Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

hosting

108 pregleda · 11 odgovora · otvorena 15.05.2010. u 14:27

evo raja prisiljen sam da uzimam novi hosting nakon sto mi ga je bosniahosting suknuo za 120 km ... gdje da uzmeme novi hosting a da je siguran tj . nece se desit kao sto je sa bosnia pare pokupit i caoooo.... samo molim vas sigurne linkove pisite
dixbn11 je napisao/la:
www.extreme-cyber.com <3

Njima vjerujem!
koliko im vjerujes ??? tek nastala firma moguce je da uzmem na nekoliko mjeseci ali vise godisnje nista
moja preporuka ti je da kupis u USA ako ima skreditnu karticu...
kod nas ovdje je to sve slabo..al et ipak od bosanski hostinga najprije bi uzeo od solucije..
vebaso je napisao/la:
moja preporuka ti je da kupis u USA ako ima skreditnu karticu...
kod nas ovdje je to sve slabo..al et ipak od bosanski hostinga najprije bi uzeo od solucije..
a nemam kreditne katice u tomeje problem a vise ni jednom hostingu u bih ne vjerujem
pa nez bgm..
da imas kreditnu karticu lahko bi bilo..
BosniaHosting nije nikom "šuknula", svima će biti vraćeni hosting paketi : )
G4ZZ3L je napisao/la:
BosniaHosting nije nikom "šuknula", svima će biti vraćeni hosting paketi : )
jeli me zezas ili je to istina a evo jedan mi lik kaze da je dobio email sa ovakim sadrzajem

Žao nam je što Vas moramo obavjestiti da se firma BosniaHosting gasi. Naime, Datacentar gdje su smješteni svi naši serveri je greškom izvršio formatiranje naših servera, tako da su svi podaci izgubljeni. Takođe, morate naći novu firmu koja će hostovati Vaš web site.
www.totohost.hr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bihwig je napisao/la:
koliko im vjerujes ??? tek nastala firma moguce je da uzmem na nekoliko mjeseci ali vise godisnje nista
Vjerujem im toliko da znam sefa firme imam 4 servera kod nih :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.