Imam jedan veliki problem.. znaci moram da spojim 3 racunara da sva tri mogu na net da se konektuju.. Sve sam probao sto ja znam.. Sharing, 3 razlicita ip na svakom kompu (192.168.1.1/ 1. KOMP - 192.168.1.2 /2.KOMP192.168.1.3/3, KOMP) Nisam mogo podeseit.. znaci ovako... Imam HS-ov modem sa jednim izlazom ovakav: http://www.bhb.ba/index.php/kablovski-modem
On ide u modem koji ima 4 izlaza (dobio sam ga kad sam imao ADSL konekciju) izgleda slican ovom samo stoji polozen na tlu :
I iz tog modema mi kabal sa 3 sprata kuce ide do ovog swicha :
Eh iz njeg direktno u 2 racunara idu 2 kabla.. na jednom kompu mi radi net na jednom neradi.. 3 komp stoji na spratu i on mi i netreba.. al ova dva mi moraju proradit samo nezz kako da ih povezem da se konektuju obadva na net.. PLS POMAGAJTE... Znam da je zapetljano al drugacije nemoze
On ide u modem koji ima 4 izlaza (dobio sam ga kad sam imao ADSL konekciju) izgleda slican ovom samo stoji polozen na tlu :

I iz tog modema mi kabal sa 3 sprata kuce ide do ovog swicha :

Eh iz njeg direktno u 2 racunara idu 2 kabla.. na jednom kompu mi radi net na jednom neradi.. 3 komp stoji na spratu i on mi i netreba.. al ova dva mi moraju proradit samo nezz kako da ih povezem da se konektuju obadva na net.. PLS POMAGAJTE... Znam da je zapetljano al drugacije nemoze