Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Upisivanje u skolu !

637 pregleda · 55 odgovora · otvorena 16.05.2010. u 15:52

Osmi sam razred osnovne skole, i nisam baš nesto dobar u skoli.Prolazim 3 (dobrim) .
I sada starci mi govore da upisem zanat ,a ja nezelim,imali ikakwa skola u Sarajevu da nije teska,i da je bez matematike ?
pls hitno je ;)
Hvala warloook / ce puno 9-)
ek0 je napisao/la:
Kume boli te ku**c sto prolazis tricom mozes upisati skolu koju hoces , ako znas bilo koga u toj skoli koju hoces on te moze uvaliti, ne moras ni prijemni raditi. PS: nemoj elektrotehnicku osim ako se ne namjeravas tim' baviti nakon srednje.
i šta onda ako upadne preko veze u neku dobru školu ???

ako osnovno prolazi sa 3 nema šanse da će završiti neku težu školu...

nek ide na zanat i sa prijedlozima je gotovo
nek čovjek uzme onaj zanat koji voli
šta mu vi imate govoriti hoće li ići za frizera,vodoinstalatera...
znate li vi šta on voli ???
NE ZNATE

možete mu samo dati savjet da ode na zanat pošto neće uspjeti u težim školama te će se morati prebacivati
koji će zanat uzeti ??
onaj koji se njemu sviđa

kao 1. u jače se škole ni ne može upisati
u nas u hrvatskoj za upis su samo bitne ocjene iz osnovne kojih on nema dovoljno za upis u neku dobru školu
u osnovnoj ako prolaziš s 3 ili nisi pametan ili si toliko nezainteresiran da ne znaš ni šta radite...

u svakom slučaju zanat,u težu školu se ne možeš upisati a i da možeš opet je ne možeš ni završiti (vrlo vjerovatno)
U svakoj skoli imas Matematiku bar 1god.
Matematika nije problem ako je vjezbas makar sedmicno, ako ces klosarit zaje*avat se onda naravno da neces uspjet.
Upisi zanat il' saobracajnu il' masinsku.
ENTEL1 je napisao/la:
Ja sam pogrijesio sto sam upisao Gimnaziju , sad se peglam...

Upisi care tekstilnu il trgovačku...
ti jos uvijek imas pravo na skolovanje ... neshto tu nije u redu ...

nemoj se zajebavati sa skolom bit ce ti zao !!!

P.S. turisticka je mnogo lagana ..(nemo samo u kuhare taj je je**n) ....

yesi naso i site za trazenje skole .... :S
Medresa, 2 godine matematika i fizika, praksa plaćena, stipendije,ekskurzija i ostalo... hadzija si :)
Gradjevinsko Geodetska Srednja Skola

- Skola nije teska ako uchis, ali ja ne ucim
korel je napisao/la:
Gradjevinska, Elektrotehnicka, Arhitekta.. Eto ti 3 skole najteza je elektrotehnicka od njih. Arhitekta zahtjeva mnogo cranja i zivaca.. Ali nije teska da moras strebati
Jesi li normalan ti?
Skola "Arhitekta"?

I ti si za kanala,nepismeni!hahahahahaha.
Hariso0oN je napisao/la:
mozetel' mi jos reci, kakwa je to skola SPORTSKA
jeli teska ?
Skola nije teska.
Prvo ako hoces da se upises u tu skolu,moras imati diplomu da si u nekom sportu bio dobar npr. rukomet,kosarka,nogomet,odbojka,plivajne itd.
Moras sve osnovne elemente znati o nogometu,kosarci,odbojci,rukometu i plivanju.
Ako hoces da poloziš prijemni ,moras znati preplivati 25 metara !Ako neznas plivati ,odnosno nemozes preplivati 25 metara nemozes se upisati u skolu.
Skola stvarno nije teska, ali ako bi se vec htio upisati u tu skolu ,trebat ces trenirat tamo neki sport..
Skola ima 4 godine naravno ,kao i svaka sto nije "zanat".
Kad zavrsis akobogda tu skolu mozes se upisati na fakultet koji se zove "dif" . Ukratko sam ti ovo ispricao .
Ja ti preporucujem ovu skolu
warloook je napisao/la:
Skola nije teska.
Prvo ako hoces da se upises u tu skolu,moras imati diplomu da si u nekom sportu bio dobar npr. rukomet,kosarka,nogomet,odbojka,plivajne itd.
Moras sve osnovne elemente znati o nogometu,kosarci,odbojci,rukometu i plivanju.
Ako hoces da poloziš prijemni ,moras znati preplivati 25 metara !Ako neznas plivati ,odnosno nemozes preplivati 25 metara nemozes se upisati u skolu.
Skola stvarno nije teska, ali ako bi se vec htio upisati u tu skolu ,trebat ces trenirat tamo neki sport..
Kad zavrsis akobogda tu skolu mozes se upisati na fakultet koji se zove "dif" . Ukratko sam ti ovo ispricao .
Ja ti preporucujem ovu skolu ;)
Brate,neznam kako da ti zahvalim ??

Hvala,hvala,hvala punoooooooo brate <3
warloook je napisao/la:
Skola nije teska.
Ja ti preporucujem ovu skolu
Moras znati preplivati 25 kilometara? Pa ne mogu hodati 25 kilometara bez prestanka.
bikarbona je napisao/la:
Jesi li normalan ti?
Skola "Arhitekta"?

I ti si za kanala,nepismeni!hahahahahaha.
Kretenu, arhitekta PROFESIJA. A ne skola, kretencino ne pismena.

Ti ces mi reci da sam Ne pismen a pises "NEPISMENI" sastavljeno, mamlaze
martinn je napisao/la:
idi u gimnaziju brate, a ti upisi tokare
Pa najvjerovatnije !!
Oko nove godine planirao sam da upisem Medresu...

Ali zamisli mene kao "vjernika" samo... :)
- nema skole da nema matematike, jedino je u nekim skolama matematika osnov a udrugim neki drugi predmet

- ja ti predlazem da upises sumarsku ili neku u kojoj se ne uci puno
korel je napisao/la:
Kretenu, arhitekta PROFESIJA. A ne skola, kretencino ne pismena.

Ti ces mi reci da sam Ne pismen a pises "NEPISMENI" sastavljeno, mamlaze
Sine moj lijepi,
Malo prelistaj Nas jezik i knjigu bosanskog jezika iz IV razred osnovne skole,i onda nastavi pisati,do tada,budi mi pozdravljen.

Druga stvar,ne pita te covjek za profesiju,nego za skolu,tako da bi te zamolio da se ne javljas i ne seres bezveze,ako nemas sta pametno reci.

Vozdra dr******o.9-)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.