Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Solucija?

387 pregleda · 36 odgovora · otvorena 13.05.2010. u 19:28

Pozz raja. Evo pošto mi na žalost pade BosniaHosting interesuje me da li ima ko hosting na Solucija.ba i da li su sigurni kvalitetni ljudi da naručim hosting?
Kako god pogledam meni najbolja solucija sto se tice web hostinga. Jedino sto ne znam jesul sigurni.
Uzmi od Solucije hosting i neš se pokajati imam ja forum na njihovom hostingu i nikako nisam imao problema.Vjeruj mi neš se pokajati
TitaniuM je napisao/la:
Kako god pogledam meni najbolja solucija sto se tice web hostinga. Jedino sto ne znam jesul sigurni.
http://itmedia.ba/strana.php?id=15

slobodno uzmi
Pa de makar predlozi nesto ako vec govoris da ne uzimam soluciju!
Tvoje iskustvo i iskustvo nekoga ko prepoznaje kvalitet je neprocenjivo. Da hosting ne valja solucija ne bi drzala kod sebe sajtove od nekoliko mobilnih operatera i televizija. Dovoljno je to reci, sve ostalo je suvisno.
OK hvala ipak cu se odlucit za njih. Hvala za pomoc!
Dobar ti je ovaj gameserveri, masine u BiH.
Fin lag ono igras bez problema...
TitaniuM je napisao/la:
Šteta jbt ne mogu naći nigdje normalan hosting. BosniaHsting zakon bio i sa domenam i cjenama i prometom.... De predložite neki hosting.
uzmi KGB neces pozalit ...od 30 pa nadalje je cijena!!!!
Uzmi bolan KGB neces se pokajati a ovi nasi hosting (osim raserv.org) samo su tako FAIL.
Koji qrac je*******e . Zasto vise blatite Soluciju ? . Vidite ovo, to sranje, sto vama laga kad igrate cs . Mora lagat, kad imate 234 programa upaljenih, tipa MSN mawi hehe, mozilla, pa jos programa sto vi koristite. + i do konekcije vam zavisi, jer ako vam je konekcija sranje, djaba ti server od KGB-a hbrate . Fuj ste vise . Solucija je barem ozbiljna kompanija, radi toga bi i narucio hosting kod njih, a ne nesto otvarate www.gameserveri.net , od kad ovo postoji ? Kako mozete uzimati nekakve hostinge i servere, od firme, koja ima kucni broj i javlja se mama domacica : "E sine, zovi iza 5, ja sam pravim rucak" . Mislim ono, j**o nebo kad ne mogu poletit.

Fuj .
Idoli jedni lik govori o web hostingu sta vam je.Web www.makina.ba,il solucija dobri su majkemi moj priatelj ima sajt od makine qori sajt :D

Il od solucije kako oces ! I sta crnite soluciju bkt
bTw:solucija,makina
Solucija da je ozbiljna kompanija nebi koristila ping faker, a i po cemu su im serveri sigurni?
Jer ne mozete hodat sa php shellom iz dira u dir? Ne, jer niste dovoljno skilled! (:
Vidim na sajtu im pise da su registrirana firma u njemackoj!? Po mojim izvorima, koji su sigurno tacni,
uopste nije registrirana firma, i po cemu bi bila opet ta firma ozbiljna, kad ja na support po par dana cekat moram?
Ja licno preporucujem, knownsrv.com ,pogledaj ovaj post, da vidis sta sve nude http://www.gamers.ba/forum/8/116231/siguran-i-jeftin-hosting/

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.