, Inter je stojao u mjesto. Nikakva igra sa njihove strane, nikakve akcije, nista, ama bas nista. mozda jesu pobjedili, ali mene je iskreno bolio ku*** ko ce pobjediti. Htio sam da vidim dobru utakmicu. Barem me Bayern nije razocarao.