Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Dizelasi - izumrela kultura??

296 pregleda · 25 odgovora · otvorena 18.05.2010. u 20:32

Cao rodjaci...

Znaci kako ste... mislim ono sta ima, sta se fura i tako to brate...

Verujem da ovako jos mnogo ljudi prica.. Sa stalnim koristenjem reci: znaci, ovo ono, brate, tebra, mislim ono...A zapravo to je jedna od odlika dizelasa..

To bi bio neki mali uvod u ovu temu. Zapravo interesuje me vase misljenje o njima. Da li ste u skorije vreme vidjali nekog dizelasa... Da li mislite da je njihova "kultura" nestala? Kakav stav imate prema njima, da li ste ima li nekog prijatelja koji je bio pripadnik ove kulture??

Pricamo otvoreno o dizelasima i dizelasicama (90ih su ih nazivali sponzoruse)...

A temu sam digao jer sam se iznenadio gledajuci D&G Fashion Show 2010 (matura ide pa da vidim sta je u modi :) ) i dok sam gledao primetio sam da ima slicnog odjevanja kao sto su imali dizelasi a to je kozna jakna u pantole... Pogledaj te link pa mozemo i o tome prodiskutovati...

Link:
http://www.youtube.com/watch?v=VWYB0xHlwKI
v3Tr0x je napisao/la:
Šatrovački je nastao u logorima smrti da okupatorski prevodioci ne bi razumjeli o čemu zarobljenici pričaju, a ovaj moderni dolazi iz Beograda. =)
Temelj svega Sarajevo!
Ee pink kosulja ftw, pa vi pricajte sta hocete
preko tjedna smo klosari, vikendom smo sminka! - davno rekli tram11

po meni zeldi kultura nikad nije ni umrla, jos uvijek ima ljudi, ponavljam ljudi, koji to furaju. samo slabo cete ih vidjeti po gradu jer su uglavnom u svom kvartu, rade sta vec rade u bg zeldi kultura je jos zastupljena po blokovima!

tema je dobra, ali ne za ovakvog foruma gdje 95% membera cine <93. godista koji su drecali majci u krilu dok je zeldi kultura harala balkanom
v3Tr0x je napisao/la:
Nek' su izumrli. I dan danas mi je muka kad vidim djecu u maxericama sa manje zuba nego očiju. A do prije god'nu dana nisu znali da to postoji. J*b'o ih Kristijan Golubović i ostali u sve rupe na tijelu koje imaju. Taj Juice kojeg spominjete je najobičnija izbjeglica. Čast izuzetcima

Živ'le cipele i roza košulje.
Zivjeli normalnni ljudi, j**i pedere !
U Disel fazonu pratim devet nula(90) modu .. !

To je poslednje na svijetu na sta bi se pokusao furati !

btw : A da budem iskren nemam para za Maxerice , vise volim sto kaze Bojan roza kosulju i smek cipe !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.