Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

After Sql life

508 pregleda · 57 odgovora · otvorena 05.05.2010. u 23:37

Bliži se kraj školske godine, kako za neke koji će tek upisati srednju, neki fax, neki na pos'o, eto šta znam

Da vidimo malo kakvi su vaši ciljevi, osim gaminga u ovom slučaju, šta ste planirali, i tako to.

Završavam četvrti razred hotelijersko turističke škole, da mi je samo proć kako bilo, al' se troumim između tacne ( čitaj konobarisanja ), informatičkog fakulteta, i lopate + mješalice ( čitaj, bauštele ) .

Ajde da čujemo vas.
Ja svoju zavrsio prije 3 god.. i kroz 15 dana dobio poso... borite se ljudi , je***o je ovo vrijeme. Doce dan kada nece biti babe i mame , pa cemo sve sami morati , morat cemo postati ljudi preko noci i svu odgovornost sve obaveze sebi prepisati!
iwd kralju ti si se zajebo za citav zivot sto si ikako upiso turisticku..:D nema gore skole ..ja sam je zavrsio :D
st0k3 je napisao/la:
iwd kralju ti si se zajebo za citav zivot sto si ikako upiso turisticku.. nema gore skole ..ja sam je zavrsio
Ne vidim po čem škola nevalja, lagana je što se tiče učenja, nikad ništa nisam pipnuo,a prolazio do trećeg sve četvorke. Sad će bit' trica jebiga.

A za posao, hoteli, restorani, more, itd. Samo nek nije lopata. Najviše tražena struka.
2. sam razred gimnazije i sve sam do sad razrede prolazio peticom,pa pretpostavljate da mi je gaming jaca strana :).nakon gimnazije vjerovatno upisujem neki elektro tehnicki fakultet jer volim matematiku i fiziku i idu mi ti predmeti :D
davno sam skolu zavrsio tako da sam odavno na raspustu, klosarim zajebavam se. ovi sto idu u skolu sretno
iwdnplaysson je napisao/la:
Ne vidim po čem škola nevalja, lagana je što se tiče učenja, nikad ništa nisam pipnuo,a prolazio do trećeg sve četvorke. Sad će bit' trica jebiga.

A za posao, hoteli, restorani, more, itd. Samo nek nije lopata. Najviše tražena struka.
pa i svaku skolu srednju mozes tako zavrsit..al vidit ces vjeruj mi :D btw dabogda otvorio neki hotel :D
Upiši privatni
v3Tr0x je napisao/la:
Upiši privatni :D
Prvo cu tebe :)
Nidje veze i privatni jos malo pa ce biti gori od Drzavnog..

A za autora sinko fataje se knjige i tacne zajedno zagarantovano uspevas ..
Ili prvo radi jedno god. da vidis kako je a kako ce ti biti sa faxom lakse

moje licno iskustvo 9-)
sandiBL je napisao/la:
Prvo cu tebe
Nidje veze i privatni jos malo pa ce biti gori od Drzavnog..

A za autora sinko fataje se knjige i tacne zajedno zagarantovano uspevas ..
Ili prvo radi jedno god. da vidis kako je a kako ce ti biti sa faxom lakse

moje licno iskustvo 8-)
Pa ti se onda prebaci na državni.
Svedno i tamo me ceka pravo :)
Ko uci ne boji se gladi
Srednja skola i slicno

ma samo posao
zar se neosjecate bjedno da vam starci daju svaki dan 5km za kafu i cigara itd.
aBd da zavrzim ovaj 8. sa 4,5-5,0 pa uupisat najvjerovatnije Zubotehnicku ili mozda Dobrinjsku gimnaziju.
Sretno svima sa zivotom :P
Zavrsavam 2 razred elektrotehnicke ( mehatronika), aBd procu odlicnim
I na pola sam puta sto se tice srednje, a za fakultet sam jos neodlucan...ali ce 100% biti ili masinski ili elektrotehnicki
Proci ovaj prvi razred

- after sql, trening, more , ha hu
SiK je napisao/la:
aBd da zavrzim ovaj 8. sa 4,5-5,0 pa uupisat najvjerovatnije Zubotehnicku ili mozda Dobrinjsku gimnaziju.
Sretno svima sa zivotom
Ne upisuj dobrinjsku, najebat ces. Sad kad ja zavrsim 2 tebe cekaju najgori profesori.

Kad ti Amra dodje matematiku moras vjezbati i dan i noc da imas pristojnu ocjenu. Kad ti Kamenica dodje biologiju vidjet ces jarane...

EDIT: Sto se tice raspusta neam pojma. Sve ce po sebi samo doci.
Zavrsio prosle godine ugostiteljstvo i od tog dana do sada stalno na g.ba ! [radim] al' niko ne placa hahaha

Ma polako valja uzivati jos malo jest da kad radis imas para ali nemas slobodnog vremena ali kako ko neko radi neko klosari

hf
imam zavrsne iz matematike, bosanskog, engleskog i likovnog, valja to ucit

pored toga, prosjek ce mi bit negdje od 3.8-4.2.. sta cu, bio sam bolestan ukupno mjesec i po' od drugog polugodista

anyway, na raspustu po cijeli dan fudbala igrat ! i onda na more nekad u julu xD
4rm4n1 je napisao/la:
imam zavrsne iz matematike, bosanskog, engleskog i likovnog, valja to ucit

pored toga, prosjek ce mi bit negdje od 3.8-4.2.. sta cu, bio sam bolestan ukupno mjesec i po' od drugog polugodista

anyway, na raspustu po cijeli dan fudbala igrat ! i onda na more nekad u julu xD
vs nas u subotu sad , ovu ? u Fisu ? :p

Ako ne budemo igrali sa I1.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.