Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

3. Svjetski rat počinje 2010 god. ?

720 pregleda · 70 odgovora · otvorena 06.05.2010. u 15:56

Evo nakon dugo vremena nije bila tema ovakvog sadržaja za diskusiju, pa bih volio da kažete svoje mišljenje što se tiče tih proroka/proročica i slično...

[i]3. svjetski rat počinje 2010.

2046. uzgajat će se ljudski organi, a 2076. vladat će komunizam - tvrdila je Vangelia Gušterova

Iako je umrla prije 12 godina, slijepa bugarska proročica Vangelia Gušterova, poznatija kao Baba Vanga, slavu je stekla i izvan domovine zahvaljujući internetu i ispunjenim proročanstvima o svjetskim katastrofama, a sada su se mnogi zabrinuli zbog njezina predviđanja da će treći svjetski rat početi 2010.

Svojedobno je bila predvidjela početak Drugoga svjetskog rata, potonuće ruske nuklearne podmornice Kursk: "Potkraj stoljeća, u kolovozu 1999. ili 2000., Kursk će prekriti voda i svijet će plakati nad tim." Riječima "Strava, strava! Američki blizanci past će nakon što ih napadnu čelične ptice, vukovi će zavijati u grmlju, nevina krv bit će prolivena" vidovnjakinja je predvidjela napad na Svjetski trgovački centar 11. rujna 2001. Blizanci su doista srušeni, i to u vrijeme mandata predsjednika Busha čije prezime u prijevodu znači znači grm.

Vanga je predvidjela i perestrojku u SSSR-u te smrt princeze Diane, a priča se i da ju je u vrijeme Drugoga svjetskog rata posjetio Hitler koji je iz njezine kuće izašao uzrujan jer mu je prorekla neslavan kraj. Točno je predvidjela i vlastitu smrt 11. kolovoza 1996., a zabrinutost su izazvali nedavni sukobi u Gruziji koji su također našli mjesto u njenim vizijama. Kad je riječ o trećem svjetskom ratu, Baba Vanga bila je prorekla da će početi nakon pokušaja atentata na četiri državnika i sukoba u Hindustanu 2010.

Rođena je 3. listopada 1911. kao Vangelia Pandeva Dimitrova u Strumici u Makedoniji. Vid je izgubila kao 12-godišnja djevojčica, kad su ju nakon oluje pronašli zatrpanu prašinom i kamenjem, s očima punim pijeska.

Neko se vrijeme školovala u školi za slijepe u Zemunu gdje je naučila brajicu, svirati klavir, šiti. U Bugarsku se morala vratiti nakon smrti pomajke da bi se brinula za mlađu braću i sestre.

Tvrdila je da njezine paranormalne sposobnosti imaju veze s nevidljivim bićima koja joj šalju informacije o prostoru i vremenu. Prorekla je i da će ljudi, tek za oko 200 godina, uspostaviti vezu s izvanzemaljcima iako mnogi od njih već godinama žive na Zemlji. Dolaze s planeta koji se zove Vamfim i treći je planet od Zemlje. Recentna istraživanja koja pokazuju da na Europi, Saturnovom mjesecu možda postoje tragovi života mogla bi se pokazati kao vrlo istinita.

S obzirom na to da je bila u dobrim odnosima s vrhuškom bugarske komunističke partije te da je često viđana u društvu Todora Živkova, skeptici smatraju kako je svoju popularnost mogla zahvaliti barem djelomično informacijama koje je dobijala od bugarske tajne službe. Također, baba Vanga govorila je u vrlo jakom dijalektu i bila polupismena tako da su njene riječi tumačili i zapisivali njeni suradnici.

S druge strane, ruski istraživači paranormalnog zanimali su se za babu Vangu, no njihovi su zaključci i dalje tajna, jedino se zna da je opći dojam koji je ostavila na Ruse prilično uvjerljiv.

I neki poznati ljudi s prostora bivše Jugoslavije pohodili su bugarsku proročicu - tako Lepa Brena tvrdi da joj je brak sa Slobodanom Živojinovićem prorekla upravo baba Vanga.

Baba Vanga bila je vrlo neugodna prema ljudima koje je smatrala zlima, gotovo je uvijek raskrinkavala njihove grijehe i mane. Bavila se i liječenjem i smatrala da se ljudi moraju liječiti prirodnim lijekovma koji rastu u njihovom zavičaju.

Izvor : click [/i]

Samo da želim da čujem vaše komentare na sve ovo !

@ edit Pravila Foruma ;
1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se
3 svijetski rat = unistenje planete zemlje kako ? ovaj baca ovamo atomsku bombu, ovaj tamo i eto
Ja sam čitao Nostradamusova proročanstva.On je također rekao da će izbiti III svjetski rat, i to na početku između Francuske i Italije. Sve je moguće
hm... ono sta je rekla ostvarilo se.. vidjet cemo za ovaj rat :D tn nt nt nt :D Igramo cs uzivo :D hahhahah
Iskreno nevjerujem u ovo niti respectujem ova prorocanstva to jedino dragi Allah zna kad ce biti i kako ce biti.
hahahaa

samo se zamijat tim ludim likovima ;)...

ja sam slusao sta su pravi strucnjaci govorili a ne neke stare corave babe..

3. svjetski rat nece jos dugo biti... bas zbog ovih atomskih bombi.. jer kad bi poceo svi bi pomrli ....

ne vjerujem u te maje i te proroke ;)

ali ipak: Zivi svaki dan kao da ti je posljednji ;)
MASIV_ je napisao/la:
hm... ono sta je rekla ostvarilo se.. vidjet cemo za ovaj rat tn nt nt nt Igramo cs uzivo hahhahah
i jab htio cs uzivoo XD.. bas da vidim ocel ww3 pocet ... govorili su bit ce smak svjeta tad napusis se , napijes , drogiras ono tamo nidje smaka svijeta AHAHHA i dzabe u kazni zavrsis
Valja na more sto prije.
4meL je napisao/la:
Iskreno nevjerujem u ovo niti respectujem ova prorocanstva to jedino dragi Allah zna kad ce biti i kako ce biti.
profesionalac0 je u pravu. Niko ne bi trebao vjerovati u ovakve tako reci gluposti al et neko i u to vjeruje. Medjutim ja samo vjerujem u moju vjeru i u Allaha Dž.š.
kad pocne 3 svijetski rat ja cu pokupiti djecu zenu i pravac njemacka hocel ko sa mnom da idemo zajedno?
3. Svjetski rat ce se 100% desit, samo ja smatram da nece bit zbog nekih ovakvih olakih razloga. Po meni vodit ce se rat radi vode ili hrane. Zasto zbog vode? Pitke vode je jako malo, dosta zemalja nema pitku vodu. Zasto zbog hrane? Zato jer retardirani Amerikanci potrose tone i tone biljaka da bi na kraju dobili kravu od 200 kg koju ce stavit u meni McDonald'sa.
Crkli dabogda retardirani Amerikanci i njihovi McDonald's Burger King i ostali :D.
Ma sta da ti kazem Azmire, bit ce kako je zapisano.

Nije da nevjerujem, a nije ni da poricem.
Spominjete Allaha, neke druge Bogove?
Kako jednostavno ne razumijete koliko je samo Bogova bilo? Sad govorimo to je praznovjerje bilo... I ovo je jednako praznovjerno. Kako tumacite to da 75% Biblije se moze pronaci i u Egipatskoj mitologiji? To da je Isus imao identican zivot kao i jedan Egipatski Bog sunca?
Sranja cista, samo pune glavu jadnom narodu da bi pare dobili. Zasto je propala Egipatska mitologija, Grcka mitologija, Rimska mitologija... Jednostavno vise nije bilo koristi od njih, ljudi su se poceli mijenjat, shvatili su napokon. Al' onda se pojavi Krscanstvo, Islam... Pitate se zasto te vjere nisu propale? Jer je napokon bilo koristi od njih, novac se pojavio, crkve su punile budget novcem pranjem mozga jadnog naroda. Biblija kaze Bog je stvarao Zemlju 7 dana? Jednako dugo mu je trebalo da stvori Zemlju, kucu zivog bica i zivo bice? SRANJE!
Razmislite malo.
Nostradamus je jači

on je zivio tamo u 16 stoljeću

predvidio 2 svjetska rata; ubojstvo kennedya... ima dosta njegovih proročanstava ali nisu preobličena na normalni govor jer je on pisao ta proročanstva kao male pjesmice zato što je u to vrijeme za proricanje i ta sranja bila lomača

imo sam onaj magazin "meridijani" pa sam čito ...

EDIT:

Nostradamusova proricanja
Nemojte bit djeca i bavit' se glupostima, ako bude bude, a do tada uzivajte.
ma bit ce 3 svjetski rat kad riddle zapuca ima da odbrani sve nemogu nam nista .
Pa zar je moguće da se još opterećujete ovim sranjima ? Zar do sada niste shvatili da NE POSTOJI čovjek koji može reći šta će se desiti sutra a kamol' za 10 godina ? Bio ti vjernik ili ne, umrijet ćeš kad ti je suđeno i gotovo. I ako izbije Treći svjetski rat, to će biti rat na relaciji Amerika <=> Rusija, možda eventualno se umješaju i one najistočnije zemlje. Mogu i ja danas reći mene Bog posl'o, ja sam prorok i reko mi da vam kažem da ćete svi pomrijeti ako ne prestanete psovati. Tu me niko ne bi j**o ni 2% a kod ovih gluposti fatate se za naku slijepu wanna be Džemilu ? Sazrite već jednom, skontajte se, pokopčajte te kablove u glavi ...
Moje mišljenje i moj stav, hvala.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.