Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

qESWC - Grupe i pravila

6.443 pregleda · 157 odgovora · otvorena 20.05.2010. u 21:01

ESWC

Dobro veče radni narode !

Još samo dva dana prije velikog događaja pa smo odlučili da vas upoznamo sa svim detaljima vezanim za turnir da ne bi bilo zabune na samom turniru.

Počećemo od računara, sistema odigravanja, te osnovnih pravila koja nisu zastupljena na ostalim tunirima.

Kao prvo : Igraće se non steam. Mape su drax (popravljeni flash bugovi), patch je v35, ESWC gui 2010 će biti instaliran. U isto vrijeme će biti 4 meča. Za sve što trebate tu su administratori za serverima te po jedan sudija za svaki meč. Za sve što niste sigurni, pitajte nekoga iz administracije da ne bi bilo zabune jer sve što je van pravila (koja vidite u temi ispod) biće kažnjno propisnom kaznom (za manje prekršaje – 3 runde, za veće automatski DW).
Nakon fade to black-a, imate pravo da kažete šta hoćete, posle 3 sec svaka priča je završena i molimo da se to strogo poštuje.

Pošto je bilo pitanja za donošenje cfg-a na USB-u, od toga nema ništa.

Kao što smo već rekli, multimedijalni centar se sastoji od predvorija (kafić) u koji će moći da uđu svi učesnici (5 + 1) te ljudi koji plate propusnice od po 2 KM ( na ovo smo se odlučili jer je puno raje pitalo da dođu da gledaju a ove pare su da se otplati printanje i eto čisto da se „plati“ gledanje). Za ulazak u glavnu salu, osim osoblja i igrača nema nikome i molimo da se to strogo poštuje da ne bi imali problema ni mi, ni vi, kao ni sami igrači. Sve to je urađeno radi boljih uslova igranja.
Pošto znamo kakva je situacija na turnirima što se tiče psovanja i sličnih stvari, toga nema. Za takve eksese nakon treće opomene vaša ekipa dobija – 3 runde a tog člana mjenja šesti igrač.

Drivere za miševe, tastature i slušalice možete donijeti ali prije instalacije da pozovote sudiju.
Osim kantera, na računarima će biti instaliran mousefix i removemousefix. Reforce neće biti iz raloga što su svi monitori LCD (30 17ki i 10 19ki).

Od opreme, tu su samo monitor i centralna dok miš, tastaturu i slušalice VI NOSITE.
Nažalost na 10 računara nema cd room nema tako da ukoliko imate drajvere za bilo šta, ponesite instalaciju i na cd-u i USB-u.

Vjerovatno najbitnija stvar, nagradni fond. Nagradni fond je minimalno 70 % od uplate tj. 2425 KM. Nagrade ćemo objaviti sutra u toku dana jer dosad nismo potpisali nijedan sponzorski ugovor.

Grupe su izvlačene dok smo montirali stolove. Nemamo nikakve snimke, namještanja nije bilo nego smo to obavili na brzinu iz razloga što smo prezauzeti i po objavljivanju ove teme svi se vraćamo u salu da uvezujemo računare. To bi bilo to pozdrav!!!

NAPOMENA: Pošto nismo regulisali satnicu grupe A, B, C, D su dužne da dođu u 09:30 h a ostali u 12:00 h.
Posljednja grupa ( Friends i Eu4ia ) kao dvije najjače ekipe prolaze direktno igrat će međusobno, za prvo mjesto u grupi.

http://i48.tinypic.com/33mbfpj.jpg <---- full slika

uNderssoN je napisao/la:
ja
cift
swift
striker
TBA
KAMAN MAFIJO MOJA ♥
Posto je sve zvanicno, da i ja zvanicno obezdanim: Voli te brat.
rriad je napisao/la:
Hajde, sta se zalite odma :D
Vidimo se dole u Subotu 

Pusa 
ovaj si post napisao jedno 10 puta :A
Trebalo bi druge godine nesto slicno u mostaru organizovat :$

ovo za psovke svaka cast, puno brze ce se zavrsit turnir 
uNderssoN je napisao/la:
ja
cift
swift
striker
TBA
Ja sam ti dusman ispast ces ti odma HAHAHAHHAHA. Salim se brate svima sretno fino se provedite, neam vremena igrao bi ja nasao bi ja ekipicu kaku, doci cu dole sa kuckom, da popijem kafu sa svojim ljudima ko mi je drag i idem :]

Nera svaka cast, i svima ostalima ko je org ovo :]

Vidjamo se pussa :*
1. Murga ne rise molim te.
2. Razlog ovakvog kostura tj. ovalo "lose graficki dotjeranog" kostura ste VI. Mi smo produzili uplatu zbog vas. Zbog vas nije snimljeno izvlacenje. Mislim da je glupo da bilo ko bilo sta komentarise. Naravno, zao nam je onih ekipa koje su na vrijeme uplatile.

Za sve ostalo Armin Palo "b0k1" vam je porucio : "Ne serite debili jedni, dođite vi i za jedan dan uradite sve ovo što smo mi pa onda serite, kostur sam ja pravio, kome se ne svidja nabijem ga na kitu."
nera_f je napisao/la:
1. Murga ne rise molim te.
2. Razlog ovakvog kostura tj. ovalo "lose graficki dotjeranog" kostura ste VI. Mi smo produzili uplatu zbog vas. Zbog vas nije snimljeno izvlacenje. Mislim da je glupo da bilo ko bilo sta komentarise. Naravno, zao nam je onih ekipa koje su na vrijeme uplatile.

Za sve ostalo Armin Palo "b0k1" vam je porucio : "Ne serite debili jedni, dođite vi i za jedan dan uradite sve ovo što smo mi pa onda serite, kostur sam ja pravio, kome se ne svidja nabijem ga na kitu."
Ma dobro je sve na kraju ispalo opusteno :)
Posto widim da ima nekih problema oko ovih grupa i svega ostal0g , mislim da sam dosao na ideju da probudimo " murgu tjj Admira Muratovicha " da nam da par savijeta oko organiziraNja ovoga eventa ?

Posto mozda on sada nie u mogucnosti da prisustvuje ovome obilnom kopcanju racunara tj vadjenja iz kutija , iz kesa .. iz svega ostal0g , n0sanja kutija .. cek da se sjetim : DA , sjetio sam se naglo.

Eh .. posto vidim da i Nicky nas drugar ima isto nekih ideja , zasto vi nebiSte poranili npr ujutro i dosli nama da pomognete sve ovo i onda zajedno ( posto sam ja nastelio grupe i sve ostalo + ovaj kostur u koyem ce murga dati djabe 25 KM ) dosli ovde i uradili sav ovaj posao. Mislim da smo izmedju ostal0g mogli sve n0vo uradit + 40 racunara + stolovi + mreza + prostor + licenca + kafic + net club + sve na svijetu.

Eh sada ae da was liepo svihu zamolim tj necu da was molim samo chu rechi :

SVE OVO JE trebalo da bude gotovo al nie , sada je nas 9 ovde .. smoreni radi se , trudi se i sad nek0me newalja , da ja z0vnem BOZICH BATU da nek0me owde ispuni zelju?

El sam mogao MEDU BRUNDU budit i pitat kak0 cemo prawit kostur ?

p.s nabiem vas na ku**c , ode kopcat racunare + k0me se neswidja nem0ra da d0dje + boli me ku**c + spojeno ne m0ra + odvojeno nemora 

Eh ko je spreman da d0dje na ESWC i da igra na racunarima koye SMO MI SKOPCALI + uradili MREZU + INSTALIRALI sve na svijetu ( asim viki bez C i bez Y ) + na koyima je nastiman kostur + grupe + sve ostalo na svijetu.

Ipak mi imamo ljude k0ye mrzimo ili nesto ?

Ay volim was ( znate da je to istina zar ne ? ) + boli me ku**c
b0k1 je napisao/la:
Posto widim da ima nekih problema oko ovih grupa i svega ostal0g , mislim da sam dosao na ideju da probudimo " murgu tjj Admira Muratovicha " da nam da par savijeta oko organiziraNja ovoga eventa ?

Posto mozda on sada nie u mogucnosti da prisustvuje ovome obilnom kopcanju racunara tj vadjenja iz kutija , iz kesa .. iz svega ostal0g , n0sanja kutija .. cek da se sjetim : DA , sjetio sam se naglo.

Eh .. posto vidim da i Nicky nas drugar ima isto nekih ideja , zasto vi nebiSte poranili npr ujutro i dosli nama da pomognete sve ovo i onda zajedno ( posto sam ja nastelio grupe i sve ostalo + ovaj kostur u koyem ce murga dati djabe 25 KM ) dosli ovde i uradili sav ovaj posao. Mislim da smo izmedju ostal0g mogli sve n0vo uradit + 40 racunara + stolovi + mreza + prostor + licenca + kafic + net club + sve na svijetu.

Eh sada ae da was liepo svihu zamolim tj necu da was molim samo chu rechi :

SVE OVO JE trebalo da bude gotovo al nie , sada je nas 9 ovde .. smoreni radi se , trudi se i sad nek0me newalja , da ja z0vnem BOZICH BATU da nek0me owde ispuni zelju?

El sam mogao MEDU BRUNDU budit i pitat kak0 cemo prawit kostur ?

p.s nabiem vas na ku**c , ode kopcat racunare + k0me se neswidja nem0ra da d0dje + boli me ku**c + spojeno ne m0ra + odvojeno nemora :)

Eh ko je spreman da d0dje na ESWC i da igra na racunarima koye SMO MI SKOPCALI + uradili MREZU + INSTALIRALI sve na svijetu ( asim viki bez C i bez Y ) + na koyima je nastiman kostur + grupe + sve ostalo na svijetu.

Ipak mi imamo ljude k0ye mrzimo ili nesto ?

Ay volim was ( znate da je to istina zar ne ? ) + boli me ku**c
Sta se maltretiras ulizivac djaba sa klocevima :D

-Ovaj turnir se igra na pobjedu a ne na neku osimnu ili cetvrtinu finala to ionako niko ne pamti, eto nek mi neko kaze ko je bio u cetvrtfinalu prosli eswc molim te...

Radi svoj posao i libo te ;)
Ma nevrijedi se nervirati radi pojedinaca, treba vam kapu skinuti svima redom koji ste bili dio ovoga, umjesto da cestitate vi pljujete i trazite dlaku u jajetu.Nazalost cs neigram duze vrijeme,ali docu makar da gledam, pozz see ya;)
sretno GTC, zajebana grupa ♥

moze lineup od sotg?
Sretno svima....

Mislim da ce biti iznenadjenja. Ali iskustvo ce uraditi svoje.

Bok1 ne sikiraj se pa nisi valjda jos takav. Ccc...

Svaka cast svima na organizaciji i svemu.

Mozda se vidimo.

Ps. Rev. Ako igras za IQ javi da doletim.
Vilenjak je napisao/la:
Sretno svima....

Mislim da ce biti iznenadjenja. Ali iskustvo ce uraditi svoje.

Bok1 ne sikiraj se pa nisi valjda jos takav. Ccc...

Svaka cast svima na organizaciji i svemu.

Mozda se vidimo.

Ps. Rev. Ako igras za IQ javi da doletim.
Nesikiram 

Malo nerv0zan i t0 e to 

btw zar ti ja licim na nek0ga sto je oko sklopio?:D:-*
b0k1 je napisao/la:
Nesikiram 

Malo nerv0zan i t0 e to 

btw zar ti ja licim na nek0ga sto je oko sklopio?:D:-*
ay lezi i pokrij nas >:D
Refresh ... prenosi su nas poceli pucati od 5 sati ujutro ... pa .....

I nemojte tako .... svi se trudimo da ovo bude kako treba ... po Fočanskim standardima :D
daj j0sh slika ?

kafica ujutro u pola 5 .... vani ... naravno ljudi nas gledaju i isfuravaju se :D a bok1 nas "odrzava" u budnom stanju :D

Bit ce jos .... lagano samo .... ;)

Post dobio aplauz od nera_f

Ako ima ista bolje onda je to jutarnja kafa sa rajom poslije ne prospavane noci.

Bok1 cojk bio uvijek. Ni ne sumnjam. 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.