Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Slušalice :S

182 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.05.2010. u 15:29

Dobar dan :]

Maloprije s' Vladom na ts-u zajebavamo se hahu i odjenom meni se učini da ga slabije čujem. Ja ono WTF de reko Vlado pričaj nešto glupo po običaju i kad čujem neradi mi desna. Znači sve vrijeme slušalice su mi bile na glavi tj. nisu pale. Sve se desilo odjednom, nije se ništa čulo. Šta da radim.

Teba odobrena od vlex-a i ko mi pomogne ako je uopšte moguće dobija aplauz 1,2,3
Takodje imam taj problem, slusalice su skupe... ja to nastimam preko ovog zvucnika znaci ovaj ulaz za zvucnik kada ga ukljucim tj. da i slusalice i zvucnici budu odjednom ukljuceni onda rade obje... ali ga negurnes do kraja vec do polovice ... to mi je bilo jedino rjesenje ...

AKO NEKO ZNA DO CEGA MOZE BITI I MENI TREBA:)
Probaj uvrćat' kabal, možda gubi kontakt negdje, često mi se dešavalo.
Vjerovatno je ovo što je iwdn rekao, da se gubi kontakt unutra negdje. Pusti neku muziku, uvrći kabal i vidi hoćel proraditi.Ako je do toga, samo trebaš čekati kada će obje prestati raditi.

edit:

apphex ne pravi se pametan
voLume je napisao/la:
Vjerovatno je ovo što je iwdn rekao, da se gubi kontakt unutra negdje. Pusti neku muziku, uvrći kabal i vidi hoćel proraditi.Ako je do toga, samo trebaš čekati kada će obje prestati raditi.

edit:

apphex ne pravi se pametan
Evo radio ništa :S . Radi mi lijeva a kod lijeve e onaj glavni priključak :S
Probaj to mjesto gdje ti kabal ulazi u slusalicu malo pomjeraj ..Tako je bar kod mene trenutno..
iwdnplaysson je napisao/la:
Papak nije uvrćat, već UVRTAT !
iwdnplaysson je napisao/la:
mislim da je u pravu iwdnplaysson negdje slusalice gube kontakt i to pokusaj
rastavi slusalice i vidi da se niju dvije zice spojile na onim malim zvucnicima sto idu na usi
meni ne radi s prednje strane priključak na kućištu. prije je radilo i restartirao sam komp i sad ne radi ni za mikrofon ni za slušalice. sve je priključeno 100%
To vam se sjebalo zato sto stolicom prelazite preko kabla (dole)

Savjet : baci ih kroz prozor

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.