Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Upisivanje u skolu !

637 pregleda · 55 odgovora · otvorena 16.05.2010. u 15:52

Osmi sam razred osnovne skole, i nisam baš nesto dobar u skoli.Prolazim 3 (dobrim) .
I sada starci mi govore da upisem zanat ,a ja nezelim,imali ikakwa skola u Sarajevu da nije teska,i da je bez matematike ?
pls hitno je ;)
Hvala warloook / ce puno 9-)
Ne postoji skola bez matematike.
Ja sam pogrijesio sto sam upisao Gimnaziju , sad se peglam...

Upisi care tekstilnu il trgovačku...
I trebas upisati zanat, jer, ako si toliko loš, male su šanse da ćeš nastaviti školovanje na fakultetu... Zato, upiši zanat, završi to i odmah možeš početi raditi po završetku škole... Budi automehaničar, to ti je najperspektivnije..

Post dobio aplauz od KillaOR

-1.Glupo ti je da ti neko ovda govori u koju češ školu, jer to je tvoj život.
-2. Bravar, (zanat), Frizer, nema bolje škole da nema matematiku. Znači il zagrij stolicu il kopaj kanal..

Post dobio aplauz od KillaOR

HAhahahahahhahAaHhAhahhahhhahahahahahhahahahaahahahahahahahahhhhaha nek ti je sa srecom

Post dobio šamar od vLexinho

centralno grijanje ili vodoinstalater :)
Nadji stelu i upisi II Gimnaziju.
Gradjevinska, Elektrotehnicka, Arhitekta.. Eto ti 3 skole najteza je elektrotehnicka od njih. Arhitekta zahtjeva mnogo cranja i zivaca.. Ali nije teska da moras strebati
hehehe... i ja evo nezz koju da upisem.. msm gimnaziju

Ali ja sam u vecoj prednosti od tebe - odlican ucenik. Jbg, ima bolja cura u razz od mene pa je ona ucenik generacije...

FRIZER ili BRAVAR !! Imas i za Vodoinstalatera (uvijek ce biti kose)

Sretno...

Da smo blize mogao bi ti pomozi oko matematike - 1. na takmicenju u Brckom !!
nemas skole bez matematike. gdje god se upises imat ces mat. samo negdje je teze a negdje lakse (sve zavisi koju skolu upises). ako si los(slabo ucis) ucenik upisi se u frizersku,prehrambenu tamo neku trecu skolu.. Ako te roditelji nagovaraju na zanat upisi ga. jer danas iskreno u mnogim slucajevima vise rade oni sa zanatom,nego ovi sa srednjom. jer sa srednjom ne mozes nista bez faxa i stele.

zavrsis zanat i upises jos jednu godinu. fakticki imas i srednju i zanat. sretno
korel je napisao/la:
Gradjevinska, Elektrotehnicka, Arhitekta.. Eto ti 3 skole najteza je elektrotehnicka od njih. Arhitekta zahtjeva mnogo cranja i zivaca.. Ali nije teska da moras strebati
Građevinska i Elektrotehnička bez mat ?

Jarane moj, nema škole bez matematike ^^
Razlika je u tome što je negdje 1 godina negdje 2, 3 a negdje 4. Ti se brate lati zanata, jer imam druga iz razreda, prolazio tricom, upisao za geodeta, i evo ga sad ... Muči se jadnik, bezveze će izgubiti godinu ...
Moj iskreni savjet ^^
Hariso0oN je napisao/la:
Samo neka je lahka skola ...
"A NIJE ZANAT"
Ma sve je do toga koliko ćeš se ti potruditi bolan. Nije problem završiti ni 1. gimnaziju, ni 2. gimnaziju ako ćeš uzeti po pola sata dnevno knjigu
Upises Strojarsku il' Gradjevinsku ko' na konju si.
A ne ko' ja gimnazija pa se tarem iz dana u dan
korel22 je napisao/la:
Ti mu preporucujes Elektrotehnicku a prolazi dobrim u skoli + trazi da nema matematika ?

Edit: @korel Ti govoris da nema skole bez matematike,a od svih skola mogao bih reci da je matematika u Elektrotehnickoj najzastupljenija (znam iz iskustva). I da govoris da sam nepismen, a ti onako istreses iz rukava "neznam" ?
EmchO je napisao/la:
Ti mu preporucujes Elektrotehnicku a prolazi dobrim u skoli + trazi da nema matematika ? :o

Edit: @korel Ti govoris da nema skole bez matematike,a od svih skola mogao bih reci da je matematika u Elektrotehnickoj najzastupljenija (znam iz iskustva). I da govoris da sam nepismen, a ti onako istreses iz rukava "neznam" ?
nema skole bez matematike. To isto ja kazem neznam bosanski daj mi skolu bez bosanskog alo ? nepismen ?
@ Ovi gore idoli..
U elektrotehnickoj skoli ima najvise matematike :)
korel je napisao/la:
nema skole bez matematike. To isto ja kazem neznam bosanski daj mi skolu bez bosanskog alo ? nepismen ?
Kako mu možeš preporučiti elektrotehničku, matematika 4 puta sedmično + što imaju još 2-3 predmeta gdje ne možeš mrdnuti bez matematike?!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.