Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Wi-Fi Router/Preporuka

80 pregleda · 8 odgovora · otvorena 04.05.2010. u 19:32

Ako moze jedna preporuka Wi-Fi routera jer mi za koji dan dolazi par uredjaja sa Wi Fi konekcijom koje zelim koristiti u domu, a nemam bezicni internet..
Trenutno mi je Logosoft xDSL Beta paket internet i zelio bih samo preko nje da imam svoju malu Wi Fi mrezu pa bi me zanimalo koji router da kupim..
Ne treba mi nesta extremno, brzo i jako.. samo ono 4fun za msn i facebook ^^
Cijena oko: 50 do 80km..
btw. ako ima neko polovan da prodaje moze da mi se javi na pm

~ Nemojte brisat' pls jer sam totalan n00b sto se tice routera bezicnih..
Ako cesh za tu cijenu, D-link, ili trendnet.

Ja kod sebe imam Linksys, DD-WRT, znaci bolji router nisam u zivotu ni vidio ni cuo, ali kosta oko 120 KMcica...
Mikrotik
matr0x je napisao/la:
Ako cesh za tu cijenu, D-link, ili trendnet.

Ja kod sebe imam Linksys, DD-WRT, znaci bolji router nisam u zivotu ni vidio ni cuo, ali kosta oko 120 KMcica...
Ti lud pa lud ?

@

D-Link najobičniji, ništa ti jače ne treba...
united je napisao/la:
Ti lud pa lud ?

@

Cuo sam i ja da je taj D-Link dobar.. ne treba mi sad za bezicnu konekciju da skidam filmove ili sl. za to imam kablovski net. Treba mi samo za msn i fb
united je napisao/la:
Ti lud pa lud ?

@

Ti frajer, pa frajer '97 godiste

Rek'o sam D-link normala, ako hoće jače DDWRT Linksys-ov.

Šta sereš i spamaš po temi džaba ?
PeniK je napisao/la:
Cuo sam i ja da je taj D-Link dobar.. ne treba mi sad za bezicnu konekciju da skidam filmove ili sl. za to imam kablovski net. Treba mi samo za msn i fb
Oca m' solidan pravo router, u mene u školi imaju neki stari AirLive router, tako da bi ti i njih preporučio. Imaju one široke antene, a signal imaš u krugu 10 metara sa zidovima

Eto, sretno ti
Ja svoj D-LINK platio 80km radi bez problema.

Cim udjem u zgradu u haustor fatam signal i mogu na net, a inace zivim na 2. spratu.
Hvala svima
thx i junajtedu kuji :$ <3

Lock pls

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.