Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Dječak postao senzacija!

839 pregleda · 57 odgovora · otvorena 12.05.2010. u 20:30

Školarac iz Edmonda postao je internetska senzacija nakon izvedbe hita Lady Gage.
Njegovo ime je Greyson Michael Chance, ima otprilike 11 godina, a o njemu ne postoje nikakvi podaci osim videa koji je sam plasirao na internet.
Snimljen je dok na klaviru svira pjesmu 'Paparazzi' i pjeva je u svojoj neobičnoj verziji, za vrijeme festivala učenika 6. razreda u američkom gradu Edmondu, dok ga pozadi zadivljeno slušaju i promatraju oduševljene tinejdžerke. Snimka se u deset dana izvrtjela preko milijun puta, a mali Greyson tako postao senzacija.
'Lady GaGa je čudakinja, ali je jako talentirana i njezin glazbeni stil je onakav kakav bih volio imati kada narastem', napisao je na svojem profilu mladi i talentirani dječak.

Kako to on radi..
Kako to Lady Gaga radi

Izvor: Dnevnik.hr
Isto Justin Bieber, pojavio se na u2bu, senzacija i on će da uzme para -,-
Gay ?

Mali prejak ocm :O

Sta je ovo s post boxom, nesto se izduzilo ovo gore :O
Danas jedina sansa da se dobije nekih 5-6 minuta slave da se bude neki od fejkova lady gage.
je.o majku ala svira
svaka mu dala...ofc vode iz bokala
Kroks je napisao/la:
Danas jedina sansa da se dobije nekih 5-6 minuta slave da se bude neki od fejkova lady gage.
so sad and so true

+1

Isto ko Justin Bieber koji me jako puno nervira xD

al dobro pjeva sto jeste, jest
Mali ima predobar glas... Covjece pjeva mi bolje od Lady Gage
Svaka cast za njega.

btw. Neko je pojeb'o ovaj forum, pogledajte koliko je ova crta odmaknuta od naslova posta...
Naqpit će pičaka s ovim, nema šta.
Mali zadivljuje, medjutim steta je sto je svijet postao samo za one koji posjeduju novac ... on bez menadzera nece ni dokle' ... GL mu u daljem zivotu ...
iwdnplaysson je napisao/la:
Naqpit će pičaka s ovim, nema šta.
Ajmo i mi. Sarajlic i iwdnplayson u tandemu ... ti sviraj ja pjevam
Kakav on, Ekrem je Ekrem.
GOSPODA ! :)

I on ce najvjerovatnije ko Justin Biber...
FritzzYYYY je napisao/la:
Mali zadivljuje, medjutim steta je sto je svijet postao samo za one koji posjeduju novac ... on bez menadzera nece ni dokle' ... GL mu u daljem zivotu ...
Jarane moj, ti kad imaš talenta svi te hoće. On se proslavio sa ovim, imao para ili ne, očekuje ga svijetla budućnost, barem u finansijskom pogledu.
aer0 je napisao/la:
je.o majku ala svira
svaka mu dala...ofc vode iz bokala :D
kakvo sviranje tutankamon te j**o?

glas , glas ... POKID'O!

Dao lekciju Lady Gagi :D
voLume je napisao/la:
Jarane moj, ti kad imaš talenta svi te hoće. On se proslavio sa ovim, imao para ili ne, očekuje ga svijetla budućnost, barem u finansijskom pogledu.
Hvala bogu kad je tako, kad bar znam da jedna dusa na svijetu nece gladovati!

Naravno da je istina to sto si rekao, ali opet koliko ih se proslavi sam osa parama(bez ikakvog talenta) - kompovi danas mogu napraviti i od konja - pjevaca ... hAyA
mali

lejdi gaga

oni koji slusaju lejdi gagu
Nije da ne svira dobro i nije da ne pjeva dobro.. Suprotno, pjeva i svira odlicno. Ali kako god okrenes u Bosni ces naci 3 puta boljih

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.