Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Best Moderator : 2010

728 pregleda · 51 odgovor · otvorena 15.05.2010. u 02:11

Evo jedna zanimljiva tema. Cilj teme je da ostali memberi daju koment o trenutnim moderatorima svakog podforuma, pocev ev od FanART-a. Kratko misljenje o svakom moderatoru, i po vasem misljenju kako radi svoj posao, sta je uradio do sada itd.

Tema za kritike/pohvale, mislim da ovih tema treba biti once a wheel.....

Trenutni podforum: FanArt
Moderatori:
- http://gamers.ba/profil/smoki/
- http://gamers.ba/profil/v3Tr0x/
- http://gamers.ba/profil/skala/
- http://gamers.ba/profil/archie/
I ja sam malo na ovom forumu, al eto pratim neke slike i tako to. I po meni je najbolji v3tR0x. Samo tako nastavi!
Bojan ♥

Post dobio aplauz od ultranumb

Od njih cetvorice jedino znam za v3troxa zato sto me samara stalno... Ali momak dobro radi svoj posao, tako da mu zelim sve najbolje i da osvoji ovu nagradu ,ako nagrada uopste postoji ( :

Slazem se da ovakve teme trebaju da budu... Samo je mozda greska sto nije anketa zbog raje koja bi glasala bez nekog posebnog komentara... Ja cu pokusati da dam svoje misljenje objektivno a krenucu redom od "najgoreg" ka "najboljem"...

skala - za njega nemam neki poseban komentar... premalo se javlja da bih bilo sta rekao....

arcie - momak je nedavno dobio administratora, meni licno je pomogao oko mnogi stvari tj. sta god sam ga zamolio a što ste tice radova, prezadovoljan sam... Imao je ako se ne varam 2 zanimljiva kontesta ali s obzirom da je moderator odnedavno on je na trecem jestu.

smokii - razlog zasto si ti na drugom a ne na prvom mjestu je onaj 1 mjesec koji si bio INactive. Imas odlicne ideje, teme su fantasticne, realizacija jos bolja, samo sto ponekad imam osjecaj da ti je sve ovo malo dosadilo.

v3Tr0x - on je po meni najbolji FA moderator. Jednostavno, najredovnije je, svidjaju mi se njegove teme, puno pomaze van FA, desktop takmicenja su pun pogodak itd.

A sad jedna mala zamjerka mene kao obicnog membera a upucena je svim moderatorima. Ono sto ja a vjerovatno i mnogi drugi memberi zamjeramo jeste da kad neko dize RQ, vi ne odgovarate, ne dajete svoje prijedloge, jedostavno ne zelite da radite za bodove niti da pomazete ljudima kojima trebaju pojedine slike. Mislim da bi vi kao moderatori i pored TRL-a momci koji najbolje rade u PS-u na portalu, trebali cesce da odgovarate zahtjevima nama, obicnim PAINTerima.

Dosta od mene, budite mi FanArtističini
Bojan v3Tr0x

Ukratko nas je covjek :) heheh

Najbolji moderator iz ovog podforuma je bojan ili v3tr0x .

Razlog mog glasanja za njega jeste taj što od ovih navedenih sa njime imam najbolji odnos .
Upoznao sam ga i uživo i to extra momak.
Pored njega imao sam preko g.ba nekih kontakata sa arčivaldom itd. itd.

E sad ako vec neko iz administracije ovo odobrava ovu temu i slicne "buduce" ovakvoj znaci sve podforume da se glasa ali moraju biti 2 moderatora i vise .
Ako ima jedan onda on ide dalje .
Kasnije dignes 1 temu da se glasa za sve koji su prosli i naravno pored tog glasanja narod mora da kaze zasto bas za tu osobu glasa tacnije da objasni dobre i lose stvari te osobe ! Cisto da vidimo sta vam smeta i to ....

A i mogli bi za global moderatore pa i admine

Bitno je da se nesto radi

Jos nesto : > Sta ces sa onima kao sto je v3tr0x sto ima moda u 3 podforuma ?

mirofa je napisao/la:
Najbolji moderator iz ovog podforuma je bojan ili v3tr0x .

Razlog mog glasanja za njega jeste taj što od ovih navedenih sa njime imam najbolji odnos .
Upoznao sam ga i uživo i to extra momak.
Pored njega imao sam preko g.ba nekih kontakata sa arčivaldom itd. itd. :)

E sad ako vec neko iz administracije ovo odobrava ovu temu i slicne "buduce" ovakvoj znaci sve podforume da se glasa ali moraju biti 2 moderatora i vise .
Ako ima jedan onda on ide dalje .
Kasnije dignes 1 temu da se glasa za sve koji su prosli i naravno pored tog glasanja narod mora da kaze zasto bas za tu osobu glasa tacnije da objasni dobre i lose stvari te osobe ! Cisto da vidimo sta vam smeta i to ....

A i mogli bi za global moderatore pa i admine :P

Bitno je da se nesto radi ;D

Jos nesto : > Sta ces sa onima kao sto je v3tr0x sto ima moda u 3 podforuma ? :D
Slazem se sa tobom .. Imam i ja predlog... Npr da se objavi votanje za najnekorisnijeg clana na sajtu, to je sega ba kako vi Sarajlije to kazete ;)
Moj glas za v3Tr0x, jednostavno covek je najaktivaniji od nabrojanih! 

Tako da moj glas ide njemu 

Ne znam samo kad sam zadnji put vidio drugog moderatora osim Bojana da nesto radi. 
Ne pratim bas nesto FA forum, ali kad pogledam uvijek njegov kometar, sama, aplauz.... Ostali su neprimjetni.

A mozda mi se to samo i cini.

smoki - Inace super momak, radio je svoj posao odlicno. Ovarao mali milion raznih takmicenja, davao redovne kometare i ocjene na radove. Bio odlican moderator. Jedan od najboljih uopste. Nazalost, iz nekog razloga je manej aktivan koliko sam primjetio, a ako se dobro sjecam, cak je i jednom napisao da nece vise pokrtati takmicenja. Sto? Ne znam.

v3Tr0x - Dobar momak.... za izbjegavati. (:D) Sala mala. Dobar lik osim sto stalno prespava kad se dogovorimo za kafu, prosli put cak nije ni dosao pa smo MorgaN i ja na miru razgovarali (:P). Radi svoj posao onako kako se to i ocekuje. Ozbiljno, kvalitetno i efikasno. Pokretao dosta kontesta, nadam se da ce ih biti jos vise. Zna raditi u PS-u kao da sam ga ja ucio, ali to mu oprastamo jer ima finu frizuru i lijepe oci. 
Sve u svemu, zasad je najbolji FA moderator.

skala - Skala, skala, skala, royal flush. Nekada je bio odlican. Bio uz sami vrh sa Smokijem, ali eto. I on se nesto "povukao" i ne primjecujem ga. Ne znam sta da kazem. Situacija slicna kao sa smokijem.

archie - Ne znam momka niti sam ga nesto posebno zapazio po komentarima. Ne mogu nista reci o njemu.

'vako da ja velim kako mi to vojka u Fan Artu.

• Skala je ovde uopšteno najduže vremena moderator na sajtu (kad se gledaju svi moderatori svih podforuma). On ništa ne radi, al' njegova je poslednja. Meni kad nešto treba, njega pitam. =)

• Smoki je rek'o da polaže vozački. Ne znam za šta, al' kol'ko ga dugo nema, biće da je za avion s' pomoćnom letjelicom. Inače je momčina prava. =)

• Ja sam ono popularno zvanje u BiH - OFR, tj. obični fizički radnik. Ja sam stalno tu, brišem, šamaram, zaključavam, sprovodim ideje u dijelo, trpim uvrijede i tako to (uz to "vodim" još 2 podforuma, ali manje bitno). =)

• Archie nam je još uvijek rookie. Kad bude neko svježiji od njega u poslu, Archie će da ga maltretira.

Ko je najbolji procijenite sami. =}

PS. Kad se sve sabere i oduzme, ponajviše za ovaj podforum uradio je Marko, kojeg nikako ne treba zaboraviti.
kakve novajlije, jedan je torkju

v3tr0x nema price!

A i ostali su dobri takodje!:D
-Od kad su Marko skinuli moda , na mjesto stize Bojan,Koji ne samo da ozviljava podforum nego ga i dobija jos 3 moda.
Bojan je pokazao da je zasluzio moderatora i da zasluzuje ivise od toga , ali necemo u detalje  ♥ Bojan

-smoki INactive , skala isto , arcie isto ...
Po meni je v3tr0x najbolji.A i ostali su odlični naravno

Marko pa onda v3tr0x ili kako vec:D

Vetrox ubjedljivo najaktivniji. Dobar momak, jedina velika zamjerka, koja mi se ne svidja je njegov trenutni status. 

Moj glas ide v3Tr0x , jednastavno najaktivniji uvijek htjeo pomoci 

Moj glas ide v3Tr0x Jednostavno najaktivni je, voli pomoci, javlja se i na ostale podforume ;)
vetrox,momak koji voli da spava ,dosta dobrih ideja osmislio a jos vaznije i sproveo u djelo,i time nam pomogao da se malo upoznamo,zabavimo i naucimo sto sta,najaktivniji je ovdje i mozete dobiti info kad god vam zatreba,osim u vremenu od 03h-14h tad spava 
svakako i q7,koji je pored vetroxa takodje dosta ucinio za fa
Glas za > http://gamers.ba/profil/v3Tr0x

- jednostavno momak pomaze, trudi se .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.