Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

After Sql life

508 pregleda · 57 odgovora · otvorena 05.05.2010. u 23:37

Bliži se kraj školske godine, kako za neke koji će tek upisati srednju, neki fax, neki na pos'o, eto šta znam

Da vidimo malo kakvi su vaši ciljevi, osim gaminga u ovom slučaju, šta ste planirali, i tako to.

Završavam četvrti razred hotelijersko turističke škole, da mi je samo proć kako bilo, al' se troumim između tacne ( čitaj konobarisanja ), informatičkog fakulteta, i lopate + mješalice ( čitaj, bauštele ) .

Ajde da čujemo vas.
-Kakav gaming bola', skola prva.
Neznam dal' cu uopce proc' u sk., borim se jos.
< Da mi je jos dvije pozitivne iz matematike
< Samo za to molim Boga <3

< Tičing, tičing und onli tičing
Ja cu ABD evo ovaj 8 zavrsit odlicnim.Upisujem Informaticku u Travniku..:)
Mani se škole, najbolje je irgetovat
A ja... Ako ne obnovim ni jednu, završit ću fax za 3 godine aBd
silver je napisao/la:
< Da mi je jos dvije pozitivne iz matematike

< Tičing, tičing und onli tičing
< Da mi je još jedna pozitivna iz knjigovodstva
Ja ću možda računalstvo,uglavnom uz tehnolgoiju će biti vezano.
Ja kontam kako ću da odmorim muda od smora zvana škola. Završavam prvi srednje, prolazim aBd 4kom najvjerovatnije, kuliram i tak' ... Nastojim što manje gledat profesore i one moje glavonje iz škole da ih zaboravim prve dane raspusta. Ugl. after sql life će se svoditi na bazene, zajebanciju, komp i nekada u julu more
empty_king je napisao/la:
Ja kontam kako ću da odmorim muda od smora zvana škola. Završavam prvi srednje, prolazim aBd 4kom najvjerovatnije, kuliram i tak' ... Nastojim što manje gledat profesore i one moje glavonje iz škole da ih zaboravim prve dane raspusta. Ugl. after sql life će se svoditi na bazene, zajebanciju, komp i nekada u julu more
Lako je vama, mladima ..

+ sve se nema, na more se ide
Ponovo u augustu u skolu
Ja sam zasadio gandje. I nadam se da ce uspjeti jer ako ne uspije zajebao sam sebi raspust. A djed mi je pocupao biljke, svejedno ja sam ih o5 vratio a sad.... XD

-planiram se rastaviti od tijela abd sa srecom :D
Brate jedna rijec ti je dovoljna da zakljucis sve. :D
HEMIJA! :D

Medicinska skola je u pitanju :(
HeadZoore je napisao/la:
zavrsavam 1. razred mozda xD
sretno
Ma je**m ti kraj i fax i sve. Fucked up sam totalno.
- Khm posto dobro poznajem rad na motici ja cu vjerovatno trazit neki posao gdje je najmeksa zemlja :P
Zavrsavam drugi razred Gimnazije. Matematika me muci, od pocetka godine imam 4,3,2,2,2,1,1, al dobro je pa gleda cijelu godinu. Uglavnom bice valjda na kraju 4.5 ukupan prosjek, ostale ocjene su dobre. Pros'o sam i prvi peticom, valjda cu i ovaj aBd.

Planiram upisat' arhitekturu poslije ako se mogne..
Svi putevi vode u Mostar.

cu

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.