Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 10 bodova

Dog tag's pomoc

530 pregleda · 11 odgovora · otvorena 17.08.2006. u 20:22

Trazim vec duze vrijeme gdje se moze u BIH kupiti dog tag lancici/previsci ako ne kontate na sta mislim evo slika

Dakle treba mi mjesto neko u bih grad ofo ono gdje se moze uzeti dog tag po mogucnosti costom znaci da napise sta ja hocu a ne recimo in jesus we trust ili i love ricky martin
toliko od mene evo svih 50 bodova ako treba samo nadjite mi
U BiH nisam nidje vidio, al jesam u Dubrovniku i kostali su tada 20 Kuna
ja sam bio neki dan na bascarsiji u sarajevu i tamo sam to vidio... ali posto nisam kupovao ne znam cijenu... ali tamo ima sigurno... a prosle godine sam ih vidio i u mostaru...
Ja ih nisam vidio u Hrvatskoj, ali bi volio fakat znati gdje ima u Sarajevu da se uzme !?

Fakat je sminka, mada nefuram taj stil ...
Rješenje
               Chemical je napisao/la:
Ja ih nisam vidio u Hrvatskoj, ali bi volio fakat znati gdje ima u Sarajevu da se uzme !?

Fakat je sminka, mada nefuram taj stil ...

pa rekao sam.... na bascarsiji.... lol... citaj...

@JaX Gdje u mostaru ?

20-tak metara od mosta... e sad ti ne znam koja je koja strana jer nisam mostarac... ali pogledaj.... naces sigurno..
Ima u kazandziliku (sarajevo carsija) mala ulcica preko puta ( semsine limarije ) "iz drugog smjera" tj kad izadzes iz begove dzamij3 prva prva ulicica desno i sa desne strane tolko od mene
               yassa je napisao/la:
Ima u kazandziliku (sarajevo carsija) mala ulcica preko puta ( semsine limarije ) "iz drugog smjera" tj kad izadzes iz begove dzamij3 prva prva ulicica desno i sa desne strane tolko od mene

hahah nemogu da vjerujem da ti nesto objasnjavas sa "kad izadjes iz dzamije" cafire jedan dzamiju samo na slikama vidio
               FreeStyle je napisao/la:
oces kupit od mene pise Mess With The Best and Die Like The Rest

ako nece on hocu ja...
               ken0 je napisao/la:
imas na otoci..lik ti ime gravira i sta hoces...100% imas...

gdje je otoci ? xD sry

stavio sam felixu 10 bodova evo raspodjelicu i ovo ostalo samo mi PM ajte lokacije te
moram u mostar svakako radi suplemenata za trening pa cu tamo najvjerovatnije traziti

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.