Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

BiH 1'st win

568 pregleda · 20 odgovora · otvorena 09.09.2006. u 22:10

eo nakon poprilicno losih igara, nasa kosarkaska reprezentacija je konacno "uvjerljivo" savladala reprezentaciju Izrela i tako povecala kolko-tolko sanse za ulazak na EP u Spaniji...

Fakat su odigrali jako dobro, onako kako znaju i kako mogu, nisu se previse raspucavali sa pokusajima za 3 poena, dobro igrali odbranu, dobro skakali i uspjeli su pobjediti...

svaka cast momcovi

idemo na pobjedu u Portugal...

go bih goo
go go go and gl & gg
Mah, bolje reci da je publika odigrala svoje, nesto slicno i sa bosnom se desava u goodyear ligi, kada 7000 ljudi navija za nas, naravno da cemo pobijediti,a onda odemo na evropsko i sve po starom... , ali eto buduci da nam i samo ucesce visi u zraku, ja im zelim svu srecu...
Ma da Izrael nismo pobijedil ne znam...ono s madarskom u fudbalu..i sve ostalo..raspad sistema!
Saka cast nasim momcima, neocekivano su dobrio odigrali .. iskreno svaka cas ... i evo idu nam sanse za ulazak u EP u Španiji ... GL&HF nasim momcovima!
Sretno!
gledao sam utakmicu na tv-u,momci su stvarno odigrali preljepo utakmicu,odigrali su zaista timski,i ako nastave igrati kao sto su danas odigrali bas timski svi spojeni u jedno ima sansi da pobjedimo i Portugal i Makedoniju i odemo na EP i tamo ostvarimo dobar plasman,samo tako neka igrauju,momcima svaka cast,uz njih smo,uz BiH.
Isto tako treba nafaliti i u sjedecoj odbojci momke zasluzuju sve najbolje,svaka im cast gledo sam na Tvu osvjaju sve zivo opet su nesh osvojili svaka cast !moro sam ovo usput
gg momci !
               ManiaCS je napisao/la:
koliko je bilo na kraju ?

85:63
               godfather je napisao/la:
Mah, bolje reci da je publika odigrala svoje, nesto slicno i sa bosnom se desava u goodyear ligi, kada 7000 ljudi navija za nas, naravno da cemo pobijediti,a onda odemo na evropsko i sve po starom... , ali eto buduci da nam i samo ucesce visi u zraku, ja im zelim svu srecu...

al sere i "bih savladala reprezentaciju Izrela " i to cak simbolicno

gj
idemo u baraz
               pretender je napisao/la:
al sere i "bih savladala reprezentaciju Izrela " i to cak simbolicno

Sta ti znas sta je simbolika, maloumac, de se ostavi stvari kojima nisi dorastao, sve je ovo istina sto sam napisao, mi mozemo odlicno igrati samo kada nam publika pomaze, poslije to vec teze ide, zasto ovako dobro nismo igrali protiv izraela kod njih i makedonije?...a to sto ti izvlacis zakljucke da ja umanjuem uspjeh bih jer je igrala protiv izraela....to nije vrijedno odgovoranja i diskusije...i pls me popusti vise...
Mozete vi pricati kolko hocete ali izrael ima puno jacu domacu ligu od nase ( Macabi Tel Aviv). E sad sto se tice nase reprezentacije.. nije bas najbolja trenutno al eto trude se.
hwala ***u, napokon jedna pobjeda
mislim da mozemo proc,
ale ale !!! BIHBIH!!
bola cudo su

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.