Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SLISKOVIC NAPUSTIO !

644 pregleda · 20 odgovora · otvorena 07.09.2006. u 10:06

-BiH 1-3 Mađarska: Ostavka Blaža Sliškovića
Osjećam moralnu obvezu da se povučem. Odluka mi je teško pala, proveo sam više od šest godina s ovim igračima, ali sada je trenutak da otiđem kako bih svom nasljedniku ostavio mogućnost da nešto pokuša napraviti u nastavku kvalifikacija

http://www.nogometni-magazin.com/euro2008-72d.shtml

date : 7.9.2006
jao sto ode
pa meni je bio bas dobar i doveo je BiH daleko
steta ...zar je proslo 6 godina otkad je on trener ?
woow meni je to kao da je od prosle godine ... ccc kako ove godine prolaze
Nista neocekivano, rekao je to poslije utakmice sa Francuskom, "treci ciklus uzastopno nisam uspio.. Mislio da nije vise fer".. Takodje je rekao da ce se vjerovatno citav nogometni savez mjenjati, stim i onaj supak Munib Usanovic..

Balz je odlican trener, ali mislim da je napravio pravi potez, jbga mozda ce doci neko drugi,bolji, koji ima bolje planove za pepku..

pzz
i ja bi napustio reprezentaciju kad bi izgubio od madjarske 3 : 1
unleashed je napisao/la:

lagano... SRAMOTA... ovo je gore nego onih 0-13 sto je izgubo san marino od njemacke... oni bar znaju da ih je pregazila fudbalska velesila... a ne mi gubimo od najvecih sabana na svijetu
Blaz sliskovis nije nista kriv ISTO CE BIT kad novi dode isto.

Drugo je to sto hrvat i srbin nece da igra za reprezentaciju (nece da da sve od sebe) ali mora bit u prvih 11 radi UEF-e.
Dok ta mrznja neprestane mi necemo imar rep.

2.Kakav Barbarez,Bolic itd... Ok je to sve oni su extra igraci ali kad treba igrat za velike pare u njemackoj nece niko sa 35-36 godina lomit zglobove radi BH.

pz.

Zadnji edit: 07.09.06 u 11:51:11

Mnogo je ucinio za reprezentaciju, sad swe zavisi od onog ko ce doci, ako dodje neko kao on to ce biti extra, ako ne nema na na europskom do 2084
jest nam nivo igre malo uzdigao posljednjih godina, ali bilo je stvarno vrijeme da ode...jos da hoce usanovic otici > > >

btw.ovaj sto govori za srbe i hrvate u repki, neka se uozbilji, thx...

Zadnji edit: 07.09.06 u 12:08:20

Steta al hvala njemu ... barem je kvalitetno vodio Reprezentaciju.
mozemo samo sanjati da cemo otici na EURO 2008,Sliskovic napustio,pa ce tako i barbarez i ostali,necemo se mi plasirati do 2598.jbg. al tako je
ala ala ala to nevalja ti si meni sve dalja i dalja (ewropa)
aj neka mu je sa srecom...da hoce usanovic otic mozda bi nest bilo od nase repke..al ovako dok je on tamo..donji smo 100%...samo da vidimo sad ko ce naslijedit sliskovica...
rega lik.ali bilo mu je vrijeme da napusti mozda ce doci neko bolji...
adiss je napisao/la:
Blaz sliskovis nije nista kriv ISTO CE BIT kad novi dode isto.

Drugo je to sto hrvat i srbin nece da igra za reprezentaciju (nece da da sve od sebe) ali mora bit u prvih 11 radi UEF-e.
Dok ta mrznja neprestane mi necemo imar rep.

2.Kakav Barbarez,Bolic itd... Ok je to sve oni su extra igraci ali kad treba igrat za velike pare u njemackoj nece niko sa 35-36 godina lomit zglobove radi BH.

pz.

Blaz kriv je na zadnjoj utakici tj. protiv Madarske zato sto je expermentisao njemu svaka chast mnogo smo se poboljsali za njega bili smo 70-80 na ljestvici sad smo puno blize vrhu al eto bilo je vrijeme da ode bit ce tesko sa navim trenerom.Sto se mene tice Barbarez se bori koliko moze i ja mislim da bi on umro za ovu reprezentaciju ovu drzavu kao sto bih ja ucinio tolikoo od mene
feelix je napisao/la:
lagano... SRAMOTA... ovo je gore nego onih 0-13 sto je izgubo san marino od njemacke... oni bar znaju da ih je pregazila fudbalska velesila... a ne mi gubimo od najvecih sabana na svijetu

Za tebe i za tog unlesh... imam samo jedno kratko pitanje. JESTELI IKAD POGLEDALI TEKMU A REPKE?

To moze reci samo onaj ko veze nema o fudbalu, ku neprati repku, a i sami znamo šta se desilo u zadnjoj utakmici. Penal nidje veze + žuti :O

Stvarno ne znam sta da kazem kad dodjem i vidim ovakve pojedine komentare onih koji veze nemaju! SRAM VAS BILO!
Isto ce biti i kad dodje novi,a svaka cast momcima sinoc pokazali su se dobro,nemojte sad izgubili ofo ono,sudija ko qurac
Pametan...mnogo je ucinio al djaba izgleda...haj bar nek nauci ENGLESKI
Ma meni je dobar bio...pricajte vi...sa njim su najveci rezultati bili....sad kad nam dode neki ljakse zalicemo...a sto se tice madarske...svaka cast!!
unleashed je napisao/la:

ti si jedan moron.
bez uvrede, al fakat
seYo~ je napisao/la:
ti si jedan moron.
bez uvrede, al fakat

potpisujem!

seyo ima još jedan koji mu se pridruzio..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.