Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Best Moderator : 2010

728 pregleda · 51 odgovor · otvorena 15.05.2010. u 02:11

Evo jedna zanimljiva tema. Cilj teme je da ostali memberi daju koment o trenutnim moderatorima svakog podforuma, pocev ev od FanART-a. Kratko misljenje o svakom moderatoru, i po vasem misljenju kako radi svoj posao, sta je uradio do sada itd.

Tema za kritike/pohvale, mislim da ovih tema treba biti once a wheel.....

Trenutni podforum: FanArt
Moderatori:
- http://gamers.ba/profil/smoki/
- http://gamers.ba/profil/v3Tr0x/
- http://gamers.ba/profil/skala/
- http://gamers.ba/profil/archie/
v3Tr0x, pomaze koliko moze i zna 

Post dobio aplauz od ultranumb

v3trox il kako već .

Novi sam na sajtu odma me šamara.

Bojan v3tRoX najjaci ♥ moj glas za njega ;) respect+

Kratko i jasno : v3trox 
Najviše se trudi oko fanarta, najviše vremena provodi od ostalih moderatora u radu i pomaganju fanartu.
Iz nama ne znanih razloga, skala i smoki su postali malo neaktivni (bar iz meni ne znanih razloga) te je njihov posao, više-manje, preuzeo v3trox (il' kako već ide, nemoj se uvrijediti). Tu i tamo uskoči archie, ali s obzirom da je on mod "nove generacije", od njega trebamo tek očekivati bombastična iznenađenja ()
Dakle, što se tiče FA modova, v3trox je ubjedljivo najaktivniji, ali i najkonkretniji od svih modova uopšteno (ne uzimajući u obzir globale i admine).
Dakle, v3trox =)
Samo tako nastavi
Iskreno marko je najvise uradio za fanart...On je u pocetku sam bio sa skalom pa je dosao smoki !! Al za sve ovo fino je krivac marko !!

1. torQ7u
2. skala (uz pomoc marka on je bio zacetnik svega)
3. vetrox (najakativniji mod fanarta)

Cim vide da je Bojan dao aplauz nekom jer je glas'o za njeg, odma pocinje uvlacenje i preseravanje.

v3Tr0x : Nisu dobili aplauze zato što su glasali za mene, nego zato što su uopšte glasali. Kao da će ovi glasovi nešto promijeniti. =)

Eh ovako, u zadnje vrijeme medju ovim modovima Vetrox se najvise isticao po radu, trudu itd.Smoki je takodje prije radio, ali sad je malo neaktivniji.
Ni Archie nije daleko od njih :]

Iskreno da nebi bilo da sam se uvlacio u pakash Vetroxu, moj glas ide Archie-u
je mislim da tek dolazi "njegovo vrijeme" u administraciji. :]

po meni najbolji v3TrOx pomoze i trudi se oko svega nije da se uvlacim al eto po meni v3Tr0x rules :D

Tesko je reci ko je najbolji, ako gledamo Photoshop umijece, ali mogu reci koji je najaktivniji, koji se najvishe trudi: vetrox afkors.. Ostali manje vishe neaktivni, ali je vazno da su svi dobri momci.. I kada nesto rade, to je odlicno.. Zahvaljujuci njima FanArt je jedan od rijetkih podforuma gdje se zapravo nesto kvalitetno desava.. Htjeli mi to priznati ili ne..

Sve najbolje u daljnjem radu 
Iskreno najbolji, odnosno najredovniji moderator je v3Tr0x ...
Drugi najbolji moderator je archie ,stvarno dobar momak, kako zna uradit' rad to je za nepovjerovat' .

Archie ?!

Zašto ?

Dobro se sjećam njegovog početka i njegovih radova još sa nickom armin_hu Momak ne da je uznapredovao, neg' to je STRAŠNO ! Iskreno se nadam da će oživit ovaj podforum samo tako i sve najbolje mu želim u daljem radu

<3 brat !

Hvala, poz

Moj glas za v3Tr0x, jednostavno covek je najaktivaniji od nabrojanih!  

Moj glas ide Bojanu ( vetrox ) 

Stvarno , frajer se trudi 200 na sat ,nemam vise sta rechi. Samo nastavi care 

v3Tr0x , Momak odgovorno odradjuje svoj posao , vise i nego sto bi trebao je online , i rad je pomoci !

P.S. Samo napred stari i mnogo srece u nastavku rada !

EDIT : Samo da se nadovezem na Fractalovu temu , tj. tema je izuzetno korektna i smatram da ih u buducnosti treba u sto vecem broju realizovati ! 

- moj glas ide bojanu,v3Tr0xu, zato sto je jedini od moderatora uvijek dostupan i trudi se:)

:-*

smoki - Dobar lik, stari član, pomaže drugima, odlično radi sigove piše tutove i sl.

v3Tr0x - Po meni najbolji moderator iz razloga jer je mosta active jednsotavno vodi brigu o podforumu, smišlja konteste, radi radove, jednostavno, lik se maximalno trudi.

skala - Kad ga naljutiš nevalja Nije loš ni on, ali mi nije simpatičan.

archie - Također i sve pohvale na njegov račun, lik je vrh kao i v3Tr0x

Ko bi drugi nego BoYan =)

Mislim riječi su suvišne!

btw .. Bojane odu aplauz xD

Post dobio aplauz od smokan

Bojan jednosta owna : )
Teme koje on napise su prezanimljive , i kontesti koje on radi su odlicni.
Jednostavno najbolji je Fanart moderator po meni 
Za smokia, skalu i archia neznam mnogo , al' po nekim temam , skidam im kapu  

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.