Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dječak postao senzacija!

839 pregleda · 57 odgovora · otvorena 12.05.2010. u 20:30

Školarac iz Edmonda postao je internetska senzacija nakon izvedbe hita Lady Gage.
Njegovo ime je Greyson Michael Chance, ima otprilike 11 godina, a o njemu ne postoje nikakvi podaci osim videa koji je sam plasirao na internet.
Snimljen je dok na klaviru svira pjesmu 'Paparazzi' i pjeva je u svojoj neobičnoj verziji, za vrijeme festivala učenika 6. razreda u američkom gradu Edmondu, dok ga pozadi zadivljeno slušaju i promatraju oduševljene tinejdžerke. Snimka se u deset dana izvrtjela preko milijun puta, a mali Greyson tako postao senzacija.
'Lady GaGa je čudakinja, ali je jako talentirana i njezin glazbeni stil je onakav kakav bih volio imati kada narastem', napisao je na svojem profilu mladi i talentirani dječak.

Kako to on radi..
Kako to Lady Gaga radi

Izvor: Dnevnik.hr
SNACK24 je napisao/la:
Ajmo i mi. Sarajlic i iwdnplayson u tandemu ... ti sviraj ja pjevam
Ajde kako ti se cura zove ?
Philosopher je napisao/la:
A oni koji se furaju na facpalmove:

Just kidding. Dodaj u koleciju, mozda zatreba. :D

Tema:
Mali je prejak, ali orignal je original.
Gaga je Gaga. Jedinstven stil. Nekome se svidja, nekome ne, ali svi moraju priznati da je u tome jedinstvena. :)

samo sa takvim stilom i moze privuci paznju.. svi znaju gdje je bila kad je bila.. "normalna"

pardon, gdje je bio*
dam1r je napisao/la:
Nije da ne svira dobro i nije da ne pjeva dobro.. Suprotno, pjeva i svira odlicno. Ali kako god okrenes u Bosni ces naci 3 puta boljih
Nemaju u bosni klavira a ne da sviraju ovako.
voLume je napisao/la:
Jarane moj, ti kad imaš talenta svi te hoće. On se proslavio sa ovim, imao para ili ne, očekuje ga svijetla budućnost, barem u finansijskom pogledu.
Isto k'o i mene! ha ya
sto jes jes, nije los. skoro ko ja
buahaha
bolji mali od nje 3x
iwdnplaysson je napisao/la:
Ajde kako ti se cura zove ?
Pa nemam curu, ali posto cemo bit ko on, pokupit cemo par
SNACK24 je napisao/la:
Pa nemam curu, ali posto cemo bit ko on, pokupit cemo par
Valentinu, međeđe !
Snimak se nije "izvrtio" milion puta , kao sto ti kaze , pogledan je rekordnih za sada 57.280 , sto je jako velika cifra !

Pjesmu cu tek da poslusam , ne palim se na djecake !
Ma ekstra je klinjo..

Samo da je normalan i da voli capi :) da nebude gaycna

I da je normalan sa glavom posto vidim ima neke tikove sa nogom

Fenomenalan glas ima
ash je napisao/la:

samo sa takvim stilom i moze privuci paznju.. svi znaju gdje je bila kad je bila.. "normalna"

pardon, gdje je bio*
jel to lady gaga facepalm?
Svaka mu čast, bolji je od nje +1 što on svira i pjeva . Svaka čast još jednom =D
Odlicno pjeva Ali pravo me nervira sto je isti onaj biber,to me pravo nervira.
Bar bi pojeb'o one u publici, ak nistA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.